İyiyim kuzum senOf yaa erken de geliyor 4ü demiştin. Yumurtlamayı yalnışmı hesapladın acsba ondanmı kaçtı canım
aynen öyle canım valla amaan yaaa sıktı iyice
bu son olsun inşallah
Nasılsın canım
Ben 15 dk dayandım çıkardım dayanmadım resmenMerhaba. Ben dün akşam ilk kez yakıyı deniyim dedm. Reglimin bitiminden 2 gün sonra taktım. Gece resmen etimi ateşle dağlıyorlarmış gibi acıdan uyuyamadım. Sırt üstü kesinlikle yatılmıyor acıdan. Sağa ya da sola dönerek yatmaya çalıştım o da belimi açarak hava alsın diye. Hala daha üstümde yapışık yanıyorum alev alev. İlk başlarda dedimki bu ne ya buna mı yakıyor diyorlar falan ama vücut emdikçe kaynar su dökülmüş sanki. Kesin pişik olmuştur zaten. Bir de nasıl 2-3 gün tutuyorlar bilmiyorum. Kasığıma da yumurtlama zamanı yapmayı düşünüyordum ama şu an korkmaya başladım. Güzel sonuç alanlar da var ama bu hamilelik için daha neler çekmemiz gerekiyor bilmiyorum
Deneyen var mı başka?
Her duyduğumuzu deniyoruz da sonuç hüsran olunca daha kötü oluyoruz. Ama olumlu olan da var. Bence her yakının yakma durumu aynı olmayabilir. Bendeki panter diye bir yakıydı. Çok güçlüymüş maşallahBen 15 dk dayandım çıkardım dayanmadım resmen
Ben de battan 5 6 gün önce nasıl umutsuzdum hatırlıyor musun? Ama bak şimdi sevinçten şaşırdımİnşallah canım yaa bilmiyorum bi yanımda azda olsa bir umut var bir yanımda hiç yok
Gunaydinn❤Günaydın güzel anne adayları
Olur canım. Ama 1 günde çatlama boyutuna gelmiş midir ki? Niye degerlendirmiyorsunz. Biz yumurtalar buyurkende gün aşırı degerlendirmistik. Doktor oyle demişti yani .Kızlar ovitrelle vurulmadan çatlama olurmu ya. Dünden beri sancı şeklinde giriyor yumurtalıklara. Birde sanki jilet keser gibi yanma. Değerlendirme de yapmadım valla dedim sanki yaptıkta oldumu şindi olcak
Ayy geldi mii. En azından zamanında gelip strese sokmadı seni. Tek iyi yani bu.Tatlım ben sana demiştin ağrılar gitti diye sesiz sesiz gelmiş benimkiler bendede bisey yok bu ay
Evet geldi aynen kafam bari rahatladıAyy geldi mii. En azından zamanında gelip strese sokmadı seni. Tek iyi yani bu.
Bak faydası olmuş bence dene 1 2 ay daha canım bunu geçen ay ne kadar uzun beklemiştinYok tatlım doğru 19 unda yumurtlama olunca 15.gün bu gün ven normal döngüde 30 günde bir oluyorum ama bal tarçın çörek otu ise yaradı galiba tam 28.günde oldum olsun önümüzdeki maçlara bakalım en azından günüm gecipte umutlanmış olmadım bu ey tekrar denerim belki
Olucak Allahın izniyle kuzum zamanı gelince çok güzel olucakBen ayın 22 sine kadar gün aşırı hatta bazen hergünü degerlendirmistim ondan sonra biliyon kavga falan oldu bidaha ilişki olmadı yani yumurtlama kaçmadı ama ya kimyasal oldu yada spermler ulaşmadı canım yaa aman canım sağolsun ben biraz daha zayifliyim çocuk da olur
Kızlar bu yakının içeriği ne biliyormusunuz, böyle yakmasına ne sebep oluyorMerhaba. Ben dün akşam ilk kez yakıyı deniyim dedm. Reglimin bitiminden 2 gün sonra taktım. Gece resmen etimi ateşle dağlıyorlarmış gibi acıdan uyuyamadım. Sırt üstü kesinlikle yatılmıyor acıdan. Sağa ya da sola dönerek yatmaya çalıştım o da belimi açarak hava alsın diye. Hala daha üstümde yapışık yanıyorum alev alev. İlk başlarda dedimki bu ne ya buna mı yakıyor diyorlar falan ama vücut emdikçe kaynar su dökülmüş sanki. Kesin pişik olmuştur zaten. Bir de nasıl 2-3 gün tutuyorlar bilmiyorum. Kasığıma da yumurtlama zamanı yapmayı düşünüyordum ama şu an korkmaya başladım. Güzel sonuç alanlar da var ama bu hamilelik için daha neler çekmemiz gerekiyor bilmiyorum
Deneyen var mı başka?
