Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ne kaldı 4 hazirana çıkardı o zaten var ya canım çıktı ya çok yorgunum aşırı ağır iş taşınmak
Adet gelmediği sürece umut var Çok zor canım taşınmak. Naptın kolayladınmı bari

Adet gelmediği sürece umut var Çok zor canım taşınmak. Naptın kolayladınmı bari
Pembemsi varla yok arası bişey geldi az önce haraket adet söktürücü etki yapıyo sanırım kolayladım gibi ama iş var gibi de bitmiyo ki yapıyosun aynı

Pembemsi varla yok arası bişey geldi az önce haraket adet söktürücü etki yapıyo sanırım kolayladım gibi ama iş var gibi de bitmiyo ki yapıyosun aynı
Mutfak ve yatak odası en büyük dert onlar bittimi kolaylaşır aa neden erkenki böyle olurmuydu canım senin erken gelirmiydü bu kadar

Kızlar hsg çektiren var mı aranızda çarşamba hsg çekincem nasıl bi işlem zor mu kolay mı bilen ya da çektiren var mı

Kızlar hsg çektiren var mı aranızda çarşamba hsg çekincem nasıl bi işlem zor mu kolay mı bilen ya da çektiren var mı
Ben de çektirdim canım. Anestezili olmuştu benim. Bisey hissetmedim. Sanırım yeni çıkan c kollu cihazla anestezi olmadan ağrısız çekim yapılıyormuş. Ben hiç cihazı falan sormadan gün almıştım. Çekimden önce gördüm. Eski tip makinaydi. Çekim sonrası agrım olmamıştı.

Mutfak ve yatak odası en büyük dert onlar bittimi kolaylaşır aa neden erkenki böyle olurmuydu canım senin erken gelirmiydü bu kadar
Tam gelmedi daha kuzum muhtemelen zorluyorum kendimi o da sökülmeye çalışıyo geçen ay 1i gibi gelmişti öyle gelirse yine yumurtlamayı yanlış hesaplamışımdır çok erken sayılmaz yani

Tam gelmedi daha kuzum muhtemelen zorluyorum kendimi o da sökülmeye çalışıyo geçen ay 1i gibi gelmişti öyle gelirse yine yumurtlamayı yanlış hesaplamışımdır çok erken sayılmaz yani
A bak böyle yumurtlamayı yalnış hesaplayıp ilişkiyide yalnış günlerde yaşıyor olabilirsin canım

Günaydınn tatlımlar
doktora gidiyorum bakalım

Teşekkür ederin canım ben de sormadım direk gün aldım.İnşallah benimde herhangi bir ağrım olmaz rahatlıkla atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…