umutlari ekime kalan anne adayları

Bende hala sat Yok ama bes gun geciktim kan testim nagatif cikti yine agladm depresyona gordum.dun ruyamda gordum kucagimda bebegim vardi aksam dsardaydm ve inanirmisiniz optum kokladim o kadar gercekciydi ki ruyadan uyanmak istemedim.

Bende hala sat Yok ama bes gun geciktim kan testim nagatif cikti yine agladm depresyona gordum.dun ruyamda gordum kucagimda bebegim vardi aksam dsardaydm ve inanirmisiniz optum kokladim o kadar gercekciydi ki ruyadan uyanmak istemedim.

nasip kısmet inşallah hamilesindir

inan bende kaç gündür ağlıyorum.rabbim doğru zamanı bekliyor

Aslinda Adet sokturucu iccem hala olmadm ama saglik ocaginn doktoru icme dedi kagami karstrdi.20 gun bekle yine olmazsan tahlil yaptr dedi

ben bu rahim filminden korkuyorum. çektiklerimize uğraşlarımıza rağmen hayırlı evlat olsunlar inşallah

Amin canımmm inşallahh..bugun doktora gitcemm muayene için ve bugünden itibaren haftaya persembeye kadar yumurtlama günlerim 9u tam günü ve ogün eşim şehir dışına cıkıo artk o sabah 4temi 5temi kalkarız bilmemm

dün itibariyle bitti reglim. bu ay ovulasyon testiyle deniycem inşallah olur hayırlısıyla.olmazsa artık normal yolla umudumu kaybedip aşılamaya başlıycam yılbaşından sonra.inşallah gerek kalmaz

dün itibariyle bitti reglim. bu ay ovulasyon testiyle deniycem inşallah olur hayırlısıyla.olmazsa artık normal yolla umudumu kaybedip aşılamaya başlıycam yılbaşından sonra.inşallah gerek kalmaz

bende kullanacağım test.nasıl kullanılıyor bilgin var mı?

bende kullanacağım test.nasıl kullanılıyor bilgin var mı?

reglinin başladığı günü 1. gün sayıp,10.gün test yapmaya başlıyoruz.gündüz 11.00 ila 20.00 e kadar yapılabiliyomuş aynı gebelik testi gibi yapıyosun.kopkoyu 2 çizgi gördükten sonra 3 gün üst üste ilişkiye girilecek sonra ki günler de gün aşırı :)

3 gün aralıksız mı? emin misin?

sana güveniyorum.araştırmacı birisin sonuçta. her gün ilişkiyi önermiyorlar ya ondan dedim

valla hayatım ben topiklerin yalancısıyım:) araştırdığıma göre öyle ama sende bi araştır istersen.ben öyle yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…