Hadi hayırlısı inşallah çıkar rüyanKızlar bu ay rüyam da 2 kere kedi gördüm. Dün gece de bir tabutta bir ölü gördüm. Baya korktum hatta uyandım uykumdan. Şimdi ikisininde anlamlarına bakınca hoşuma gittiEki Görüntüle 2861678 Eki Görüntüle 2861679
Merhaba canım bende bu ay aşılama olucak adet beklemekmi gerekiyor ?Canım merhaba pek aktif olamadim kendimi toparlamaya aldım ara ara girip çıktım ama yazamadımbu ay asilama yapılacak reglim bekliyom günüm geçti stresten gelmiyor şimdide siz neler yaptınız güzel haberler vardır inşallah
Merhaba cnm adetinn3. Günü iğne kullanmaya baslicam biz on görüşmeyi önceden yaptık klomen tedavisi gibi düşün sadece bunda iğne olacak tabi benim tedavim bu şekilde herkesde mi biyle oluyor bilmiyorum ins beklemezsinMerhaba canım bende bu ay aşılama olucak adet beklemekmi gerekiyor ?benim adet yeni bitti cuma günüde görüşmem var inşallah bidaki adet beklemek zorunda kalmam çünkü tatil giricek araya
Bizde ilişki yasaktı önermedi dr bi tehlikesi varmı yokmu bilmiyorum canım yaaCanımBaede yaptırdı bildiğim kadarıyla
Herşey çok güzel olucak inşallah canım artıkbir güzel dinlen eğlen kafanı dağıt. Tedavinde güZel ilerleyip güzel sonucu alıcaksın banada doktorum aşılamamı yapalım dedi. Ama ben hiç düşünmemiştim onu hazırlıksız sorunca yok dedim. Zaten 4 ay falan daha bu şekilde devam etmek istiyorum. Ben yine karışık bir tedavi oluyorum canım 5 gün femara kullandım 4 gün klomen kullandım. Bugün kontrolüm vardı en büyük 15 mm 3 yumurtam vardı. 5 tanede merional iğne verdi cumartesi tekrar gidicem bakalım
Bu şekil devam et ama eşin ilaçları içsin canım bence. Onlrı normal vitamin alıyormuş kafasıyla için. Key
Bizde fethiye manaspark a gitmiştik balayıimkanınız olursa private odayı kesinlikle tavsiye ederim. Otelde çok güzeldi odamızda. İnşallah tekrar nasip olur gitmek
Bizde ilişki yasaktı önermedi dr bi tehlikesi varmı yokmu bilmiyorum canım yaa
Tersi çıkar belki de bakarsınRüyamda regl olduğumu gördüm ama baya baya böyle garipti kafaya çok takıyorum ondan mı acaba
İnşallahta sanmam hiç bir belirti yaşamıyprım
Belli olmaz hayatım inşallah nasip olurİnşallahta sanmam hiç bir belirti yaşamıyprım
Iyiyim canım bu bende de bisey yok galiba bi anda ağrılar kesildi canım yaa göğüs devem ediyo ama bilemedim sen nasılsın
Perşembe günü kan vericem canım nasipse
Belli olmaz canım az kaldı bakalım ben senden umutluyumIyiyim canım bu bende de bisey yok galiba bi anda ağrılar kesildi canım yaa göğüs devem ediyo ama bilemedim sen nasılsın
Hadi inşallah çokngüzel bir değer cıkıcakPerşembe günü kan vericem canım nasipsesen neler yapiyorsun
Hadi inşallah canım yaa benden senden umutluyum bu ayBelli olmaz canım az kaldı bakalım ben senden umutluyum
Hadi inşallah çokngüzel bir değer cıkıcak
Bende nabıyım canım iğnelere devam kasık ağrılarım başladı baya
Siz de aşılama yaptırmışsınız sanırım, bn de 24 mayısta yaptırdım, belirti falan bir şeyler var mı sizde??Hadi inşallah canım yaa benden senden umutluyum bu ay
Ya sen neden Perşembe veriyosun kanıPerşembe günü kan vericem canım nasipsesen neler yapiyorsun
İnşallah canım benimHadi inşallah canım yaa benden senden umutluyum bu ay
Büyüyor yumoşlarHadi inşallah çokngüzel bir değer cıkıcak
Bende nabıyım canım iğnelere devam kasık ağrılarım başladı baya
En erken o tarihe randevu vardı. Bide gidip düşük değer görüp strese girmek istemiyorum. Dayanabilsem 2 hafta sonraya alacaktım randevuyu. Ama o kadar dayanamamYa sen neden Perşembe veriyosun kanımaşallah cok güzel çıkmış çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?