umutlar mayisa kaldi diyenlerrr ... !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla cok haklisin belirtiler tuttukca insan daha cok umutlaniyo sonra ki hayal kirikligi daha kötü oluyo... bilmiyorum ama bazi kadinlar daha kolay hamile kaliyo sanirim.. biz neden tutturamiyoruz ki acaba???

:)) bahtsizmiyiz yoksa herkes icinden mi dertleniyor bizim gibi yaymiyoo ?? yahu ise basliyorum ayin 2.sinde ...
adamabebek düsünmüyoruz dedim :)) napamm almiyorlar öteki türlü ben 9 ay da olsa calismak istiyorum bi de buna inat tutarmis :)))))

test yaptırdığım iyi oldu aslında. umutları baştan kaybettik ama olsun. bir dahaki aya hazırlanmaya başladım bile. ateş takibi için liste yaptım kendime :)

anladim canim..evet o cizgi azar azar kayboluyor.. fazla takma kafana :)) diyene bak diyene
bana bu ay vakti gelmis gibi geliyor.. bende 5 aydir deniyorum olmuyor :)) hemen yilmak olmaz.. cünkü yeri geliyor yumurtlama günlerimiz en anlamsiz günlere rast geliyor,iliski yasanmiyor.. yani kismet tatlim,eger bir fasülyecimiz olacaksa onun bir tarihi var,cizilmis bir ömrü var :))
birbirimize destek olarak asacagiz bugünleri :)) sonra severiz bebislerimizi..

test yaptırdığım iyi oldu aslında. umutları baştan kaybettik ama olsun. bir dahaki aya hazırlanmaya başladım bile. ateş takibi için liste yaptım kendime :)

kolay gelsin tatlim :)) test yaptirman iyi olmus , stresin azalmistir,ilerideki calismalarinda basarilar,bol sanslar tatlim :))
bende bu ay olmazsa esim test yaptirsin diyorum,hic olmazsa aklimizdan bir soru daha cikar..

aaa evet onda haklisin ne biliyim cocuk sahibi olmayi düsünmek ya da aof okumak.. bunlar is icin engel iyi yapmissin.. bence de biz yaygara yapiyoruz ama bu sefer kesin karar aldim hamile oldun mu en yakin arkadasima bile söylemicem cünkü o 7 aylik hamile ve kocama da demicem... ilk aylar gecince söylicem onu da test yapinca degil doktorla konusup her seyin yolunda oldugunu ögrendikten sonra... insallah tabi önce hamile kalmak lazim bütün bunlar icin

MERHABA
kulübe yeni üye oldum. Yazayım dedim biz de 4 aydır bebek istiyoruz dün yine umudum mayısa kaldı. Olmaz mı acaba diye çok korkuyorum. bebek düşünmeye başlamadan önce doktora gittim birsürü tahlil yaptı muayene yaptı herşey yolundaydı. inşaallah bu ay hamile kalırım:

anladim canim..evet o cizgi azar azar kayboluyor.. fazla takma kafana :)) diyene bak diyene
bana bu ay vakti gelmis gibi geliyor.. bende 5 aydir deniyorum olmuyor :)) hemen yilmak olmaz.. cünkü yeri geliyor yumurtlama günlerimiz en anlamsiz günlere rast geliyor,iliski yasanmiyor.. yani kismet tatlim,eger bir fasülyecimiz olacaksa onun bir tarihi var,cizilmis bir ömrü var :))
birbirimize destek olarak asacagiz bugünleri :)) sonra severiz bebislerimizi..
kesinlikle haklısın canım bi zamanı vakti vardır böyle kendimizi yıpratıyoruz. bizim bilmediimizi O bilir. vardır bi hayır.

ya daha adetime 5 gün war ama karnım çok ağrıo ve kasıklarımda ağrı adet sancısı gibi bu aydamı umutlarım suya düşücek inş düşmezde yüzüm güler ALLAHIMMM

ya daha adetime 5 gün war ama karnım çok ağrıo ve kasıklarımda ağrı adet sancısı gibi bu aydamı umutlarım suya düşücek inş düşmezde yüzüm güler ALLAHIMMM

ins tatlimm....ahhh ahhh canim bende ayni durumdayim adetime besgün varr ve adet belirtileri varr adet olcakmisim gibi agriii benim umutlarimm simdiden suya düstü bile :2::2::2::2:

ins tatlimm....ahhh ahhh canim bende ayni durumdayim adetime besgün varr ve adet belirtileri varr adet olcakmisim gibi agriii benim umutlarimm simdiden suya düstü bile :2::2::2::2:

ayyy üzüldüm yaa tutmadiysa, ki hic sanmiyorum, benim de haftaya baslar adet belirtilerim muhtemelen.. ama benim arkadasimda adetim yaklastikca her zamanki adet belirtilerim oldu hatta disari cikarken yanima ped aldim o kadar ki hissettim dedi.. bi kac güne gecti ve beraber test yaptik.. simdi 7 aylik hamis..insallah sen de öyle olursun.. olmazsa da canin sagolsun..

bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım off ya dün belirtiler gelmişti bugün kayboldu

kızlar nasılsınız ben daha adet olmadım ama dün kan testi yaptım 3.68 çıktı negatif yani yani benimde umudum mayısa kaldı allah bu ay isteyen herkeze nasip etsin hayırlısından ve sağlıklısından inşallah

ins ins tatlimmm ama ne biliyim ilk hamileligimde gögüste hassaslasma mide bulantisi falan vardiii buay sadece adett belirtisi olara sancim varr okadarr..
bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım off ya dün belirtiler gelmişti bugün kayboldu

ahacik heycanlandim test yaparsan yazmayi unuttma yada kirmizi gelirse in gelmez onuda yazzz.. hadi hayirlisi ins vardir bebisss

takma kafaya tatlimm allahtan hayirlisi buymuss allahim elbet bigün bizede nasip edecektir inss.

i
ahacik heycanlandim test yaparsan yazmayi unuttma yada kirmizi gelirse in gelmez onuda yazzz.. hadi hayirlisi ins vardir bebisss

canım adet olmadım ama test yaptırdım çıkmadı bişey boşuna heyecan yapma :)

kızlar bende geldım myıs ayına umutlarını ertelemıs olark bat 11 mayıs herkes ıcın hayrlısını dılıyorum

canım adet olmadım ama test yaptırdım çıkmadı bişey boşuna heyecan yapma :)

rtttüüühhhh nekadar heves yaptiydim benim olmuyo bari güzel haberlere seviniyim diee...kismet böyleymis tatlimm kafa takma aha emin artik benimde yokk((... off off simdi ovulasyon testi yaptim hiicc bisi yokk olsa zaten ondan belli olurdu sifir cizgi var belirgin bile degill(
kızlar bende geldım myıs ayına umutlarını ertelemıs olark bat 11 mayıs herkes ıcın hayrlısını dılıyorum

saglik olsun tatlimm kismet böyleymis ins bu sefer olur..

yaa günlerde gecmiyoki sonuclari alsak.. hic dogurgan degilmisiz

aman yaaaaaa morelim sıfırım altında bin beşyüz adet olcam tya onunda stresi bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…