Güzel oluşmuş aşkım daha büyür onlar3tane oluşmuş en büyüğü 15 mm. İğne verdi kızlar 5 tane. Cumartesi kontrole gidicem
Maşallah canım üç tene gelişiyor bak sanırım bu ilaçla alakalı iğne çatlatma iğnesi değil neden cumartesiyi bekleyeceksin birden çok gelişirse arası çok geldi sanki bana3tane oluşmuş en büyüğü 15 mm. İğne verdi kızlar 5 tane. Cumartesi kontrole gidicem
Yolda görmemişim bitanem mesajını. 2 günde bir garantisi cidden böyle devam etİlişkide hesap yapmıyorum kuzum iki günde bir şeklinde gidiyorum
Hadi güzel haberler inşallah
Büyütmek için canım merional iğne. Ama bu iğne pek işe yaramamıştı bende ya çokta pahalı inşallah haybeye olmazStres yapma. Hayırlı haberler al insaAllah ❤
Igneyi ne için verdi kuzum?
Bana baştan çok az geldi ama sonra baktım döngümün daha 8. Günündeyim normal yaniGüzel oluşmuş aşkım daha büyür onlarsenden bu ay çok ümitliyim
Büyütmek için iğne canım. Sanırım tüp bebekte kullanılıyor diye biliyorum. 20 olmadan çatlatma vermiyor benim doktor bide yavaş büyüdüğünden belki günde 1 mm büyür diye düşündü heralde inşallah çok büyüyüpte başıma bide kist mist açmaz. Öyle olursa tedavi konple bu aylık bitiyormuMaşallah canım üç tene gelişiyor bak sanırım bu ilaçla alakalı iğne çatlatma iğnesi değil neden cumartesiyi bekleyeceksin birden çok gelişirse arası çok geldi sanki bana
E haplar bitti mi ki? Erken değil mi daha? Söyledin mi iğnenin daha önce pek ise yaramadığını. InsaAllah bir aksilik çıkmaz da hayırlı sonuçlar alırsın❤Büyütmek için canım merional iğne. Ama bu iğne pek işe yaramamıştı bende ya çokta pahalı inşallah haybeye olmaz
Banada o iğneden verecek büyük ihtimalYolda görmemişim bitanem mesajını. 2 günde bir garantisi cidden böyle devam et
En büyük 15 3 yumurta olmuş canım. İğne olcam cumartesiye kadar cumartesi gidicem
Büyütmek için canım merional iğne. Ama bu iğne pek işe yaramamıştı bende ya çokta pahalı inşallah haybeye olmaz
Bana baştan çok az geldi ama sonra baktım döngümün daha 8. Günündeyim normal yaniben istiyorum 3 4 günde çatlasın
Ah inşallah bitanem. O kadar emek veriyoruz karşılığı olsun
Büyütmek için iğne canım. Sanırım tüp bebekte kullanılıyor diye biliyorum. 20 olmadan çatlatma vermiyor benim doktor bide yavaş büyüdüğünden belki günde 1 mm büyür diye düşündü heralde inşallah çok büyüyüpte başıma bide kist mist açmaz. Öyle olursa tedavi konple bu aylık bitiyormu
5 gün femara 4 gün klomen kullandım kuzum. Daha kullanma onları dedi. 5 günde bu iğneyi vurdur dedi. Evet söyledim canım biliyorum dedi. Bakalım inşallah işe yarar. Nasıl erken canım onu anlamadım?E haplar bitti mi ki? Erken değil mi daha? Söyledin mi iğnenin daha önce pek ise yaramadığını. InsaAllah bir aksilik çıkmaz da hayırlı sonuçlar alırsın❤
Çok iyi olduğunu okudum çok yerde canım. Bana ilk ay verdi 3 tane. Ama bir hızlandırma yapmadı büyümede. Bakalım bu sefer nolcakBanada o iğneden verecek büyük ihtimal
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelGünaydınn tatlımlar
doktora gidiyorum bakalım
Haplara yeni başladın diye düşündüm de baya da kullanmışsın. Bana boyutları normal geldi. Benim ilk kontrolde 14cm di. Belki de doktor garantiye almak istedi.5 gün femara 4 gün klomen kullandım kuzum. Daha kullanma onları dedi. 5 günde bu iğneyi vurdur dedi. Evet söyledim canım biliyorum dedi. Bakalım inşallah işe yarar. Nasıl erken canım onu anlamadım?
