aaa evet onda haklisin ne biliyim cocuk sahibi olmayi düsünmek ya da aof okumak.. bunlar is icin engel iyi yapmissin.. bence de biz yaygara yapiyoruz ama bu sefer kesin karar aldim hamile oldun mu en yakin arkadasima bile söylemicem cünkü o 7 aylik hamile ve kocama da demicem... ilk aylar gecince söylicem onu da test yapinca degil doktorla konusup her seyin yolunda oldugunu ögrendikten sonra... insallah tabi önce hamile kalmak lazim bütün bunlar icin
MERHABA
kulübe yeni üye oldum. Yazayım dedim biz de 4 aydır bebek istiyoruz dün yine umudum mayısa kaldı. Olmaz mı acaba diye çok korkuyorum. bebek düşünmeye başlamadan önce doktora gittim birsürü tahlil yaptı muayene yaptı herşey yolundaydı. inşaallah bu ay hamile kalırım:
bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım off ya dün belirtiler gelmişti bugün kayboldu
dayanabilirsen iyi :)) bende ayni politikayi izlemek istiyorum fakat ben catlarim :)))
ben de diyorum onu ama napiiim dayanirim heralde cünkü bi kere agzim yandi.. tamam kimseye hesap verme mecburiyetim yok ama hani sen hamile degil miydin gibi bakislar bile yetiyo insani deli etmeye.. öyle olmasindansa tutarim cenemi.. e bu tabiki kk icin gecerli degil.. o kadar dayanamam catlarim yahu
düsükmü yaptin yoksa test falan mi yanlis cikti da öyle bir durum oldu canim ??
evet aile disina 3 aydan sonra haber verme,nazar da deger tatlim..
hatta bir annene bir kocana söle :))
bende esime söylerim bir tek olursa amaaaa o herkese söyler dayanamazz düdügümm :))
kızlar bende aranıza yeni katılıyorum buay ilaç kulanmadan takip yapılıcak bana ben şuan çörek otu tarçın ve bal kulanıyorum bide incir kürü inşallah buay boşa çıkmaz .......bu kürü uygulayan ve sonuç bulan varmı???
aramiza hosgeldin canim.. valla kürleri ben de merak ediyorum ama gercekten faydasi var midir acaba?? bilen arkadaslar varsa cevap yazarlar mi lütfen????
reglime tam tamına 16 gün var . ben yarın doktora gitcem karın şişliğinden dolayı oradan da gizlice gebelik testi alıcam belki bir ümitgizlice diyorum çünkü gebelik testinde sürekli negatif çıkıyo kimse bilmesin en azından tek kendim hayal kırıklığı yaşarım :)
kizlsrkarmaarisigim üzgünüm...cumartesi test yaptim cok dikkatli bakinca cif cizgiyi görüyordum. dün hamilelik testini tekarar yaptim cizgin düne bakar belirlesti sabah hafif cift cizgi vardiii umutlandim gibime bisi oldu sonra bugün tekara yaptinn hiiiiiic bisi yokk koca bi boss olana hafif bile yokkk bende adet belrtisi yokk tek sivilcem var okdarr hamile olanlarda sivilce cikmiyo herhalde bende ilk seferde cimadiydii. yarin adet olmam gerekk bakalim hayirlisi ama cook üzgünümü aksam esim geldi cook bebek istiyorumm nolur bizimde olsun deyince aglamamak icin cok zor tuttum kendimiii kizlar ben umudum sabrim herseyim tükendi artikk ..
mavusbebekim cnmm kan testi ben yurdisindaydimm burda kan testini ha deyince yapmiyorlar.. yarini beklemekde baska carem yokk ama gelir büyük ihtimall..
mavusbebekim cnmm kan testi ben yurdisindaydimm burda kan testini ha deyince yapmiyorlar.. yarini beklemekde baska carem yokk ama gelir büyük ihtimall..
rastgele tatlim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?