Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay rüyam da 2 kere kedi gördüm. Dün gece de bir tabutta bir ölü gördüm. Baya korktum hatta uyandım uykumdan. Şimdi ikisininde anlamlarına bakınca hoşuma gitti

Merhaba canım bende bu ay aşılama olucak adet beklemekmi gerekiyor ? benim adet yeni bitti cuma günüde görüşmem var inşallah bidaki adet beklemek zorunda kalmam çünkü tatil giricek araya

Merhaba canım bende bu ay aşılama olucak adet beklemekmi gerekiyor ? benim adet yeni bitti cuma günüde görüşmem var inşallah bidaki adet beklemek zorunda kalmam çünkü tatil giricek araya
Merhaba cnm adetinn3. Günü iğne kullanmaya baslicam biz on görüşmeyi önceden yaptık klomen tedavisi gibi düşün sadece bunda iğne olacak tabi benim tedavim bu şekilde herkesde mi biyle oluyor bilmiyorum ins beklemezsin

Bizde ilişki yasaktı önermedi dr bi tehlikesi varmı yokmu bilmiyorum canım yaa

Rüyamda regl olduğumu gördüm ama baya baya böyle garipti kafaya çok takıyorum ondan mı acaba

Baede canım nasılsın varmı bişeyler
I imtisall canım ne durumdasın ne zaman kan vericeksin

Iyiyim canım bu bende de bisey yok galiba bi anda ağrılar kesildi canım yaa göğüs devem ediyo ama bilemedim sen nasılsın
Belli olmaz canım az kaldı bakalım ben senden umutluyum
Perşembe günü kan vericem canım nasipse sen neler yapiyorsun
Hadi inşallah çokngüzel bir değer cıkıcak
Bende nabıyım canım iğnelere devam kasık ağrılarım başladı baya

Hadi inşallah çokngüzel bir değer cıkıcak
Bende nabıyım canım iğnelere devam kasık ağrılarım başladı baya
Büyüyor yumoşlar güzel haber gelcek bu ay insaAllah
Ya sen neden Perşembe veriyosun kanı maşallah cok güzel çıkmış çizgi
En erken o tarihe randevu vardı. Bide gidip düşük değer görüp strese girmek istemiyorum. Dayanabilsem 2 hafta sonraya alacaktım randevuyu. Ama o kadar dayanamam

Cookiie canımm ben de gelsem olur mu kendi kendime topik okuma girme yasağı vermiştim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…