Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ben dün akşam ilk kez yakıyı deniyim dedm. Reglimin bitiminden 2 gün sonra taktım. Gece resmen etimi ateşle dağlıyorlarmış gibi acıdan uyuyamadım. Sırt üstü kesinlikle yatılmıyor acıdan. Sağa ya da sola dönerek yatmaya çalıştım o da belimi açarak hava alsın diye. Hala daha üstümde yapışık yanıyorum alev alev. İlk başlarda dedimki bu ne ya buna mı yakıyor diyorlar falan ama vücut emdikçe kaynar su dökülmüş sanki. Kesin pişik olmuştur zaten. Bir de nasıl 2-3 gün tutuyorlar bilmiyorum. Kasığıma da yumurtlama zamanı yapmayı düşünüyordum ama şu an korkmaya başladım. Güzel sonuç alanlar da var ama bu hamilelik için daha neler çekmemiz gerekiyor bilmiyorum
Deneyen var mı başka?

Ben 15 dk dayandım çıkardım dayanmadım resmen

İnşallah canım yaa bilmiyorum bi yanımda azda olsa bir umut var bir yanımda hiç yok
Ben de battan 5 6 gün önce nasıl umutsuzdum hatırlıyor musun? Ama bak şimdi sevinçten şaşırdım çift çizgiyi görmekle bitiyor mu hayır. Kanda değer.iyi çıkacak mi, keseyi görebilecek miyim kalp atışı duyabilecek miyim diye düşünüyorum kaç gündür. Ne kadar oluruna bırakırsak o kadar iyiymiş. Ama o da elimizde olmuyor işte

Kızlar ovitrelle vurulmadan çatlama olurmu ya. Dünden beri sancı şeklinde giriyor yumurtalıklara. Birde sanki jilet keser gibi yanma. Değerlendirme de yapmadım valla dedim sanki yaptıkta oldumu şindi olcak
Olur canım. Ama 1 günde çatlama boyutuna gelmiş midir ki? Niye degerlendirmiyorsunz. Biz yumurtalar buyurkende gün aşırı degerlendirmistik. Doktor oyle demişti yani .

Bak faydası olmuş bence dene 1 2 ay daha canım bunu geçen ay ne kadar uzun beklemiştin
Olucak Allahın izniyle kuzum zamanı gelince çok güzel olucak
Kızlar bu yakının içeriği ne biliyormusunuz, böyle yakmasına ne sebep oluyor Fated
İyiyim kuzum sen
Bende iyiyim canım. İğneyi yaptırdım anneme geldim. Ama aklım evde kaldı ya sular yoktu musluğu kapattımmı kpatmadımmı hatırlamıyorum
Çok haklısın canım oldummu oluyor valla. Ama dediğin gibi düşünceler hiç bitmiyor. Nasip olsunda sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallah
Olur canım. Ama 1 günde çatlama boyutuna gelmiş midir ki? Niye degerlendirmiyorsunz. Biz yumurtalar buyurkende gün aşırı degerlendirmistik. Doktor oyle demişti yani .
17de falan da kimisi çatlatıyormuş ya canım belki normalde de çatkatmı öyle ondan dedim. Normalde gün aşırı değerlendiriyoruz hep canım da dün baktım eşim koltukta uyuyakalmış çok yorgun gelmişti işten. Bende şeytmedim kaldırdım yatağa gitti uyudu uykusunu açmadım hiç

Gun asiri denediyseniz sorun olmaz o zaman

Aynen canım inşallah denicem bakalım bu ay yine

Her duyduğumuzu deniyoruz da sonuç hüsran olunca daha kötü oluyoruz. Ama olumlu olan da var. Bence her yakının yakma durumu aynı olmayabilir. Bendeki panter diye bir yakıydı. Çok güçlüymüş maşallah
Evet bendekide oydu çıkarınca bile yarım saat geçmedi yanma

Hadi hayırlısı olsun gelsin bebişşşş

Hoşgeldin canım
Hoşbulduk canımm
Hangi ülkedesin canım
Amerika canım 1,5sene sonra dönüş nasipse izine geleceğiz önümüzdeki ay hamiş olursam ne güzel olur
Ya burda çok kullanılıyormuş ben tesadüfen gördüm bir arkdaşım dedi kuzum sonra sizin grupta yazışmaları gördüm sevindirik oldumm klinik onaylıymış zaten Allahın inşAllah vesile olur Burda tedavi hastane şartları hiç göründüğü gibi değil ama doğum yapan kişilerle görüştüm burda çok memnunlar propolisde kullnamaya başladık eşimle hadi inşAllah olsunn Bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın

Ayy insallah canım kesin dönüş yapıncada bebegin kucağında olur inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…