Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cutecim tesitni gördüm inşallah hamilesindir,bari seninle yüzümüz gülsün

herkeslere Günaydınnnnnnnnn
ay bugün 1 eylülcülerden güzel haber alsak artık offff
ortada da yoklar ki

ayyyyyyy çok sevindim canım yaaa
sonuca göre hamilesin
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inanamıyorum yaa yanlış çıkmış olabilirmi kii dünkü testte hayalet gibiydi çok sağol canım benim darısı senin ve hepinizin başına inşallah rabbim dualarımızı kabul et

cuteheart canım inşallah hamilesindir test çok erken göstermiş canım nasıl oldu ikizmi yoksa kııızz

cnm ya test bozuk yada çok erken yumurtladım da haberim yok

ayyyyyyy çok sevindim canım yaaa
sonuca göre hamilesin
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

site beni deli etti. yazamıyrm. yada kırk kere aynı mesaj geliyor.

canımmmmm. gebesin...
ilk hamişssin. oleyyy.

canım benim yaa ayyyy inşallah normaldir sağlıklıdır iananamıyorum ki ben hatalı değildir inşallah
Allahım sanada nasip etsin sendende ümitliyiz canımmmmm

canımmmmmm tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin hamişsin işte hemen kan ver

oley beeee nolur bizim için dua et arkandan gelelim ayağını sürt yere

rabbim hepinize aynı mutluluğu müjdeyi nasip etsin inşallah aminnn. pazartesi kan vercem canım yarın bat günüm

baktim canim iki test yaptigin icin ben cok umutluyuuummmmbaktim ve gorduuummm

Ayyyyy bi güzel haber daha kabak gibi cikmis iste kisss tebrik ediyorum seni şimdiden caniiimmm

çok sağol canım benim ben pek bişi hissetmiyorum şu an ya hissizleştim sanki şoka girdim galibaaa

Soktasin su anda caniiimmm esine söyledin mi sürpriz mi yapcaann

canımmmmmm tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin hamişsin işte hemen kan ver

oley beeee nolur bizim için dua et arkandan gelelim ayağını sürt yere

Cnm hamilesin sen wuuuuuu hhayirli olsun

:118::118::118::118::118:

:124::124::124::124:yuppiiiiiiiii ilk hamisimiiiiizzzz

Heycandan yazamadim be bie türlü
Gulden hayirli olsun cok sevindik cnm ya

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allahım hepinize nur topu gibi birer evlat nasip eylesin inşallah hepinizi çok seviyorum gözlerim doldu laaaa ağlayacam nerdeyse canlarım benim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…