- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
-
rahim filmi canım
1 güncük gelsin kocan yanına
Ayy olabilir cnm senin bat 6ekim dimi :
Kızlar merhaba.hayırlı uğurlu olsun topik.umudum 2 ekimde. Bakalım göreceğiz
güzel haberler bekliyoruz canım, hakkında hayırlısı olur inşallah
:) cokk teşekkür ederim canımmm. Seninde aynı şekilde hayırlısı olur inşallahhh
inşallah bitanem :) nasılsın iyi hissediyor musun kendini, senin ilk mi ?
bu 3. ay denememizde. bebekte ilk olacak inşallah olursa :) senin nasıl durumlar
benim batım 15 ekim
İngilterede olcam cnm cok zor
Hmm..saol cnm nası çekiolar onu ben persembe doktora gtcm alttan kontrol etcek(
ilk geçen ay bıraktık korunmayı , şimdi regl bitti, 2. denemeler debenim de ilk bebiş inş. canım :) sen reglin geçmeden test yapmayacaksın sanırım :))
evet tatlım..bilmem ki pek de umutlu değilim ama..
:)))))) yaa sorma. batı bekliyorum ama bir taraftanda regl olacağımı hissediyorum. o yüzden yapasım gelmiyor. yarın ne olacak bakalım. ama bugün test alırım yarın sabah uyanınca yaparım kesin canım. bu arada meslekdaşız. bende muhasebe ile uğraşıyorum.
Evet canım meslektaşız, ama yoğunluk olmadığı için şanlıyım :))) doktora gittin mi öncesinde , folik asit kullanıyor musun ? Hamile olduğunda yine regl ağrıları gibi olabiliyormuş... test pozitiiiff diye mesajını alırım inşallah ama negatif çıkarsa da üzülme sakın :)
artık üstten birşey yok herşey alttan :)) dün 3. oldu alttan muayene.bağışıklık yapacak yakında :))
:)))))) yaa sorma. batı bekliyorum ama bir taraftanda regl olacağımı hissediyorum. o yüzden yapasım gelmiyor. yarın ne olacak bakalım. ama bugün test alırım yarın sabah uyanınca yaparım kesin canım. bu arada meslekdaşız. bende muhasebe ile uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?