Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olsun benimde kocam gelir birazdan yemek yapıyorum

gecmişte biraz cok güzel şeyler olmadı bende istemezdim böyle olsun ama

evet öyle olmuş canım hassas zamanlar geçiriyoruz hepimiz biraz daha fazla kırılgan olabiliyoruz neyse saglık olsun

kız aleyna ne pişiriyorsun bugün ben bugün fasülye ile makarna yaptım

kıymam vardı köfte bide yanına patates kızartma yapıyorum corba yapmıycam zaten hem sıcak hemde yenmiyo

tatil denmez tam ailemin yanına gittik biz eşimin ve benim ailem farklı yerlerde biz başka yerdeyiz bikaç gün kaynanamgilde kaldık sonra annemlere geçtik yine gezdik tozduk biraz işte
tatile gidelim diyoruz ama şu bebek olayı elimizi baglıyor yıllık izinimizi tam kullanamıyoruz

Son düzenleme:
makarna yapıcaktım benimki ck sever dün yapmıştım diye bugün deyişik olsun istedim

benim eşimde çok sever ne yemek olursa olsun yanına ne yapayım diye sorunca hep makarna der yogurtlu salçalı peynirli vs..... kısacası her türlü yaparım

ayyyyyyyyyyyy keşke gelebilsem şimdi Bakırköy ne güzeldir evlendik ist. geldik tabii o zaman borç harç derdindeydik tam tadını çıkaramadık gezdik ama gidemedigim yerler kaldı gitmeyi istiyoruz ama şimdide bu sorun bizi engelliyor

biz eyüpte yiz canım siz nerdesiniz
bahceli evlerde cok tanıdıgımız var bizim

eyüp de çok güzel yer hemde mübarek hala oradan aldıgım süs eşyalarını saklarım Biz istanbulda degiliz artık canım eşim tayin oldu iki yıl kadar doguda kaldık şimdide manisa dayız

istanbulu bende cok seviyorum hele sarıyer oralar bence tam istanbul

eşime diyorum cok zengin olsam ordan mutlaka ev alırım

manisada oralarda güzel canım ya ama doguda zor olur yaşam gerci bilimiyorum ama babalarımız da burda dogmuş büyümüş

bakırköy cok kalabalık oluyo eşimde hiç gitmek istemiyo ama bakırköy sahili de güzel kaynımlar herzaman giderler eşime diyorum biz yaşlıyız oturalım evde hiç gezmeyi sevmiyo ya

manisada oralarda güzel canım ya ama doguda zor olur yaşam gerci bilimiyorum ama babalarımız da burda dogmuş büyümüş

evet canım 2 yıl doguda kaldık bizim için çok zor geçti birde ailelerede çok uzaktık Allaha şükür bitti

inanırmısın adalara kısmet olmadı ama annem istiyo belki annemlerle giderim oraya bende cok merak ediyorum orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…