Sen naptın canım testi tekrarladınmı
Çok iyi tatlım inşallah güzel şeyler olcak3tane oluşmuş en büyüğü 15 mm. İğne verdi kızlar 5 tane. Cumartesi kontrole gidicem
Maşallah canım iyice belli oldu bebiş artık hayırlısıyla kalp atisinida duyarsın canımHaplara yeni başladın diye düşündüm de baya da kullanmışsın. Bana boyutları normal geldi. Benim ilk kontrolde 14cm di. Belki de doktor garantiye almak istedi.
Testi tekrarladım canım atayım
Özel hastanede yaptırıcam ama benim yaşadığım şehir küçük tek bi özel hastane var makinada yeni midir eski midir bilmiyorumNerde yaptıracaksın
Ayy inşallah benimde rahat geçer kuzu stres oldum ben hiç vajinal muayenede olmadım daha ilk olcakBen çektirdim canım. Hiçbirşey anlamadım vajinal muayen gibiydi. Nerde çektirceksin
Ayy çok güzel3tane oluşmuş en büyüğü 15 mm. İğne verdi kızlar 5 tane. Cumartesi kontrole gidicem
Geliyordu gelmekte olan ice belli olmuş yerim yaaaaHaplara yeni başladın diye düşündüm de baya da kullanmışsın. Bana boyutları normal geldi. Benim ilk kontrolde 14cm di. Belki de doktor garantiye almak istedi.
Benim biraz büyümede yavaşlık olduğundan belki de canım. İnşallah içleri doludur sağlıklıdırlar da nasip olur bu ay artıkHaplara yeni başladın diye düşündüm de baya da kullanmışsın. Bana boyutları normal geldi. Benim ilk kontrolde 14cm di. Belki de doktor garantiye almak istedi.
İnşallah canım ya artık valla sabrımın sonlrına geliyorum daha fazla bekletmesin rabbim hiçbirimiziÇok iyi tatlım inşallah güzel şeyler olcak
Sen hastaneye sor istersen canım. Ne şekilde olucak. Olmadı makine c kollu değil eski usülse. Dayanamayacağını düşünürsen anestezili yaptır. Ben diğer türlü makine nasıl hiç bilmiyorum o yüzdenAyy inşallah benimde rahat geçer kuzu stres oldum ben hiç vajinal muayenede olmadım daha ilk olcak
Canım kendini kasmamaya çalış işlem daha hızlı olur. En beteri 10 saniye kramp şeklinde birşey hissedebilirsin çoğu kişi onu da hissetmiyormuş çok çok kısa sürüyorAyy inşallah benimde rahat geçer kuzu stres oldum ben hiç vajinal muayenede olmadım daha ilk olcak
Tamam kuzum sorayım ben bakalımBenim biraz büyümede yavaşlık olduğundan belki de canım. İnşallah içleri doludur sağlıklıdırlar da nasip olur bu ay artık
Ay maşallah yaa resmeen ben burdayım diyor artık
İnşallah canım ya artık valla sabrımın sonlrına geliyorum daha fazla bekletmesin rabbim hiçbirimizi
Sen hastaneye sor istersen canım. Ne şekilde olucak. Olmadı makine c kollu değil eski usülse. Dayanamayacağını düşünürsen anestezili yaptır. Ben diğer türlü makine nasıl hiç bilmiyorum o yüzden
Tamam canım o kadarına dayanırım zaten.Peki ne kadar süren bi işlem biliyor musun ?Canım kendini kasmamaya çalış işlem daha hızlı olur. En beteri 10 saniye kramp şeklinde birşey hissedebilirsin çoğu kişi onu da hissetmiyormuş çok çok kısa sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?