kıss netim yine gidip geldi üfff ucuz etin yahnisi yenmez işte neyse
benimde işim çıktı çıkmak zorunda kaldım şimdide sen gitmişin neyse....sonra görüşürüz artık napalımkıss ben geldim şimdide sen gittin
özlemay hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın napıyosun...bebiş nasıl iyimi kaç yaşında oldu kuzucuk
günaydın nasılsın emoşum
iyilik emine Allaha şükür yaşıyoruz işte bebekde iyi 18 aylık olcak 8 ocak da büyüyor artık.....
zeyneppppppppppp nasılsın canım netini güle güle kullan
zeynom bu aralar konuşamıyoz senle noluyo böyle anlamadım.bi denk gelemedik.
Allah ömürlü etsin canım sağlıkla büyüt inş.arada gelde böyle konuşalım
özlemay kısss sen doğurdunmuayyy çok sevindimmmmmmm kısmı erkekmi maaaşallahhhh
emine kıss bi biz kaldık valla kıs kuruları gibihalimize ağlanırmı gülünürmü bilmem ama ben gülüyorum şimdiye kadar ağladıkta ne oldu bu arada neti kapattırıcac böle olmadı kullanamıyorum bissürü para veriyorum artıkın telden konuşuruz
çok öptüm görüşürüz
emine kıss bi biz kaldık valla kıs kuruları gibihalimize ağlanırmı gülünürmü bilmem ama ben gülüyorum şimdiye kadar ağladıkta ne oldu bu arada neti kapattırıcac böle olmadı kullanamıyorum bissürü para veriyorum artıkın telden konuşuruz
çok öptüm görüşürüz[/ QUOTE
zeynebim oglum oldu darısı sizin başınıza hem ne demek biz kaldık Rabbimin hazinesi öyle genişki olmasaydı benim olmazdı.Allah ol deyince herşey oluverir........
çok öptüm görüşürüz[/ QUOTE
zeynebim oglum oldu darısı sizin başınıza hem ne demek biz kaldık Rabbimin hazinesi öyle genişki olmasaydı benim olmazdı.Allah ol deyince herşey oluverir........
canımmm oyoyoy yerim seni benAllah hayırı ömür versin inşaallah
bu arada annnemlerdeyim ordan yazıyorum emoşuuuummmmmmmm
Kızlar mrb beni hatirladiniz emine zeynep uzun zamandır giremiyorum
canım buraya gel
Ben geldiiiiimmm....... sen nerdesin kiizzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?