Amin canım inşallahBenim biraz büyümede yavaşlık olduğundan belki de canım. İnşallah içleri doludur sağlıklıdırlar da nasip olur bu ay artık
Ay maşallah yaa resmeen ben burdayım diyor artık
İnşallah canım ya artık valla sabrımın sonlrına geliyorum daha fazla bekletmesin rabbim hiçbirimizi
Sen hastaneye sor istersen canım. Ne şekilde olucak. Olmadı makine c kollu değil eski usülse. Dayanamayacağını düşünürsen anestezili yaptır. Ben diğer türlü makine nasıl hiç bilmiyorum o yüzden
3 dk diyebilirim benimki öyleydi. zaten 2 dksı spekulum yerleştiriliyorsa 1 dk da ilaç verme işlemi sürüyordur. O kadar kısa ki stres yapma kendine. kendini hiç kasmazsan tedavini de olumlu etkilecek demişti doktorumTamam canım o kadarına dayanırım zaten.Peki ne kadar süren bi işlem biliyor musun ?
Çatlatma iğnesi mi canımEczane ne yapmak istedi bugün tam anlamış değilim. Bana dediki bu iğne yok bizde siparişle getiricez birkaç eczaneyi arayıp sorayım yine de dedi. 2 eczane aradı sonra ikisinde de yokmuş dedi. Sipariş geçiyorum dedi. Bende şimdi çıkmışken vurdurayım siz 4ünü sipariş edin ben 1 taneaini bakayım diğer eczanelere dedim. Çevremde gidebileceğim hepsine gittim yok. Tam eve dönerken yok dediği eczaneye yine de bi şansımı deniyim bakayım dedim. Ve yok dediği eczanede birsürü iğne vardı
Yok canım yumurta geliştirici merional diye bi iğneÇatlatma iğnesi mi canım
Ne kadarmış kuzum iğnenin fiyatı? Kendi siparişle satacak uyanık o yüzden yapmışEczane ne yapmak istedi bugün tam anlamış değilim. Bana dediki bu iğne yok bizde siparişle getiricez birkaç eczaneyi arayıp sorayım yine de dedi. 2 eczane aradı sonra ikisinde de yokmuş dedi. Sipariş geçiyorum dedi. Bende şimdi çıkmışken vurdurayım siz 4ünü sipariş edin ben 1 taneaini bakayım diğer eczanelere dedim. Çevremde gidebileceğim hepsine gittim yok. Tam eve dönerken yok dediği eczaneye yine de bi şansımı deniyim bakayım dedim. Ve yok dediği eczanede birsürü iğne vardı
Tatlim onlar başka eczane aramayı sadece depoyu aryo o yüzden yok deyince hemen cikcanEczane ne yapmak istedi bugün tam anlamış değilim. Bana dediki bu iğne yok bizde siparişle getiricez birkaç eczaneyi arayıp sorayım yine de dedi. 2 eczane aradı sonra ikisinde de yokmuş dedi. Sipariş geçiyorum dedi. Bende şimdi çıkmışken vurdurayım siz 4ünü sipariş edin ben 1 taneaini bakayım diğer eczanelere dedim. Çevremde gidebileceğim hepsine gittim yok. Tam eve dönerken yok dediği eczaneye yine de bi şansımı deniyim bakayım dedim. Ve yok dediği eczanede birsürü iğne vardı
BencedeeeNe kadarmış kuzum iğnenin fiyatı? Kendi siparişle satacak uyanık o yüzden yapmış
Tanesi 85 tlye aldım canım iğneyi. 75ml'likmiş. Ben 150'lik olanı 100 küsüre almıştım.Ne kadarmış kuzum iğnenin fiyatı? Kendi siparişle satacak uyanık o yüzden yapmış
2 yeri aradı canım. Sonra isimlerini verdi a ve b eczanesinde yokmuş dedi. Ben o yok dediği eczanede buldum. Kendi kazansın diyemidir nedir zaren ben alıp çıkcaktım yok diyince. Ben araştırayım siz yorulmayın ben gidip sorayım varsa alıp geleyim vs dedi. İnsanı hemen bağlıyolar kendilerineTatlim onlar başka eczane aramayı sadece depoyu aryo o yüzden yok deyince hemen cikcan
Aynen tatlım çivisi çıkmış dünyanın artık baya ucuza almışsın ben 150cc 'ni 250 ye almıştım aşılama yapılacakken ama dediğin gibi sipariş üzerine gelmiştiTanesi 85 tlye aldım canım iğneyi. 75ml'likmiş. Ben 150'lik olanı 100 küsüre almıştım.
