Umutlar şubata kaldı ayol!!! Hadi birlikte bekleyelim...

alben038

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1.527
163
103
35
bu ay da olmadı heveslendim yine hevesim kursağımda kaldı 4 yıldır her ay olduğu gibi kırmızı renkten nefret ettim ay hayır hamile oladığına mı üzülesin çektiğin adet sancısına mı ben bu ayın 4.ünde pembeyi 5 inde kahverengiyi bugünde kıtlıktan çıkmış gibi gelen kırmızıları gördüm hadi bakalım güzeller şimdi şubatı bekliycez yazın bakalım ocakta ki adet günü başlangıcınızı şubatı beraber bekleyelim

Son düzenleme:

topiğin hayrılı olsun canm
bol bebişler olsun hepimize
bende 2 yılı geçti olmuo
bu ay ball tarçın kürü yaptım hayrılsı diyelim 15 ocak bat
haber veririm sanada

topiğin hayrılı olsun canm
bol bebişler olsun hepimize
Bende 2 yılı geçti olmuo
bu ay ball tarçın kürü yaptım hayrılsı diyelim 15 ocak bat
haber veririm sanada

canım benim sağol umarım bu ay güzel haberleri alırız ben bugün klomen başladım 5 gün sonra ultrasona gidicem eşimin değerleri düzelmiş galiba aşılama yapılacakmış bana bakalım çok heyecanlıyım şubatı nasıl bekliycem bilmiyorum eşinde bir sorun var mı peki?

ilk başta sayı biraz düşüktü ama yeterli dedi doktor biz yine keçi boynuzu kürü yaptık yükseldi
şuan sorun yok
beklemedyim bende
canm aşılama kolay bi iş sitres yapma sakın evde yatma sadece ani hereket yapma ağır kaldırma
adete 5 gün kala ilişkiye girmeyş bırak

Sag yumurtaligimda 3 cmlik kist var. Umarim şubat ayi bebegimize kavusuruz.

yaaa demek evde yatmıycam bende aşılama yapılınca yatsam daha iyi olur demiştim ay o heyecanla ilişki mi olur bilmiyodum ama bunları sağol tatlım keçi boynuzu kürü bizde bi halta yaramadı ama bişey daha geldi aklıma benim eşim hurmayı çok sever son 4 ayda sanırım 3-4 kilo kadar da hurma yemişti o aklıma geldi şimdi canım ay çok teşekkür ederim inşallah sende bende alırız bebişleri bu ay kucağımıza

Sag yumurtaligimda 3 cmlik kist var. Umarim şubat ayi bebegimize kavusuruz.

peki sana ne diyo doktor o kist bebeğin tutunmasına zarar vermez mi onu almadan hamilelik olursa sıkıntı ollmazmıymış sordun mu doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…