Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
biraz önce bisürü şey yazdım ama sayfada problem var sanırım yüklenmiyor sonra yine giricem hepiniz kendinize ii bakın görüşürüz hepinizi seviyorum

canım tebriklerrrr...darısı bize inşallah

ilk kez göğüslerim çamaşırmı dolduruyo fındık kadar göğüs oldu sana portakal

cnm. bu dedigin belirtilerin hepsi bende de var :)

Merhaba arkadaslar araniza katilablirmiyim :) hayatimin askiyla ge
cen sene 2 eylulde ewlendik. Gecen ay bebek istedigimzi artk frenleyemedik fakat regldan snra artk korunmamaya karar werdk. Bu ay ovulasyon donemini degerlendrmeye calsyrz ba
t 18 eylul bakalim ilk ay dye imitlenmemeye calsyrm ama eldedegl ins hamis olurm bnde tum isteyenlerde

Kod:
Merhaba arkadaslar ben aranizda yeniyim hamiş olmayi cokkk istiyrm bat 18eylul ins hamisimdir ilk ayimizama cokkk istiyorum

Eki Görüntüle 790588

silik çizgi hemennnn çıktııııı
ayyy canım maaşallah Allah değerlerini kat kat artırsın kalp atışlarını duy sağlıkla kucağına al inşallah

ilk kez göğüslerim çamaşırmı dolduruyo fındık kadar göğüs oldu sana portakal

kızlar inşallah sizde hamilesinizdir güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum darısı tüm isteyenlere

amiinnn inşallah canım bakalım belli olacak perşembe günü test yapacağım ben :18:

Kızlar ya ben evde degılım testlerım yanımda degıl acaba saat 5den sonra yapsam olurmu acıl cevapp kızlar

batın geçtiyse 3 ü 5 i farketmez canım saat kaçta yaparsan yap çıkıyor. sadece son 2 saatte fazla sıvı almamaya dikkat et

Selam kızlar nasılsınız
Hamilemiz var galiba:)) gülden hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah. Cute canım ben telefondan görüyorum.hafif de olsa:)) bata var zaten bence var sende de. Cimcimeemm yapsana bi test sen dee:))

Son düzenleme:
guldennnnnnnnnnnnnnnnmn yawrımmmmmmmmmm
kiz nası sevindim anlatamammmmm canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsinohhh ohhhhhh hamisvar oh ohhh bebis var

kuzuuummmm yapmam ben test falan daha bata çok var ama en kötü dayanamazsam perşembe yaparım

ayyy canım zaten yorucu oluyor gün aşırı kararı aldık ;-) canım ya bişey soracak adet çarşamba bitti çarşamba perşembe ilişki ondan sonra olmadı ama buğun pembemsi krem gibi akinti geldi neden olabilir sence

sakin bos birakma bugunum hatta hemen yaois kocana. yumurtlama lekesi oooooo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…