Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay canim benim bende ozledim inan yogunluk var kış oldugu icin yazamiyorum dogru duzgun

Ay canim benim bende ozledim inan yogunluk var kış oldugu icin yazamiyorum dogru duzgun

tamam canım önemli değil senin beni çaldırdığında çarşıdaydım

sen nasılsın yeğenlerim nasıl kıs ne tuhaf oluyo kusura bakma ama hiç konduramıyorum daha çok garibime gidiyo şimdi anlat bakalım ne ara yaptınızda ne ara doğurdun cadı ben sana gösterirdimya neyse

Iyiler cok sukur...gercekten tuhaf hayat iste birseyi cok istersen er gec oluyo demekki.bazen bende inanamiyorum oldu iste cok sukur.babami kaybettikten sonra cocuk olayi tamamen cikti aklimdan birde baktim hamileyim oglum dogdu.ikincide kaza oldu yani planli bisey degildi

hadi ya işte olacakmış ama senin pek sorunun yoktu eşininde yoktu bildiğim kadarıyla

ayyy oğlun çok tatlı hele kızın bayıldım valla Allah nazardan saklasın kıs kime bırakıyosun onları ben orda yada sen burda olsaydın ben bakardım

Bende kan pihtilasma sorunu varmis karnimda olen bebegim kursatla alininca anlasildi ogluma ve kizima hamileyken bebekler dogana kadar kan sulandirici igne yaptim kendime.rabbim sanada versin boyle tatli iki evlat kiz keske burda olssydin ne iyi olurdu.kizim babaannede oglum annemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…