Bende iyiyim canım. İğneyi yaptırdım anneme geldim. Ama aklım evde kaldı ya sular yoktu musluğu kapattımmı kpatmadımmı hatırlamıyorumİyiyim kuzum sen
Çok haklısın canım oldummu oluyor valla. Ama dediğin gibi düşünceler hiç bitmiyor. Nasip olsunda sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallahBen de battan 5 6 gün önce nasıl umutsuzdum hatırlıyor musun? Ama bak şimdi sevinçten şaşırdımçift çizgiyi görmekle bitiyor mu hayır. Kanda değer.iyi çıkacak mi, keseyi görebilecek miyim kalp atışı duyabilecek miyim diye düşünüyorum kaç gündür. Ne kadar oluruna bırakırsak o kadar iyiymiş. Ama o da elimizde olmuyor işte
17de falan da kimisi çatlatıyormuş ya canım belki normalde de çatkatmı öyle ondan dedim. Normalde gün aşırı değerlendiriyoruz hep canım da dün baktım eşim koltukta uyuyakalmış çok yorgun gelmişti işten. Bende şeytmedim kaldırdım yatağa gitti uyudu uykusunu açmadım hiçOlur canım. Ama 1 günde çatlama boyutuna gelmiş midir ki? Niye degerlendirmiyorsunz. Biz yumurtalar buyurkende gün aşırı degerlendirmistik. Doktor oyle demişti yani .
Gun asiri denediyseniz sorun olmaz o zaman17de falan da kimisi çatlatıyormuş ya canım belki normalde de çatkatmı öyle ondan dedim. Normalde gün aşırı değerlendiriyoruz hep canım da dün baktım eşim koltukta uyuyakalmış çok yorgun gelmişti işten. Bende şeytmedim kaldırdım yatağa gitti uyudu uykusunu açmadım hiç
Aynen canım inşallah denicem bakalım bu ay yineBak faydası olmuş bence dene 1 2 ay daha canım bunu geçen ay ne kadar uzun beklemiştin
Olucak Allahın izniyle kuzum zamanı gelince çok güzel olucak
Kızlar bu yakının içeriği ne biliyormusunuz, böyle yakmasına ne sebep oluyorFated
Bende iyiyim canım. İğneyi yaptırdım anneme geldim. Ama aklım evde kaldı ya sular yoktu musluğu kapattımmı kpatmadımmı hatırlamıyorum
Çok haklısın canım oldummu oluyor valla. Ama dediğin gibi düşünceler hiç bitmiyor. Nasip olsunda sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallah
17de falan da kimisi çatlatıyormuş ya canım belki normalde de çatkatmı öyle ondan dedim. Normalde gün aşırı değerlendiriyoruz hep canım da dün baktım eşim koltukta uyuyakalmış çok yorgun gelmişti işten. Bende şeytmedim kaldırdım yatağa gitti uyudu uykusunu açmadım hiç
Dün sadece 2 gün girdi araya canım artık nasip hep denedikte oldumu napayım amanGun asiri denediyseniz sorun olmaz o zaman
Vesile olsun bitanem inşallahAynen canım inşallah denicem bakalım bu ay yine
Evet bendekide oydu çıkarınca bile yarım saat geçmedi yanmaHer duyduğumuzu deniyoruz da sonuç hüsran olunca daha kötü oluyoruz. Ama olumlu olan da var. Bence her yakının yakma durumu aynı olmayabilir. Bendeki panter diye bir yakıydı. Çok güçlüymüş maşallah
