Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O jelmi çok kullanılıyor canım orda. Regenesis bende kullandım canım bide folidays kullandım 1 ay ama ondan daha memnun kalmıştım. Benim b12 düşüklüğüm ve tiroidim var o yüzden içeriği bana çok iyi gelmişti
Hiç göründüğü gibi değil derken dahamı iyi dahamı zor canım
Ben geçen ay eşim kullandı arısütü bal polen probolis. Baya memnun kalmıştı dinc hissediyorum kendimi falan diyordu hadi inşallah ülkemize 1.5 kişi olarak gel sen

Ay kızlar sağ yumurtalık tarafımda kelebek ucuşuyor sanki bi çırpınma var. Noluyor içimde

Kuzum çok kötü ya ben diyordum yok ya abartıyorlar diye çook pahalıı çook geçen sadece idrar yol enfeksiyonu oldum sadece idrar tahlılı ve ilaç yazdı antibiyotik 200dolar kocaman eczaneler var burda millet ne rahatsızsa gidiyor öyle tedavi ediyor kendini bir sürü ilaç yazdrcan gelirken

ay çok sevindim o folik asiti için de kuzum şöyle diyim o jelle ilgili 15 bin yorum var hepsi 4,5 yıldız vermiş herşeyi denemek gerekiyor napalım

Devletin hastanesinde mi o fiyatlar canım yoksa özellerdemi ama gelir düzeyleri yüksektir o yüzden etkilemez fiyatlar belki canım.
O jeli bende dua grubunun sohbet konusunda bir arkadaş demişti ordan öğrrndim bakayım bu ay da olmazsa tedavime ek onuda alırım. Denicez arrık kuzum dediğin gibi valla
Ay hayır olsun inşAllah canımm sen iğne mi kullanıyorudn
merional diye bir iğne olıyorum şuan canım yumurta geliştirici. Cumartesi gidicem bakalım o zaman belki çatlatma olurum

Demekki faydası var tatlım tedavinin hadi inşallah bu son olsun da güzel haberini alalım
İnşaklah canım ya

Burda öyle devlet hastanesi filan yok çiçeğim gittiğim aynı bizde sağlık kabinleri olur ya onlardan eşime tomografi çekildi kan muayne gelen fatura 26bin dolar düşün burda herşey ucuz ama sağlık çok pahalı ambulans çağıracaksın 1000dolar istiyor bu konuda yaralıyım
Allahım inşAllah şifa olsunn o iğne kuzum hayırlı güzel haberler alalım şu jeli kullanmak için sabırsızlanıyorum

Şok oldum 26 bin ne demek
İnşallah hepimize emeklerimizin karşılığı olsun hayatım adetimi bekliyosun almak için

Şok oldum 26 bin ne demek
İnşallah hepimize emeklerimizin karşılığı olsun hayatım adetimi bekliyosun almak için
Evwt kuzum aslındaa şöyle Yumurtlama 17mayıs değerlendirdim ama yumrtlama üzerinden 14gün geçtiğinde ya regl olur yada hamile deniliyor ama anlamadım takvime göre yarın olmam lazım kafam karışık neyi beklediğimi bende bilmiyorum
karın ağrılarım var yok sanmam diyorum sonra yok belki gebeyim diyorum aman karışık

Aaa 17 mayıs yumurtlamaysa olman gerekirdi ama 14 gün sonra gelmeZmi adet

Ay ben hiç sevmiyorum burcumun bazı özelliklerini kız mesela yemek yemeyi çok seviyor burcum ben değil ama o yengeç burcu hiç etrafımda yok yaa benim
Kocam boğa benim ya o hep der benim kalbime geçen yol yemek diye yengeç işte beni tanı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…