Üşeniyorum artikSen bu gece de degerlendir sonrasında gerek yok bence
Bencede bu geceyi mutlaka değerlendir amaSen bu gece de degerlendir sonrasında gerek yok bence
Bende bu gece değerlendircem adet olana kadar haftada 3 yada 4Üşeniyorum artikama sınırları zorlucaz artık
InsaAllahBencede bu geceyi mutlaka değerlendir ama
Gecenin bi vakti yıkanınca komşular anlıyormuş gibi hissediyorumBende bu gece değerlendircem adet olana kadar haftada 3 yada 4
Tatlım çocuğun uyanmiyorsa gece kalkmadan öyle uyu sabah kalkınca yaparsın duşunu bisey olmaz hem kalkmazsan daha garanti olurGecenin bi vakti yıkanınca komşular anlıyormuş gibi hissediyorum
Ben kaynanamlarla altlı üstlüyüm ben napimGecenin bi vakti yıkanınca komşular anlıyormuş gibi hissediyorum
Yok kuzu ya sıcak deniz sevmiyorum benAlanya tatili de olabilir canlar
Ayy o daha zor. Allah kolaylık versinBen kaynanamlarla altlı üstlüyüm ben napim
Namaz kaçmasın diye sabahı beklemiyorum. Hoş iki gündür de sabah namazını kaçırıyorumTatlım çocuğun uyanmiyorsa gece kalkmadan öyle uyu sabah kalkınca yaparsın duşunu bisey olmaz hem kalkmazsan daha garanti olur
Kesinlikle öyle rabbim vermedikten sonra dünyayo tersine çevirsek yine olmaz bitanemDimi yani. Belki sorun çocuğundaaslında sorun dediğimiz şeyler hep bir vesile. Zamanı gelmemiş daha. Bize düşen sabırla beklemek ❤
Kaynanam çok iyi biri Allah’a şükürAyy o daha zor. Allah kolaylık versin
Aa sen ordaydın dimi kuzummAlanya tatili de olabilir canlar
Sırf anlamasınlar diye saçlarımı kurutmuyorum ıslak saçla yatıyorumGecenin bi vakti yıkanınca komşular anlıyormuş gibi hissediyorum
Ay çok zor öyle deBen kaynanamlarla altlı üstlüyüm ben napim
Aynen yaaaSırf anlamasınlar diye saçlarımı kurutmuyorum ıslak saçla yatıyorum
Günaydın canım bugün karnında adet sancısı gibi kırık kırık bi ağrı var catliyomu acaba bugün yemedim bal tarçın çörek otu kürünüGünaydın canlarımdün kayınvalidemlere gitmiştik bakamadım o yüzden şimdi okudum mesajları
Bide bizim yatak odası yan komşunun salonuyla bitişik çok kötüAynen yaaa
Belkide olabilir kuzumm değerlendir boş geçme akıntı varmıGünaydın canım bugün karnında adet sancısı gibi kırık kırık bi ağrı var catliyomu acaba bugün yemedim bal tarçın çörek otu kürünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?