Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bakırköy cok kalabalık oluyo eşimde hiç gitmek istemiyo ama bakırköy sahili de güzel kaynımlar herzaman giderler eşime diyorum biz yaşlıyız oturalım evde hiç gezmeyi sevmiyo ya

ben denize girmekten ziyade seyretmeyi seviyorum orada bi kafe vardı kahvemizi orada içerdik sonra meşhur kumpir yerdik

dıyarbakırın ılcesındeyız bızde bır sene daha war gıtmeye mersın mugla dusunuyoruz

eşim askerligini orda yapmış orayı hiç istemedi son tercihimiz çıktı neyseki iki yıldı zorunlu hizmet süresi memleketine yakın yerlermi mersin mugla bizim şimdiki yerimiz yakın iyi oldu

ben denize girmekten ziyade seyretmeyi seviyorum orada bi kafe vardı kahvemizi orada içerdik sonra meşhur kumpir yerdik

orası zaten gezme dolaşmak için
ben denize girmeyi cok severim ama istanbulda gidilecek deniz kalmadı tekirdagı na gideriz biz denize girmek için
dıyarbakırın ılcesındeyız bızde bır sene daha war gıtmeye mersın mugla dusunuyoruz

canım ya sizde bayagı uzakmışsınız ALLAH YARDIM ETSİN

yok yakın degıl hemde hıc bız oralar hosumuza gıdıyo dıye ıstıyoruz senın bebısın warmı

yok bebişim daha inşallah olacak da ne zaman bilemiyorum özel degilse eşin ne iş yapıyor canım

ewet saat 11 de ılk asılamam onun ıcın telaslıyım bıraz nasıl oldugunu bılıyomusun sen

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aleyna84, selen208, ozlemay+

misafir sende katılsana arkadaşım aramıza

ewet saat 11 de ılk asılamam onun ıcın telaslıyım bıraz nasıl oldugunu bılıyomusun sen
canım kafanı vucudunu rahat bırak kendini sıkma sadece benim speklum u takarken canım yandı sonrası kolay oldu aşılamadan sonra kendini fazla yorma evişi falan yapma dinlen bol bol
polıs memuru benım esım

kız aynen benimki deeeee

bizde 2 buçuk senelik evliyiz biz senden önce başlamışız bebek isteniyo canım istenmez mi

peki doguda iyi bi merkez bulabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…