Kız Allah seniİnşallah canım artık alırız hepimiz o haberleri bİze dua eteşim hanilelik olursa tatile gidicez diye sanki olmazsa gitmicez ama olursa gitmeme ihtimali olmucak en azından söz verdiyse yapar
Ay dimi yaa ben bu nalet virüsü unuttumKız Allah senihamile olunca daha çok dikkat etmen lazim. Ne tatili kalabalık yerlere giremezsin. Ama tabi sakin bir yer olursa olabilir
Umutsuz değilim bebeğim ama hiçbi belirtim yok her ay olanlar bu ay olmadı düşün o dereceİnşallah canım artık alırız hepimiz o haberleri bİze dua eteşim hanilelik olursa tatile gidicez diye sanki olmazsa gitmicez ama olursa gitmeme ihtimali olmucak en azından söz verdiyse yapar
Ya neden böyle umutsuzsun sen
Canımm hamile misinBugünkü test bu şekilde kızlar. Düne göre bir tık daha belirgin.
Evet canım. testler pozitif gösteriyor. Perşembeye randevu aldım bakalım. Kanda da görürsem rahatliycamCanımm hamile misin
AynennAy dimi yaa ben bu nalet virüsü unuttum
Olsun hadi bebe gelsindr tatil borcumu sonra tahsil ederim
İnşallah görürsün. Mutlu oldumEvet canım. testler pozitif gösteriyor. Perşembeye randevu aldım bakalım. Kanda da görürsem rahatliycam
Camdaki kız yaa sonucu negatif yada heyecandan bizi unuttu canım yaaHurremmsultann canım sonucun ne olduu?
Bence de ya ama merak ettim baya noldu acaba diyeCamdaki kız yaa sonucu negatif yada heyecandan bizi unuttu canım yaa
Amin canım. Çok sağolİnşallah görürsün. Mutlu oldum
Iyiyim Aynen belirtiler devem iste cuma günü bat bakalim sonuc ne olcakBence de ya ama merak ettim baya noldu acaba diye
Sen nasılsın canım devam belirtiler dimi Az kaldı batına
Ogf ben şimdiden başlamıştım testlereIyiyim Aynen belirtiler devem iste cuma günü bat bakalim sonuc ne olcak
Valla bu ay yapmicam kafaya koydum günüm geçince yapicamOgf ben şimdiden başlamıştım testlere
İnşallah güzel haberde olucak canımValla bu ay yapmicam kafaya koydum günüm geçince yapicam
Bende iki kere sordum ya negatif çıktı üzgün yada mutluluktan unuttuHurremmsultann canım sonucun ne olduu?
Ben yaptım mesela bugün de negatifOgf ben şimdiden başlamıştım testlere
İnşallah güzel haberde olucak canım
İnşallah pozitif olsunda unutsunBende iki kere sordum ya negatif çıktı üzgün yada mutluluktan unuttu
Daha erken kız var dahaBen yaptım mesela bugün de negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?