Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyüyor yumoşlar güzel haber gelcek bu ay insaAllah

En erken o tarihe randevu vardı. Bide gidip düşük değer görüp strese girmek istemiyorum. Dayanabilsem 2 hafta sonraya alacaktım randevuyu. Ama o kadar dayanamam
İnşallah canım yaa bilmiyorum bi yanımda azda olsa bir umut var bir yanımda hiç yok
Cookiie canımm ben de gelsem olur mu kendi kendime topik okuma girme yasağı vermiştim ama
Canımm neden soruyorsun tabiki gel istediğin gibi sormana bile gerek yok bizde o sayfanın başındaki liste gibi ilerlemiyoruz şuan bende senin gibi bi ara kendimi iyice uzaklaştırmıştım bu gebelik topiklerinden o yüzden o listeyle hiç ilgilenemedim o öyle kaldı bir kaç kişi kemik kadro öyle sohbet muhabbet bekliyoruz

O zaman bende burdayım canım biraz uzak kalayım dedim ama aklım hep buralardaydı aman kafaya taksan da aynı takmasan da en azından birbirimizden birşeyler öğreniyoruz reglim gelecek bu aya bomba gibi giriş yapmak istiyorum

Hoşgeldin canım
Bende baya bi uzak kaldım ama sonuç yine aynı değişen bişey yok. Tedaviyi bıraktım kendi başıma baktım olmuyor. Malesef herkes bazı şeylere kolay ulaşamıyor neler yapıcaksın canım ne kadar süredir istiyosun ilkmi olucak
Günaydın canım siz uyandınz ben yatıcam saat farkımız var
Nerede yaşıyorsun canım iyi gecelermi diyim şimdi ben gecemi orası

Kızlar ovitrelle vurulmadan çatlama olurmu ya. Dünden beri sancı şeklinde giriyor yumurtalıklara. Birde sanki jilet keser gibi yanma. Değerlendirme de yapmadım valla dedim sanki yaptıkta oldumu şindi olcak

Hoşbulduk canımm ben yurt dışındayım aynen gece oldu burda evet daha ilk olacak bu ay preseed jel düşünüyorum max regenesis folik asite başlıcam değiştiyorum folik asiti doktora gitmiştşm tek ben sorun yok dedi ama ben çok stres yapıyorum bence o çok etkililiyor
Düzenli reglim yumrtlama var ama yok iştee Türkiye ye gelecem Ağustos’ta inşAllah o zamana hamiş olurumda olmazzsa eşimle doktora gidecez bu şekılde canımm

Kızlar ovitrelle vurulmadan çatlama olurmu ya. Dünden beri sancı şeklinde giriyor yumurtalıklara. Birde sanki jilet keser gibi yanma. Değerlendirme de yapmadım valla dedim sanki yaptıkta oldumu şindi olcak
Olabilir canım biri çatlarsa diğerleri buyur iğneye kadar Sen kafaya takma devam et canım

Hangi ülkedesin canım

Preseed jeli daha geçenler de duydum canım nasıl bişey olduğunu tam olarak bilmiyorum regenesis kullandım bende içeriği çok güzel. Bir çok hamile onu kullanıyor streste çok etkiliyor canım yaa. Birde eşinde bi kontrol olsun bakalım. Birde yurtdışında sanırım bu tedavi olayları birazsıkıntılı buraya göre galiba dimi inşallah Hiç bekletmeden tedaviyle uğraşmadan rabbim nasip etsin. Arı sütü karışımı önerebilirim canım hem kendin hem eşin için.

Tatlım ben sana demiştin ağrılar gitti diye sesiz sesiz gelmiş benimkiler bendede bisey yok bu ay
Of yaa erken de geliyor 4ü demiştin. Yumurtlamayı yalnışmı hesapladın acsba ondanmı kaçtı canım
Olabilir canım biri çatlarsa diğerleri buyur iğneye kadar Sen kafaya takma devam et canım
aynen öyle canım valla amaan yaaa sıktı iyice

Şuraya bide gebelik teti atayim kesinleşmesi için Eki Görüntüle 2862500

bu son olsun inşallah

Günaydın bebeğim
Nasılsın canım

Of yaa erken de geliyor 4ü demiştin. Yumurtlamayı yalnışmı hesapladın acsba ondanmı kaçtı canım

bu son olsun inşallah

Nasılsın canım
Yok tatlım doğru 19 unda yumurtlama olunca 15.gün bu gün ven normal döngüde 30 günde bir oluyorum ama bal tarçın çörek otu ise yaradı galiba tam 28.günde oldum olsun önümüzdeki maçlara bakalım en azından günüm gecipte umutlanmış olmadım bu ey tekrar denerim belki

bu son olsun inşallah

Nasılsın canım
Ben ayın 22 sine kadar gün aşırı hatta bazen hergünü degerlendirmistim ondan sonra biliyon kavga falan oldu bidaha ilişki olmadı yani yumurtlama kaçmadı ama ya kimyasal oldu yada spermler ulaşmadı canım yaa aman canım sağolsun ben biraz daha zayifliyim çocuk da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…