Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıss netim yine gidip geldi üfff ucuz etin yahnisi yenmez işte neyse

kıss netim yine gidip geldi üfff ucuz etin yahnisi yenmez işte neyse

beni aramışsın görmedim yeni gördüm ben geldim sen çıkmışsın...senin bu netinde bi alem bizim arkadaşta kullanıyo burda telefondan net hiç gidip gelmiyo...

canım neti sınırsız aldık ilk 250 bilmem neyi aşarsan hızı düşecekmiş aldım napıyım ucuzda ondan aylık 15 vericem diğerleri 25 ten başlıyor oda pahalı geliyor bize
yavaş olduğundan 1 sayfayı 10 dakikada anca açıyor artık katlanıcam napıyım azda olsa yavaşta olsa haberleşiyoruz işte bu ara hızlandı niyeyse

özlemay hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın napıyosun...bebiş nasıl iyimi kaç yaşında oldu kuzucuk

iyilik emine Allaha şükür yaşıyoruz işte bebekde iyi 18 aylık olcak 8 ocak da büyüyor artık.....
zeyneppppppppppp nasılsın canım netini güle güle kullan

günaydın nasılsın emoşum

zeynom bu aralar konuşamıyoz senle noluyo böyle anlamadım.bi denk gelemedik.

iyilik emine Allaha şükür yaşıyoruz işte bebekde iyi 18 aylık olcak 8 ocak da büyüyor artık.....
zeyneppppppppppp nasılsın canım netini güle güle kullan

Allah ömürlü etsin canım sağlıkla büyüt inş.arada gelde böyle konuşalım

özlemay kısss sen doğurdunmu ayyy çok sevindimmmmmmm kısmı erkekmi maaaşallahhhh

emine kıss bi biz kaldık valla kıs kuruları gibi halimize ağlanırmı gülünürmü bilmem ama ben gülüyorum şimdiye kadar ağladıkta ne oldu bu arada neti kapattırıcac böle olmadı kullanamıyorum bissürü para veriyorum artıkın telden konuşuruz
çok öptüm görüşürüz

ne kabayım demi doğurdunmu dedim kafayı yedim emineeeee

Zeyno evet o benim cok zor hamilelik dogum geçirdim uzun zaman nete giremedim emineylen gorusuyoz sen napin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…