- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
valla cok haklisin belirtiler tuttukca insan daha cok umutlaniyo sonra ki hayal kirikligi daha kötü oluyo... bilmiyorum ama bazi kadinlar daha kolay hamile kaliyo sanirim..biz neden tutturamiyoruz ki acaba???
acaba hormonlarinda mi problem oldu ..hep lh salgiliyorsun..dilerim sonuc testlerin absurdlugundan ya da gebisliginden cikar
testlerde bir anormallik yok onuncu gün çift çizgi çıktı sonra ufak ufak silndi.
beklemedeyim en zor kısmı galiba değilmi daha 3 4 ay oldu ben yoruldum valla napıcaz bilmem:)) eşimde diyor niye bebeişimiz olmuyoooo
acaba hormonlarinda mi problem oldu ..hep lh salgiliyorsun..dilerim sonuc testlerin absurdlugundan ya da gebisliginden cikar
testlerde bir anormallik yok onuncu gün çift çizgi çıktı sonra ufak ufak silndi.
beklemedeyim en zor kısmı galiba değilmi daha 3 4 ay oldu ben yoruldum valla napıcaz bilmem:)) eşimde diyor niye bebeişimiz olmuyoooo
test yaptırdığım iyi oldu aslında. umutları baştan kaybettik ama olsun. bir dahaki aya hazırlanmaya başladım bile. ateş takibi için liste yaptım kendime :)
:)) bahtsizmiyiz yoksa herkes icinden mi dertleniyor bizim gibi yaymiyoo ?? yahu ise basliyorum ayin 2.sinde ...
adamabebek düsünmüyoruz dedim :)) napamm almiyorlar öteki türlü ben 9 ay da olsa calismak istiyorum bi de buna inat tutarmis :)))))
kesinlikle haklısın canım bi zamanı vakti vardır böyle kendimizi yıpratıyoruz. bizim bilmediimizi O bilir. vardır bi hayır.
ya daha adetime 5 gün war ama karnım çok ağrıo ve kasıklarımda ağrı adet sancısı gibi bu aydamı umutlarım suya düşücek inş düşmezde yüzüm güler ALLAHIMMM
ins tatlimm....ahhh ahhh canim bende ayni durumdayim adetime besgün varr ve adet belirtileri varr adet olcakmisim gibi agriii benim umutlarimm simdiden suya düstü bile :2::2::2::2:
bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım off ya dün belirtiler gelmişti bugün kayboldu
ins ins tatlimmm ama ne biliyim ilk hamileligimde gögüste hassaslasma mide bulantisi falan vardiii buay sadece adett belirtisi olara sancim varr okadarr..ayyy üzüldüm yaa tutmadiysa, ki hic sanmiyorum, benim de haftaya baslar adet belirtilerim muhtemelen.. ama benim arkadasimda adetim yaklastikca her zamanki adet belirtilerim oldu hatta disari cikarken yanima ped aldim o kadar ki hissettim dedi.. bi kac güne gecti ve beraber test yaptik.. simdi 7 aylik hamis..insallah sen de öyle olursun.. olmazsa da canin sagolsun..
bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım off ya dün belirtiler gelmişti bugün kayboldu
kızlar nasılsınız ben daha adet olmadım ama dün kan testi yaptım 3.68 çıktı negatif yani yani benimde umudum mayısa kaldı allah bu ay isteyen herkeze nasip etsin hayırlısından ve sağlıklısından inşallah
i
ahacik heycanlandim test yaparsan yazmayi unuttma yada kirmizi gelirse in gelmez onuda yazzz.. hadi hayirlisi ins vardir bebisss
canım adet olmadım ama test yaptırdım çıkmadı bişey boşuna heyecan yapma :)
kızlar bende geldım myıs ayına umutlarını ertelemıs olark bat 11 mayıs herkes ıcın hayrlısını dılıyorum
rtttüüühhhh nekadar heves yaptiydim benim olmuyo bari güzel haberlere seviniyim diee...kismet böyleymis tatlimm kafa takma aha emin artik benimde yokk((... off off simdi ovulasyon testi yaptim hiicc bisi yokk olsa zaten ondan belli olurdu sifir cizgi var belirgin bile degill (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?