umutlari ekime kalan anne adayları

bu 3. ay denememizde. bebekte ilk olacak inşallah olursa :) senin nasıl durumlar

ilk geçen ay bıraktık korunmayı , şimdi regl bitti, 2. denemeler de benim de ilk bebiş inş. canım :) sen reglin geçmeden test yapmayacaksın sanırım :))

ilk geçen ay bıraktık korunmayı , şimdi regl bitti, 2. denemeler de benim de ilk bebiş inş. canım :) sen reglin geçmeden test yapmayacaksın sanırım :))

:)))))) yaa sorma. batı bekliyorum ama bir taraftanda regl olacağımı hissediyorum. o yüzden yapasım gelmiyor. yarın ne olacak bakalım. ama bugün test alırım yarın sabah uyanınca yaparım kesin canım. bu arada meslekdaşız. bende muhasebe ile uğraşıyorum.

Evet canım meslektaşız, ama yoğunluk olmadığı için şanlıyım :))) doktora gittin mi öncesinde , folik asit kullanıyor musun ? Hamile olduğunda yine regl ağrıları gibi olabiliyormuş... test pozitiiiff diye mesajını alırım inşallah ama negatif çıkarsa da üzülme sakın :)

doktora gittim ama genel bir muayene olmak için gittim. smear testi yaptırdım ve genel bir baktı normal görünüyor herşey dedi o kadar. folik asit için gitmedim. negatif çıkarsa üzülmem Allahtan herşeyin hayırlısı olur biz ne dersek diyelim. sana da bol bol bolll şanslar canım. çok beklemeyiz inşallah

bat ne zamandi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…