Ay gidin gidin o zaman canım ailesiymiş görsün uzun zamandır görmüyorsa bişey olmaz Allahın izniyleYok canım sormadım doktora. Soramam ki. Esim bilerek mi yapıyorsun dicekbide benim doktor çok rahat. Hep olumlu adam hiç evhamlı değil esim bayadir gormuyor ailesini. 3 sene oldu yani. Dün bi ağzını aradım gitmesek mi diye falan ama yok dinlemiyor. hamileler uçağa binemiyormus dedim baktı bizim gideceğimiz şirket 30 haftadan sonra almıyor diyor. O kadar hazırlamış yani kendini
Canım orada konu fazla ihlal olmasın kızlar yalnış anlamasın diye buraya alıntıladım seni. Burdan istediğimiz kadar konuşuruzİyimiş vallaa demekki oluyomuş yaaa ama gebe olup olmadığını çok emin olman lazımmış yoksa tehlikeliymiş
İyi ettinn çiçeğum maydanoz hiç aklıma gelmedii ben yiyodum içiyodum önceden ondanmı tutmaydı gııı acabaaAy gidin gidin o zaman canım ailesiymiş görsün uzun zamandır görmüyorsa bişey olmaz Allahın izniyle
Canım orada konu fazla ihlal olmasın kızlar yalnış anlamasın diye buraya alıntıladım seni. Burdan istediğimiz kadar konuşuruz
Evet evet ya o sıkıntı işte ben yumurtlamadan sonra maydonoz bile yiyemiyorum valla onu hiç yapamam
Maydanoz rahim kaslarını çalıştırıyor canımm o yüzden hiç önerilmiyor gebelikte Allah korusun başka şeye sebep verir diye. Adet sökmede de mesela çok faydalı. Bende çok severim kahvaltıda özellikle ama emin olmadan yiyemiyorum nolur nolmazİyi ettinn çiçeğum maydanoz hiç aklıma gelmedii ben yiyodum içiyodum önceden ondanmı tutmaydı gııı acabaa
Eklerim tabi canım ama listeyle çok ilgilenmiyorum o yüzden fazla dikkate almaCookiie mmm benide eklermisin
İsmim=Jou
Tedavi şekli=folik asit ve d3 vitamin
Sağlık sorunu=açıklanamayan infertilite
Maydanoz rahim kaslarını çalıştırıyor canımm o yüzden hiç önerilmiyor gebelikte Allah korusun başka şeye sebep verir diye. Adet sökmede de mesela çok faydalı. Bende çok severim kahvaltıda özellikle ama emin olmadan yiyemiyorum nolur nolmaz
Tamamm benim için hiç farketmez canımEklerim tabi canım ama listeyle çok ilgilenmiyorum o yüzden fazla dikkate almazaten listeki çoğu arkadaş ne durumda bilmiyorum birdaha yazmadılar genel olarak o yüzden bir ara düzenleyeceğim aslında onu . burada biz çok değerli birkaç arkadaşla öyle sohbet muhabbet bekliyoruz birbirimizden güzel haber yaz sende
Engellemez canım bence sadece Allah korusun düşüğe sebep olur diye biliyorum ben. Yoksa çok faydalı maydanoz.Evett canımm maydanoz adet söktürüyo ondan içiyodum ama hamile kalmamla engellermi diye öyle sordum
Tamamm benim için hiç farketmez canımburalardayım herzaman
Evett çiçeğumm hiçbelli olmaz bu işin allah tez zamanda hepimize nasip etsin inşaallahhhEngellemez canım bence sadece Allah korusun düşüğe sebep olur diye biliyorum ben. Yoksa çok faydalı maydanoz.
Aminn inşallAh canım tüp bebek için neresini düşünüyorsun AraştırdınmıEvett çiçeğumm hiçbelli olmaz bu işin allah tez zamanda hepimize nasip etsin inşaallahhh
Araştordık aşkım hatta kan verdim prolaktim fln herşeyim normal çıktı eşiminde iyi çıktı bi regl me kaldıı reglimde olunca o zaman kan vercem başlıcam hayırlısıyla temmuzun ilk haftasında kavacık medistate oya gökmen e gidiyorum istanbulaAminn inşallAh canım tüp bebek için neresini düşünüyorsun Araştırdınmı
Ooo baya uzağa kız. Bende bahçeci hep aklımda hep orasını duyduğuma heralde ama net olarak araştırmadım dahaAraştordık aşkım hatta kan verdim prolaktim fln herşeyim normal çıktı eşiminde iyi çıktı bi regl me kaldıı reglimde olunca o zaman kan vercem başlıcam hayırlısıyla temmuzun ilk haftasında kavacık medistate oya gökmen e gidiyorum istanbula
Cano yaa bahçeciye artık ben pek güvenemiyorumm burda birisi açmışta çok oldu hatırlamıyorum ama pişman olmuşş benim annem orda bide annem yanımda olsun dedim çerkezköye kimsemiz yok gelemezlerde çünkü otobüs çekilniyor aşılama burda yaptırdım eşim koşuşturdu bi ben bi eşim vardık çok zor bide burda iyi bi tüp bebek merkezi yokOoo baya uzağa kız. Bende bahçeci hep aklımda hep orasını duyduğuma heralde ama net olarak araştırmadım daha
Evet canım kesinlikle yok buralarda. Bahçeciyle ilgili sanki öyle bi konu ennde görmüştüm ama araştırmadığımdan da şuan diğer yerleri bilmiyorum. Birde benim eşimin kadın doktor olcak diye dar bir isteği var. Bu seçeneklerimi daha çok daraltıyor. Namık kemal hastanesi aklıma geldi dün benim o yüzden sordum canım varmı orda acaba iyi bir doktorCano yaa bahçeciye artık ben pek güvenemiyorumm burda birisi açmışta çok oldu hatırlamıyorum ama pişman olmuşş benim annem orda bide annem yanımda olsun dedim çerkezköye kimsemiz yok gelemezlerde çünkü otobüs çekilniyor aşılama burda yaptırdım eşim koşuşturdu bi ben bi eşim vardık çok zor bide burda iyi bi tüp bebek merkezi yok
Olurr öyle bazı kocalarEvet canım kesinlikle yok buralarda. Bahçeciyle ilgili sanki öyle bi konu ennde görmüştüm ama araştırmadığımdan da şuan diğer yerleri bilmiyorum. Birde benim eşimin kadın doktor olcak diye dar bir isteği var. Bu seçeneklerimi daha çok daraltıyor. Namık kemal hastanesi aklıma geldi dün benim o yüzden sordum canım varmı orda acaba iyi bir doktor
Sağol canım sende hosgeldinHoş geldin canım
Aha başladı belirtiler evet ağız kuruluğu bir belirti canım ama ben sende o bthcg yüksek görmeden bisey demiycem bu sefer hep tersi cikiyo çünkü sende belirti oluncaKızlar bugün çok aşırı ağız kuruluğu var. Bu bir belirti olabilirmi 4. Günden
Evett allah nasip ederse inşallahSaol canım ben buraliyim zaten anladiğım kadarıyla tüp bebek olcak senin demi
Inşallah canım ne tedaviler gördün canım ne zamandır istiyosun soruyorum ama tabi anlatmak istersen burdaki herkws ayni surecten geciyoEvett allah nasip ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?