Canım kullandım bir kavanozu bitirdim heemn hemen 20 günde bitti ama 40 küsür gün oldu hala regli olmadım daha başlarda çok etki etti gibi gelmişti bya kasık ağrılarım olmuştu ama yumurtlama göremedim bitürlü hala da adet olamadımCookiie canım sen clife devam ediyomusun ?
Benim clife bitti ama eşimle tartıştık vallahi bıktım dedi kullanmadığın şey kalmadı benide kuruttun diyebişey alıp satmak istemiyorum artık.. evet 3 ay kullanmam gerekiyodu ama valla maddi olarakta yıprandım artık.. eşim ne kafanı ağrıtıyosun tamam bizim iş aşılamaya kaldı olucaksa o şekilde olur olursa artık diyo bişey kullanmamıda istemiyor.. bişey alıp satmicam artık.. bu ayda bal tarçın çörekotunu kullanıcam bide folik asit kafi son denemem amaaan..
Adamlar da haklı tatlım ama istiyorlarsa katlanacaklar başka çaresi yokCookiie canım sen clife devam ediyomusun ?
Benim clife bitti ama eşimle tartıştık vallahi bıktım dedi kullanmadığın şey kalmadı benide kuruttun diyebişey alıp satmak istemiyorum artık.. evet 3 ay kullanmam gerekiyodu ama valla maddi olarakta yıprandım artık.. eşim ne kafanı ağrıtıyosun tamam bizim iş aşılamaya kaldı olucaksa o şekilde olur olursa artık diyo bişey kullanmamıda istemiyor.. bişey alıp satmicam artık.. bu ayda bal tarçın çörekotunu kullanıcam bide folik asit kafi son denemem amaaan..
Benimki laf etmiyor bu konularda ben ice saldım para harcayıp duruyorum bugün saçımı yaptırdım 450 TL bayıldımAdamlar da haklı tatlım ama istiyorlarsa katlanacaklar başka çaresi yok
Oh mis en iyisini yapmışsın tatlım hiç birimiz uzun zamandır kendimize zaman ayıramıyoruzBenimki laf etmiyor bu konularda ben ice saldım para harcayıp duruyorum bugün saçımı yaptırdım 450 TL bayıldımumursamıyorum galiba
Ben bu sıra ayırıyorum baya baya herşeyi boşverdim para harcıyorum sürekliOh mis en iyisini yapmışsın tatlım hiç birimiz uzun zamandır kendimize zaman ayıramıyoruz
Ay ben de ya sürekli kıyafet aldım tatil planı yapıyodum taşınma çıktı ama ona da gidicem taşınmadan sonra inşallahBen bu sıra ayırıyorum baya baya herşeyi boşverdim para harcıyorum sürekli
Selam canim, bende dun covid asisinin ilk dozunu oldum. Ikinci dozunu oldukdan sonra korunmani istiyorlar. Ozellikle bebek icin beklememi soylediler. Benim fikrime gore doktordan ziyade sen bebegi riske atmamalisin. KAcinci. dkzunu oldun ?Kızlar sordummu size bilmiyorm ama bu covid aşısıyla ilgili doktorum olursan 3 ay gebelik düşünme dedi. Ama bir çok doktorda olunmasını öneriyormuş. Ben olsam aşıyı şimdi tedaviye başlıcam ya. Doktor aşı oldum diye ertelermi tedavimi
Git vallaAy ben de ya sürekli kıyafet aldım tatil planı yapıyodum taşınma çıktı ama ona da gidicem taşınmadan sonra inşallah
Merhaba canım ben daha hiç olmadım. Aşı çıkmış sadece doktora sordum olursan 3 ay düşünme gebelik dedi. Bende sanırım olmucan o yüzdenSelam canim, bende dun covid asisinin ilk dozunu oldum. Ikinci dozunu oldukdan sonra korunmani istiyorlar. Ozellikle bebek icin beklememi soylediler. Benim fikrime gore doktordan ziyade sen bebegi riske atmamalisin. KAcinci. dkzunu oldun ?
Anladim canim tercih senin tabiki. Bende oldum ikinci dozum iki ay sonra 4 ay gitti gebelik. Cok istiyordum bebegi yenide baslamisdik. Ama ben calisdigim ve insanlarla ic ice oldugum icin yaptirdim.Merhaba canım ben daha hiç olmadım. Aşı çıkmış sadece doktora sordum olursan 3 ay düşünme gebelik dedi. Bende sanırım olmucan o yüzden
İyi yapmışsın canım öyle bi ortamda çalışıyosan tabiki yaptırman iyi olmuş. Süre dolduktan sonra hemen gebelik haberinide alırsınız inşallahAnladim canim tercih senin tabiki. Bende oldum ikinci dozum iki ay sonra 4 ay gitti gebelik. Cok istiyordum bebegi yenide baslamisdik. Ama ben calisdigim ve insanlarla ic ice oldugum icin yaptirdim.
Keşke bişey icat etseler içimizde ne oluyor görebilsek dimi canım yaa benimde bitmeyen kasık ağrılarım var valla sinir oluyorum artıkKızlar bugün kasıklarımda batma ve ağrı var acaba yumurtlamadamıyım ya
Benim adetim yeni bitti pazar günüKeşke bişey icat etseler içimizde ne oluyor görebilsek dimi canım yaa benimde bitmeyen kasık ağrılarım var valla sinir oluyorum artık
7 gün oldum bitti 11. Gün bugün bittiminden beri geçen geceyi değerlendiremedik bugün değerlendircemBenim adetim yeni bitti pazar günü
O zaman yumurta gelişiyodur canımm. Sen kullanıyomusum clifeBenim adetim yeni bitti pazar günü
Değerlendir kuzu 1 gün arayla nılur nolmaz. Ben sana özelden atmıştım kız gördünmü onu7 gün oldum bitti 11. Gün bugün bittiminden beri geçen geceyi değerlendiremedik bugün değerlendircem
Gördüm aşkım bana uzak ya işte 2 gündür değerlendirme yapamadım clife devam bu akşamı değerlendiricemDeğerlendir kuzu 1 gün arayla nılur nolmaz. Ben sana özelden atmıştım kız gördünmü onu
Yani calismiyorsan biraz daha izolesin. Ama cok dikkat etmem gerek gebe kaldikdan sonra misafir agirlaman gerekli. Ya bu o kadar karisik Bir sey ki insan tavsiye verebilcek durumda olmuyor. Insallah hepimiz bebeklerimize kisa zamanda saglikla kavusuruz. Doktor tavsiyesine gore sende yolunu belirlersin.İyi yapmışsın canım öyle bi ortamda çalışıyosan tabiki yaptırman iyi olmuş. Süre dolduktan sonra hemen gebelik haberinide alırsınız inşallah
ben evdeyim o yüzdende biraz yaptırmasammı diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?