umutlar mayisa kaldi diyenlerrr ... !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adet olan var mi??? Allahim yaa merak ettigim seye bak biri duysa ne der.. yani bebis acisindan soruyorum canim

dayanabilirsen iyi :)) bende ayni politikayi izlemek istiyorum fakat ben catlarim :)))

rastgele tatlim :)))

dayanabilirsen iyi :)) bende ayni politikayi izlemek istiyorum fakat ben catlarim :)))

ben de diyorum onu ama napiiim dayanirim heralde cünkü bi kere agzim yandi.. tamam kimseye hesap verme mecburiyetim yok ama hani sen hamile degil miydin gibi bakislar bile yetiyo insani deli etmeye.. öyle olmasindansa tutarim cenemi.. e bu tabiki kk icin gecerli degil.. o kadar dayanamam catlarim yahu

düsükmü yaptin yoksa test falan mi yanlis cikti da öyle bir durum oldu canim ??
evet aile disina 3 aydan sonra haber verme,nazar da deger tatlim..
hatta bir annene bir kocana söle :))
bende esime söylerim bir tek olursa amaaaa o herkese söyler dayanamazz düdügümm :))

kızlar bende aranıza yeni katılıyorum buay ilaç kulanmadan takip yapılıcak bana ben şuan çörek otu tarçın ve bal kulanıyorum bide incir kürü inşallah buay boşa çıkmaz .......bu kürü uygulayan ve sonuç bulan varmı???

ikisi de oldu gecen sene düsük yaptim.. bu sene de birbucuk ay hamileyim diye gezdim ortalarda.. yani degerler vardi belirtiler felan ama bebek yoktu zaten nerde garip bi olay var bei bulur evet benim esim de hemen yetistirir annesigile onlar da bekliyo dört gözle..zaten kaynanam kac dedi biz cani torun sevmek icin evlendirdik diye..lafa bak evlendiridk o kendi iradesi disinda evlenmis gibi Allahim ya..en iyisi karnim cikana kadar bana kalsin.. bencilim ben bencil... bu arada zaten en büyük korkum nazar.. güc bela bebis sahibi oluyoruz zaten daha dogrusu henüz olamadik bile..bide nazardan cekmeyelim..

aramiza hosgeldin canim.. valla kürleri ben de merak ediyorum ama gercekten faydasi var midir acaba?? bilen arkadaslar varsa cevap yazarlar mi lütfen????

aramiza hosgeldin canim.. valla kürleri ben de merak ediyorum ama gercekten faydasi var midir acaba?? bilen arkadaslar varsa cevap yazarlar mi lütfen????

hoşbulduk canım ben klomen tedavisi gördüm ama sonuç negatif buay ise incir kürünü yapıyorum hayırlısıyla bide bal çörekotu tarçın yapıyorum inşallah güzel sonuç alırım dr buay ilaçsız yumurta takibi yapıcak.......

reglime tam tamına 16 gün var . ben yarın doktora gitcem karın şişliğinden dolayı oradan da gizlice gebelik testi alıcam belki bir ümit gizlice diyorum çünkü gebelik testinde sürekli negatif çıkıyo kimse bilmesin en azından tek kendim hayal kırıklığı yaşarım :)

evetttt, baskasinin yaninda o hayal kirikligini yasamak daha da üzücü oluyo.. yalniz yaptimi en azindan kimsenin haberi olmuyo.. yooooooooo test felan yapmadim ki......

kızlar benm mayıs ayına bile umudum kalmadı. daha adet olmadım yumurtlama günlerim şaşacak

kizlsrkarmaarisigim üzgünüm...cumartesi test yaptim cok dikkatli bakinca cif cizgiyi görüyordum. dün hamilelik testini tekarar yaptim cizgin düne bakar belirlesti sabah hafif cift cizgi vardiii umutlandim gibime bisi oldu sonra bugün tekara yaptinn hiiiiiic bisi yokk koca bi boss olana hafif bile yokkk bende adet belrtisi yokk tek sivilcem var okdarr hamile olanlarda sivilce cikmiyo herhalde bende ilk seferde cimadiydii. yarin adet olmam gerekk bakalim hayirlisi ama cook üzgünümü aksam esim geldi cook bebek istiyorumm nolur bizimde olsun deyince aglamamak icin cok zor tuttum kendimiii kizlar ben umudum sabrim herseyim tükendi artikk ..

umudu kesmek yok sabır içinde dua et allah bu konuda hepimize sabır versin inşallah benimde dış gebeliğimde çizgi çok silik çıkmıştı hatta ben fark edemedim eşim fark etmişti ama sonrada gördüm ben adet tarihimde kan vermiştim çıkmıştı hemen bence sen kan ver daha iyi anlaşılır ve inşallah hamişsindir canım hayırlı haberlirini duyarız inşallah

mavusbebekim cnmm kan testi ben yurdisindaydimm burda kan testini ha deyince yapmiyorlar.. yarini beklemekde baska carem yokk ama gelir büyük ihtimall..

mavusbebekim cnmm kan testi ben yurdisindaydimm burda kan testini ha deyince yapmiyorlar.. yarini beklemekde baska carem yokk ama gelir büyük ihtimall..

umudunu yitirme canim sanirim bende hasta olcam karnim felan agrimaya basladi benim adet belirtilerim bir hafta önceden baslar haftaya bakalim bende bekliyorum hastlanmayi..
canim burda kantestini ha deyince yapmiyolar dedinyaa bak ben doktora ne dedim biliyomusun?? arkadaslarima da dedim sen de böyle de diye onlarda da ise yaradi. ben gittim hamilelik icin geldim dedim kadin bana soruyo test yaptiniz mi diye bende dedimki; iki kere yaptim ilk test de cizgi belirgindi ikinci test de yoktu acaba bebegi düsürdüm mü o yüzden geldim.hemen kan aldilar..eger tam tersini söylersen yine yapmazlar..hani bu test malzemelerini muayenehaneler kendi satin aliyomusyaa o yüzden kullanmak istemiyolar ha deyince..türkiyede devletten oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…