Umutlar tükendi... ben ne yapacağım artık?

Başka bir şehre taşınma durumunuz olamaz mı acaba? Belki sorulmuştur önceden ama araları okumadım.
Şuan memleketimizdeyiz ve eşim bu sebeple ayrilmak istemiyor burdan. En azından kira masrafımız yok diyor. Bana kalsa ben çoktan ayrılmıştım.

Hangi siteden takip edebilirim onlari? Sorun olmazsa özelden yazarmisiniz?
Memurlar nette her alımı yayınlıyorlar birebir takip edebilirsiniz oradan. Facebook aktif gruplar da paylaşıyor sürekli. Bulunduğunuz ildeki üniversitedelerin duyurularını da sık sık kontrol edebilirsiniz. Son olarak işkurda memur alımlarını yayınlıyor. Sağlık bakanlığıda 19 bin personel alacak belki unvanınıza uygun kadro olur takip edin derim

Mrb kizlar... benim derdim:iş!! Mimarim ben ve 2 senedir işsiz gibiyim. Küçük bir şehir olan memleketimize geldik 2 sene önce. Ilk sene durmadan iş aradım, belediyelere başvurdum, özel ofislere baktım ama yok.. ocak ayında daha fazla dayanamadim ve korka korka ofis açtım. Korka korka diyorum çünkü Suriye olaylari dolayisiyla bu şehirde işler pekte yolunda gitmiyor... ya da benim şanssızlığım bilmiyorum artık... ve şuan ofisim olmasına rağmen bir düzgün işim yok... kpss'ye girdim ama ofis ve ders ayni anda pek yürümedi ki bugün sonuçlardan atanamayacagim bir puan aldığımı öğrendim. Ve inanin moralim çok bozuk... artik o kadar üstüste geldi ki herşey umudum kalmadı sanki... napacagimi bilmiyorum... kafayı yemek üzereyim...
Üzülme ya hayırlısı olsun canım bankada falan çalışmayı düşündün mü . Bende 4 yıl üniversite okudum 4 yıl özelde çalıştım kpss kazanamadım torpille bir yere gelenlerden olmadım ve sonra çalışmamaya karar verdim iki çocuğumu buyutuyorum onlara bakıcısı kresi derken çok mu para kalacaktı işten gelince yemekti çamaşırdı bebekti stresi de ağır gerçekten. Kıymeti de olmuyor çoğu zaman bana baksin eşim bize napalim şu an daha iyi olduğunu düşünüyorum nasip rizk değişmez rabbim benim kazanacağım rizki eşime gondersin

polis olmak cok kolay.yorumumu tamamen okumadınız sanirim.% 80 başka fakülte mezunu atanamadiklari icin polisliği tercih etmişler.onlar nasil olmuş sa konu sahibide olabilir.ki cümleme düşünürseniz diye başladım.
başkasına gidin sarın lütfen.polemige girmek gibi niyetim yok
size nıye sarayım tanımam etmem yorumumu yazdım geçtim ahaaaa.

Back
X