bu arada hemen demem lazım. göğüs hassasiyetim iyice artmış bulunmakta. normalde adet olacaksam eğer yumurtlamadan sonra 3 gün maksimum acırdı. onda da uçları değil. her yeri acırdı. şuan 5. gün ve uç bölgeler baya hassas :)
herkeslere Günaydınnnnnnnnn
ay bugün 1 eylülcülerden güzel haber alsak artık offff
ortada da yoklar ki
ayyyyyyy çok sevindim canım yaaa
sonuca göre hamilesin
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
inanamıyorum yaa yanlış çıkmış olabilirmi kii dünkü testte hayalet gibiydi çok sağol canım benim darısı senin ve hepinizin başına inşallah rabbim dualarımızı kabul et
cuteheart canım inşallah hamilesindir test çok erken göstermiş canım nasıl oldu ikizmi yoksa kııızz
gg da olmasa anam heryerden kazik yicez :--))
baktim canim iki test yaptigin icin ben cok umutluyuuummmmayyy saol cnm. insallah hepimiz gebe cikariz)
baktin mi teste?
Ayyyyy bi güzel haber daha kabak gibi cikmis iste kisss tebrik ediyorum seni şimdiden caniiimmm
ayyyyyyy çok sevindim canım yaaa
sonuca göre hamilesin
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
site beni deli etti. yazamıyrm. yada kırk kere aynı mesaj geliyor.
canımmmmm. gebesin...
ilk hamişssin. oleyyy.
gg dan almıştım ben 5 tanesi 20 lira normalde eczanelerde tanesi 25 lira
canımmmmmm tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin hamişsin işte hemen kan ver
oley beeee nolur bizim için dua et arkandan gelelim ayağını sürt yere
canımmmmmm tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin hamişsin işte hemen kan ver
baktim canim iki test yaptigin icin ben cok umutluyuuummmmbaktim ve gorduuummm
Ayyyyy bi güzel haber daha kabak gibi cikmis iste kisss tebrik ediyorum seni şimdiden caniiimmm
rabbim hepinize aynı mutluluğu müjdeyi nasip etsin inşallah aminnn. pazartesi kan vercem canım yarın bat günüm
çok sağol canım benim ben pek bişi hissetmiyorum şu an ya hissizleştim sanki şoka girdim galibaaa
Cnm hamilesin sen wuuuuuu hhayirli olsun
:118::118::118::118::118:
tebrik ederim canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inş. Allah sağlıklı, huzurlu mutlu, eli ayağı düzgün, aklı bütün hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin İnşallah dualarında olalım canım :)
:124::124::124::124:yuppiiiiiiiii ilk hamisimiiiiizzzz
Heycandan yazamadim be bie türlü
Gulden hayirli olsun cok sevindik cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?