umutlar mayisa kaldi diyenlerrr ... !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar ... troittenden de hamile olunmuyomuş kayın.v. öyle dedi dünde dr gittim salı gel kan tahlili yapalım dedi belkide troidim vardır .

k.va. var kız kardeşlerinde var ben onlara çekmemişimdir fakat oğlundan dolayı belki genlik vardır. benim ablam ve annem 9 aydan sonra haimele oluyolar bende belki onlara çekmişimdir 7. ayımdayım korunmasız

neyse geçmiş olsun canım,hakikaten zor bir dönemmiş.. şimdi söylemezsin o zamann..
allahım bi verse :2:
dün gece ki rüyamdan çok etkilendimmm
rüyaamda tatlı yiyordum,eşime diyorumkiş reglencem galiba sonra reglendim uyandım kabus gibiydi bu ay da içim kırıldı.. erken gebelik testi yaptım ovulasyondan 6 gün geçti henüz negatif çıktı.. cok erken yaptım ama sankiii yine negatifff olacakkk ufff bi bebiş yapamadım bee anam 4 tane yapmış bende numara yok

ufff ufff bu arada işe başladım dünnnn

selam kızlar umudum mayıs ayına kaldı kırmızılar geldi beyazlar gitti aman zaten doktor korunun demişdi onun için üzülmedimki üzülmedimki

hakkaten ama millet hemen hamile kaliyo televizyonda da pitir pitir hamile kaliyolar.. testi erken yapmissin hakketen casnim ama bazi testler erken test diye.. onlar da adete 4 ya da 6 gün kala sonuc veriyolar.. adetimin gecmesini bekleyemem diyosan onlari kullan..

kanda bile yaptırdım sonuç negatif :)))

haziran ayına kaldı umutlar hatta tükendim bile 3,83 çıktı hcggg (

kanda bile yaptırdım sonuç negatif :)))

haziran ayına kaldı umutlar hatta tükendim bile 3,83 çıktı hcggg (

canin sagolsun bitanem senin deger yine yüksek cikmis benimki daha düsüktü... benim de adet belirtilerim basladi.. benim de ümidim yok.. olsun yola birlikte devam ederiz...

canin sagolsun bitanem senin deger yine yüksek cikmis benimki daha düsüktü... benim de adet belirtilerim basladi.. benim de ümidim yok.. olsun yola birlikte devam ederiz...

iyiki bu forum var iyi ki siz varsınız... sessiz sedasız işler yapıp içimi döküyorum valla

regen almanca yağmur di mi .. ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…