Aşılama Umutlanmak istemiyorum yardimmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Esrashn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
46
35
3
32
Merhaba kızlar ben 18 kasımda aşılama oldum adet günüm 1 aralık. Bu üçüncü aşılamam pkoluyum. Aşılama olduğum tarihten itibaren hafif kasık ağrılarım vardı. Sindirim sistemim çok kötü durumda kabızlık gaz vs. ve ayakta uzun süreli kaldığımda kasık ağrılarım artıyor dinlenince geçiyor. Bugünde özellikle alt karın bölgemde yanma hissi var ve bel ağrılarım var. Onun dışında akıntı bulantı bu tarz belirtiler yok. Progesteron jel kullanıyorum sizce gebelik olabilir mi test yapmalı miyim yoksa adet günümü beklemeli miyim negatifi görmek artık çok yorucu bu ağrılar beni umutlandırıyor sizce napmaliyim :(

naaptınız cok merak ettım ^^ erken gebelik testleri adet oncesi gosterebiliyo:) ama umutlanmamak için adet gununden 2 3 gun bari gecmesini bekle derim ben. gec dollenmede yanıltıcı negatıf verebılır:) biliyorum zaman gecmek bilmiyo da hayırlısını versın rabbım :) kabızlık bıtmeyen gaz ( allahımmm utanc meselesı bu :D ))) kasık agrısı ve o yanma gıbı gelen agrı . işte o bende vardı :) kısmet. rabbım gonlune gore versın ^^ bidaha hamıle kalırsam 6 haftadan once test felan yapmam :D

naaptınız cok merak ettım ^^ erken gebelik testleri adet oncesi gosterebiliyo:) ama umutlanmamak için adet gununden 2 3 gun bari gecmesini bekle derim ben. gec dollenmede yanıltıcı negatıf verebılır:) biliyorum zaman gecmek bilmiyo da hayırlısını versın rabbım :) kabızlık bıtmeyen gaz ( allahımmm utanc meselesı bu :KK70: ))) kasık agrısı ve o yanma gıbı gelen agrı . işte o bende vardı :) kısmet. rabbım gonlune gore versın ^^ bidaha hamıle kalırsam 6 haftadan once test felan yapmam :KK70:
Çok teşekkür ederim yanıtınız için çok mutlu oldum:) Dün adet günümdü olmadım salı günü test yapmayı düşünüyorum inşallah vardır ama bugün ağrılarım çok hafifledi acaba yok mu diye düşünmeye başladım yarın belli olur artık hayırlısı olsun

Back
X