O jelmi çok kullanılıyor canım orda. Regenesis bende kullandım canım bide folidays kullandım 1 ay ama ondan daha memnun kalmıştım. Benim b12 düşüklüğüm ve tiroidim var o yüzden içeriği bana çok iyi gelmiştiHoşbulduk canımm
Amerika canım 1,5sene sonra dönüş nasipse izine geleceğiz önümüzdeki ay hamiş olursam ne güzel olur
Ya burda çok kullanılıyormuş ben tesadüfen gördüm bir arkdaşım dedi kuzum sonra sizin grupta yazışmaları gördüm sevindirik oldumm klinik onaylıymış zaten Allahın inşAllah vesile olurBurda tedavi hastane şartları hiç göründüğü gibi değil ama doğum yapan kişilerle görüştüm burda çok memnunlar propolisde kullnamaya başladık eşimle hadi inşAllah olsunn Bekleyişlerimiz hayırla sonuçlansın
Kuzum çok kötü ya ben diyordum yok ya abartıyorlar diye çook pahalıı çook geçen sadece idrar yol enfeksiyonu oldum sadece idrar tahlılı ve ilaç yazdı antibiyotik 200dolar kocaman eczaneler var burda millet ne rahatsızsa gidiyor öyle tedavi ediyor kendini bir sürü ilaç yazdrcan gelirkenO jelmi çok kullanılıyor canım orda. Regenesis bende kullandım canım bide folidays kullandım 1 ay ama ondan daha memnun kalmıştım. Benim b12 düşüklüğüm ve tiroidim var o yüzden içeriği bana çok iyi gelmişti
Hiç göründüğü gibi değil derken dahamı iyi dahamı zor canım
Ben geçen ay eşim kullandı arısütü bal polen probolis. Baya memnun kalmıştı dinc hissediyorum kendimi falan diyorduhadi inşallah ülkemize 1.5 kişi olarak gel sen
Ay hayır olsun inşAllah canımmAy kızlar sağ yumurtalık tarafımda kelebek ucuşuyor sanki bi çırpınma var. Noluyor içimde
Demekki faydası var tatlım tedavinin hadi inşallah bu son olsun da güzel haberini alalımAy kızlar sağ yumurtalık tarafımda kelebek ucuşuyor sanki bi çırpınma var. Noluyor içimde
Devletin hastanesinde mi o fiyatlar canım yoksa özellerdemiKuzum çok kötü ya ben diyordum yok ya abartıyorlar diye çook pahalıı çook geçen sadece idrar yol enfeksiyonu oldum sadece idrar tahlılı ve ilaç yazdı antibiyotik 200dolar kocaman eczaneler var burda millet ne rahatsızsa gidiyor öyle tedavi ediyor kendini bir sürü ilaç yazdrcan gelirken
ay çok sevindim o folik asiti için de kuzum şöyle diyim o jelle ilgili 15 bin yorum var hepsi 4,5 yıldız vermiş herşeyi denemek gerekiyor napalım
merional diye bir iğne olıyorum şuan canım yumurta geliştirici. Cumartesi gidicem bakalım o zaman belki çatlatma olurumAy hayır olsun inşAllah canımmsen iğne mi kullanıyorudn
İnşaklah canım yaDemekki faydası var tatlım tedavinin hadi inşallah bu son olsun da güzel haberini alalım
Burda öyle devlet hastanesi filan yok çiçeğim gittiğim aynı bizde sağlık kabinleri olur ya onlardan eşime tomografi çekildi kan muayne gelen fatura 26bin dolar düşün burda herşey ucuz ama sağlık çok pahalı ambulans çağıracaksın 1000dolar istiyor bu konuda yaralıyımDevletin hastanesinde mi o fiyatlar canım yoksa özellerdemiama gelir düzeyleri yüksektir o yüzden etkilemez fiyatlar belki canım.
O jeli bende dua grubunun sohbet konusunda bir arkadaş demişti ordan öğrrndimbakayım bu ay da olmazsa tedavime ek onuda alırım. Denicez arrık kuzum dediğin gibi valla
merional diye bir iğne olıyorum şuan canım yumurta geliştirici. Cumartesi gidicem bakalım o zaman belki çatlatma olurum
İnşaklah canım ya
Burda öyle devlet hastanesi filan yok çiçeğim gittiğim aynı bizde sağlık kabinleri olur ya onlardan eşime tomografi çekildi kan muayne gelen fatura 26bin dolar düşün burda herşey ucuz ama sağlık çok pahalı ambulans çağıracaksın 1000dolar istiyor bu konuda yaralıyım
Allahım inşAllah şifa olsunn o iğne kuzum hayırlı güzel haberler alalım şu jeli kullanmak için sabırsızlanıyorum
Şok oldum 26 bin ne demek
İnşallah hepimize emeklerimizin karşılığı olsun hayatımadetimi bekliyosun almak için
Aaa 17 mayıs yumurtlamaysa olman gerekirdi ama 14 gün sonra gelmeZmi adetEvwt kuzum aslındaa şöyle Yumurtlama 17mayıs değerlendirdim ama yumrtlama üzerinden 14gün geçtiğinde ya regl olur yada hamile deniliyor ama anlamadım takvime göre yarın olmam lazım kafam karışık neyi beklediğimi bende bilmiyorum
karın ağrılarım var yok sanmam diyorum sonra yok belki gebeyim diyorum aman karışık
Geçen ayda böyle oldumm Kuzum ne olduğunu bende anlamadım dur bakalımm biraz da bekleyelimAaa 17 mayıs yumurtlamaysa olman gerekirdi ama 14 gün sonra gelmeZmi adet
Geçen ayda böyle oldumm Kuzum ne olduğunu bende anlamadım dur bakalımm biraz da bekleyelim
Elimde test bırakmadım canım başta şimdi sayılı birde umudum olmayınca ne bileyimay bi sabırsız benim galiba yaasla bekleyemezdim
Kız ben test delisiyim şimdi elimde 2 tane olsa yapıp negatifi görsem 1 saat sonra diğerini de yaparımElimde test bırakmadım canım başta şimdi sayılı birde umudum olmayınca ne bileyim
Senii çılgınn seniii beni yüreğim kaldırmıyo MimariyemKız ben test delisiyim şimdi elimde 2 tane olsa yapıp negatifi görsem 1 saat sonra diğerini de yaparım
Ay kız benim yüreğim alıştı yenilgilere galiba koymuyor artıkS
Senii çılgınn seniii beni yüreğim kaldırmıyo Mimariyembu arada senin burcun ne
Boga burcuuu kalppppAy kız benim yüreğim alıştı yenilgilere galiba koymuyor artıkboğa burcuyum sen
Ay ben hiç sevmiyorum burcumun bazı özelliklerini kızBoga burcuuu kalppppyengeç ben kuzum
Kocam boğa benimAy ben hiç sevmiyorum burcumun bazı özelliklerini kızmesela yemek yemeyi çok seviyor burcum ben değil ama o yengeç burcu hiç etrafımda yok yaa benim
He sen yakınen tanıyorsun boğayıKocam boğa benimya o hep der benim kalbime geçen yol yemek diye yengeç işte beni tanı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?