Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım çocuğun uyanmiyorsa gece kalkmadan öyle uyu sabah kalkınca yaparsın duşunu bisey olmaz hem kalkmazsan daha garanti olur
Namaz kaçmasın diye sabahı beklemiyorum. Hoş iki gündür de sabah namazını kaçırıyorum belki namaz öncesi kalkıp dus alabilirim. Uyanabilirsem

Dimi yani. Belki sorun çocuğunda aslında sorun dediğimiz şeyler hep bir vesile. Zamanı gelmemiş daha. Bize düşen sabırla beklemek ❤
Kesinlikle öyle rabbim vermedikten sonra dünyayo tersine çevirsek yine olmaz bitanem

Günaydın canlarım dün kayınvalidemlere gitmiştik bakamadım o yüzden şimdi okudum mesajları

Günaydın canlarım dün kayınvalidemlere gitmiştik bakamadım o yüzden şimdi okudum mesajları
Günaydın canım bugün karnında adet sancısı gibi kırık kırık bi ağrı var catliyomu acaba bugün yemedim bal tarçın çörek otu kürünü

Bide bizim yatak odası yan komşunun salonuyla bitişik çok kötü
Yeni taşındığımızda falan yan komşunun annesi sanırım çocuğuna bakıyodu sürekli ordaydı. Asansörde karşılaştık bana dedi bizim salona sizin mutfakmı bitişik. Ses geliyoda
yoo yatak odası başka yerden geliyo olabilir size dedim

Günaydın canım bugün karnında adet sancısı gibi kırık kırık bi ağrı var catliyomu acaba bugün yemedim bal tarçın çörek otu kürünü
Belkide olabilir kuzumm değerlendir boş geçme akıntı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…