bende öyle düşündüm canım. Aldığım ecZaneyede söyledim zaten sizde olmadığını söylediker dedin. Ama eczanenin ismini vermedim
2 yeri aradı canım. Sonra isimlerini verdi a ve b eczanesinde yokmuş dedi. Ben o yok dediği eczanede buldum. Kendi kazansın diyemidir nedir zaren ben alıp çıkcaktım yok diyince. Ben araştırayım siz yorulmayın ben gidip sorayım varsa alıp geleyim vs dedi. İnsanı hemen bağlıyolar kendilerine
Yapsan çıkar canım bir hafta olmuş geceliKızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir
Ayy 3 dklık bir işlemse dayanırım canım3 dk diyebilirim benimki öyleydi. zaten 2 dksı spekulum yerleştiriliyorsa 1 dk da ilaç verme işlemi sürüyordur. O kadar kısa ki stres yapma kendine. kendini hiç kasmazsan tedavini de olumlu etkilecek demişti doktorum
Daha önce 3 tane 150lik yazmıştı 340 mı 380 mi ne öyle bi fiyat ödemiştim canım. Senin cidden neden o kadar çok tutmuşAynen tatlım çivisi çıkmış dünyanın artık baya ucuza almışsın ben 150cc 'ni 250 ye almıştım aşılama yapılacakken ama dediğin gibi sipariş üzerine gelmişti
Eğer gec döllenme falan olmadıysa çıkar canım test yapsanKızlar son regl tarihim 24 Nisan bu ay daha olmadım. 29 Mayısta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birkaç gündür karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi sancı giriyor karnıma en son dün akşam öyle bir sancı girdi ki nefesimi kesti. Hafif midem bulantılarım var. Sırtım bacaklarım çok ağrıyor. Bazen beyaz bazen su gibi akıntılarım var 1 haftadır. Gebelik olabilir mi? Ne zaman test yapayım?
Valla canım bilemiyorum ki 10 tane iğneye 2.500 tl para vermiştimDaha önce 3 tane 150lik yazmıştı 340 mı 380 mi ne öyle bi fiyat ödemiştim canım. Senin cidden neden o kadar çok tutmuş
Eğer gec döllenme falan olmadıysa çıkar canım test yapsan
Canım merhaba pek aktif olamadim kendimi toparlamaya aldım ara ara girip çıktım ama yazamadım
Valla canım bilemiyorum ki 10 tane iğneye 2.500 tl para vermiştim
Amin canım benim. Allah razı olsun❤Maşallah canım iyice belli oldu bebiş artık hayırlısıyla kalp atisinida duyarsın canım
Çok sağol canım benimmmGeliyordu gelmekte olan ice belli olmuş yerim yaaaa
Belki de canım. InsaAllah herşey yolunda gider ve senden de alırız müjdeli haberiBenim biraz büyümede yavaşlık olduğundan belki de canım. İnşallah içleri doludur sağlıklıdırlar da nasip olur bu ay artık
Ay maşallah yaa resmeen ben burdayım diyor artık
Tanesi 4 5 ay önce 245 250 arasıydı canım şimdi daha pahalıdır
Tanesi 85 tlye aldım canım iğneyi. 75ml'likmiş. Ben 150'lik olanı 100 küsüre almıştım.
bende öyle düşündüm canım. Aldığım ecZaneyede söyledim zaten sizde olmadığını söylediker dedin. Ama eczanenin ismini vermedim
2 yeri aradı canım. Sonra isimlerini verdi a ve b eczanesinde yokmuş dedi. Ben o yok dediği eczanede buldum. Kendi kazansın diyemidir nedir zaren ben alıp çıkcaktım yok diyince. Ben araştırayım siz yorulmayın ben gidip sorayım varsa alıp geleyim vs dedi. İnsanı hemen bağlıyolar kendilerine
Kızçeler size kolay gelsin ben artık bebekten vazgeçiyorumBencedeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?