Kız ne kaldı 4 hazirana çıkardı o zaten var ya canım çıktı ya çok yorgunum aşırı ağır iş taşınmakİnşallah pozitif olsunda unutsun
Daha erken kız var daha
Adet gelmediği sürece umut varKız ne kaldı 4 hazirana çıkardı o zaten var ya canım çıktı ya çok yorgunum aşırı ağır iş taşınmak
Pembemsi varla yok arası bişey geldi az önce haraket adet söktürücü etki yapıyo sanırımAdet gelmediği sürece umut varÇok zor canım taşınmak. Naptın kolayladınmı bari
Mutfak ve yatak odası en büyük dert onlar bittimi kolaylaşırPembemsi varla yok arası bişey geldi az önce haraket adet söktürücü etki yapıyo sanırımkolayladım gibi ama iş var gibi de bitmiyo ki yapıyosun aynı
Ben çektirdim canım. Hiçbirşey anlamadım vajinal muayen gibiydi. Nerde çektirceksinKızlar hsg çektiren var mı aranızda çarşamba hsg çekincem nasıl bi işlem zor mu kolay mı bilen ya da çektiren var mı
Bende çektirdim kuzum çok korkarak gittim ama alttan Muayene gibi bi farkı yokKızlar hsg çektiren var mı aranızda çarşamba hsg çekincem nasıl bi işlem zor mu kolay mı bilen ya da çektiren var mı
Ben de çektirdim canım. Anestezili olmuştu benim. Bisey hissetmedim. Sanırım yeni çıkan c kollu cihazla anestezi olmadan ağrısız çekim yapılıyormuş. Ben hiç cihazı falan sormadan gün almıştım. Çekimden önce gördüm. Eski tip makinaydi. Çekim sonrası agrım olmamıştı.Kızlar hsg çektiren var mı aranızda çarşamba hsg çekincem nasıl bi işlem zor mu kolay mı bilen ya da çektiren var mı
Tam gelmedi daha kuzum muhtemelen zorluyorum kendimi o da sökülmeye çalışıyo geçen ay 1i gibi gelmişti öyle gelirse yine yumurtlamayı yanlış hesaplamışımdır çok erken sayılmaz yaniMutfak ve yatak odası en büyük dert onlar bittimi kolaylaşıraa neden erkenki böyle olurmuydu canım senin erken gelirmiydü bu kadar
A bak böyle yumurtlamayı yalnış hesaplayıp ilişkiyide yalnış günlerde yaşıyor olabilirsin canımTam gelmedi daha kuzum muhtemelen zorluyorum kendimi o da sökülmeye çalışıyo geçen ay 1i gibi gelmişti öyle gelirse yine yumurtlamayı yanlış hesaplamışımdır çok erken sayılmaz yani
İlişkide hesap yapmıyorum kuzum iki günde bir şeklinde gidiyorumA bak böyle yumurtlamayı yalnış hesaplayıp ilişkiyide yalnış günlerde yaşıyor olabilirsin canım
Hadi güzel haberler inşallahGünaydınn tatlımlar
doktora gidiyorum bakalım
Ben hiç o şekilde muayenede olmadım inşallah zorlanmamBende çektirdim kuzum çok korkarak gittim ama alttan Muayene gibi bi farkı yok
Teşekkür ederin canım ben de sormadım direk gün aldım.İnşallah benimde herhangi bir ağrım olmaz rahatlıkla atlatırımBen de çektirdim canım. Anestezili olmuştu benim. Bisey hissetmedim. Sanırım yeni çıkan c kollu cihazla anestezi olmadan ağrısız çekim yapılıyormuş. Ben hiç cihazı falan sormadan gün almıştım. Çekimden önce gördüm. Eski tip makinaydi. Çekim sonrası agrım olmamıştı.
Hayırlı haberlerle dön inşallahGünaydınn tatlımlar
Hadi bakalım hayırlı haberlerle kuzumGünaydınn tatlımlar
Nerde yaptıracaksınBen hiç o şekilde muayenede olmadım inşallah zorlanmam
Hayırlı haberlerle dön inşallah
3tane oluşmuş en büyüğü 15 mm. İğne verdi kızlar 5 tane. Cumartesi kontrole gidicemHadi bakalım hayırlı haberlerle kuzum
Stres yapma. Hayırlı haberler al insaAllah ❤Teşekkür ederin canım ben de sormadım direk gün aldım.İnşallah benimde herhangi bir ağrım olmaz rahatlıkla atlatırım
Igneyi ne için verdi kuzum?3tane oluşmuş en büyüğü 15 mm. İğne verdi kızlar 5 tane. Cumartesi kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?