• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlanmalı mıyım acaba ?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.423
43.913
798
Geçtiğimiz günlerde bir firmaya iş görüşmesine gittim direkt patron ile görüştüm. Şartlar gerçekten güzel ve olumlu bir görüşme oldu ancak görüşmelerin devam edeceğini bir 3 haftalık süreç olduğu söylendi. Arandığım numarayı da gitmeden önce rehberime kaydetmiştim her ihtimale karşı.
Dün farkettim ki firma sahibi de beni rehberine kaydetmiş sanırım wp durumumu görmüş.
Hani umutlanmalı mıyım acaba bu durumdan olumludur diye ?

Geçtiğimiz günlerde bir firmaya iş görüşmesine gittim direkt patron ile görüştüm. Şartlar gerçekten güzel ve olumlu bir görüşme oldu ancak görüşmelerin devam edeceğini bir 3 haftalık süreç olduğu söylendi. Arandığım numarayı da gitmeden önce rehberime kaydetmiştim her ihtimale karşı.
Dün farkettim ki firma sahibi de beni rehberine kaydetmiş sanırım wp durumumu görmüş.
Hiç profesyonel bir yer gibi gelmedi yerin güvenliğinden emin misiniz?

Biz de işe alım sürecinde adaylardan olumlu olanları ya da görüşmeye gelenleri telefona kaydetmiştik. En azından değerlendirilecek personellerden olduğunuzu bilin

Hiç profesyonel bir yer gibi gelmedi yerin güvenliğinden emin misiniz?
Evet eminim
Onu bunu bilmem de whatpapp durumunuzdan patronu kısıtlayın.
Ne diye eklemiş bakıyor.

Bilmiyorum ki bende
wp durum paylaşmayın ya

Öyle abidik gubidik paylaşım yapmam zaten böyle okuduğum kitapları vesaire paylaşıyorum
Bazi firmalar personel adaylarinin sosyal medya hesaplarını kontrol ediyor siyasi baglanti, uygunsuz yasam var mi diye. Ama bunu diğer calisanlar araciligi ile IK onderliginde yapiyorlar. Direkt patronun wp durumuna bakmasını profesyonel bulmadim

Ben direkt patronla görüştüm kurumsallaşmaya yeni başlayan bir firma

Biz de işe alım sürecinde adaylardan olumlu olanları ya da görüşmeye gelenleri telefona kaydetmiştik. En azından değerlendirilecek personellerden olduğunuzu bilin
Olumlu olmasını umuyorum açıkçası

Evet eminim

Bilmiyorum ki bende

Öyle abidik gubidik paylaşım yapmam zaten böyle okuduğum kitapları vesaire paylaşıyorum

Ben direkt patronla görüştüm kurumsallaşmaya yeni başlayan bir firma

Olumlu olmasını umuyorum açıkçası
Genelde once ik, sonra ilgili bolumun muduru ile gorusulur. Eger böyle bir hiyerarşi yoksa direkt patronla gorusmeniz normal

Olumlular arasındasın. Bu demek değil kesin sensin. Yada değilsin. Sen yinede görüşmelere devam et

Back
X