Hadi hayırlısı olsun gelsin bebişşşşBak faydası olmuş bence dene 1 2 ay daha canım bunu geçen ay ne kadar uzun beklemiştin
Olucak Allahın izniyle kuzum zamanı gelince çok güzel olucak
Kızlar bu yakının içeriği ne biliyormusunuz, böyle yakmasına ne sebep oluyorFated
Bende iyiyim canım. İğneyi yaptırdım anneme geldim. Ama aklım evde kaldı ya sular yoktu musluğu kapattımmı kpatmadımmı hatırlamıyorum
Çok haklısın canım oldummu oluyor valla. Ama dediğin gibi düşünceler hiç bitmiyor. Nasip olsunda sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşallah
17de falan da kimisi çatlatıyormuş ya canım belki normalde de çatkatmı öyle ondan dedim. Normalde gün aşırı değerlendiriyoruz hep canım da dün baktım eşim koltukta uyuyakalmış çok yorgun gelmişti işten. Bende şeytmedim kaldırdım yatağa gitti uyudu uykusunu açmadım hiç
Kuzu 3 yumurtan vardı biri çatlasa bile daha yedekte 2 tane var. Icini ferah tutDün sadece 2 gün girdi araya canım artık nasip hep denedikte oldumu napayım aman
Hepimizin gelsin buralar şenlensinHadi hayırlısı olsun gelsin bebişşşş
Nasip kısmet bakalım canım artık çok umut bağlamıcamKuzu 3 yumurtan vardı biri çatlasa bile daha yedekte 2 tane var. Icini ferah tut
Hoşbulduk canımmHoşgeldin canım
Amerika canım 1,5sene sonra dönüş nasipse izine geleceğiz önümüzdeki ay hamiş olursam ne güzel olurHangi ülkedesin canım
Ya burda çok kullanılıyormuş ben tesadüfen gördüm bir arkdaşım dedi kuzum sonra sizin grupta yazışmaları gördüm sevindirik oldumm klinik onaylıymış zaten Allahın inşAllah vesile olurPreseed jeli daha geçenler de duydum canım nasıl bişey olduğunu tam olarak bilmiyorumregenesis kullandım bende içeriği çok güzel. Bir çok hamile onu kullanıyor streste çok etkiliyor canım yaa. Birde eşinde bi kontrol olsun bakalım. Birde yurtdışında sanırım bu tedavi olayları birazsıkıntılı buraya göre galiba dimi inşallah Hiç bekletmeden tedaviyle uğraşmadan rabbim nasip etsin. Arı sütü karışımı önerebilirim canım hem kendin hem eşin için.
Ayy insallah canım kesin dönüş yapıncada bebegin kucağında olur inşallah hayırlısıylaHoşbulduk canımm
Amerika canım 1,5sene sonra dönüş nasipse izine geleceğiz önümüzdeki ay hamiş olursam ne güzel olur
Ya burda çok kullanılıyormuş ben tesadüfen gördüm bir arkdaşım dedi kuzum sonra sizin grupta yazışmaları gördüm sevindirik oldumm klinik onaylıymış zaten Allahın inşAllah vesile olurBurda tedavi hastane şartları hiç göründüğü gibi değil ama doğum yapan kişilerle görüştüm burda çok memnunlar propolisde kullnamaya başladık eşimle hadi inşAllah olsunn Bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın
Aminn canım beniim inşallahAyy insallah canım kesin dönüş yapıncada bebegin kucağında olur inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?