hepinize çok teşekkür ederim kızlar
biraz önce bisürü şey yazdım ama sayfada problem var sanırım yüklenmiyor sonra yine giricem hepiniz kendinize ii bakın görüşürüz hepinizi seviyorum
göğüslerim bira büyüdü ve ağrıyor kasık ağrım oluyor ara ara kramp gibi bir kaç gündür pek yok ama ve az akıntı var, çok sinirliyim bide sabahlarıda erkenden uyanır oldum bir haftadır,
darısı sizlerinde başına canım benimmm
yanımdaydı eşim zaten, o kesin olmadan sevinmeyelim diyor geçen ay kimyasal olduya inşallah bu sağlıklıdır
pazartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum valla kan testim yüksek çıkar inşallah
canım benim yaa inşallah sende hamilesindir ve kendi sevincinden ağlarsın bizde senin için hem halay çekip hem ağlarız mutluluktan inşallah
amin inşallah canım, hepiniz dualarımdasınız
t 18 eylul bakalim ilk ay dye imitlenmemeye calsyrm ama eldedegl ins hamis olurm bnde tum isteyenlerde
ayyy canım maaşallah Allah değerlerini kat kat artırsın kalp atışlarını duy sağlıkla kucağına al inşallah
bu arada hemen demem lazım. göğüs hassasiyetim iyice artmış bulunmakta. normalde adet olacaksam eğer yumurtlamadan sonra 3 gün maksimum acırdı. onda da uçları değil. her yeri acırdı. şuan 5. gün ve uç bölgeler baya hassas :)
ilk kez göğüslerim çamaşırmı dolduruyo fındık kadar göğüs oldu sana portakal
ayyy canım maaşallah Allah değerlerini kat kat artırsın kalp atışlarını duy sağlıkla kucağına al inşallah
kızlar inşallah sizde hamilesinizdir güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum darısı tüm isteyenlere
Kızlar ya ben evde degılım testlerım yanımda degıl acaba saat 5den sonra yapsam olurmu acıl cevapp kızlar
cutemmmmm canımmmmmmmEki Görüntüle 790565 Eki Görüntüle 790566 Eki Görüntüle 790567
kizlar ben emin olamadim. bir de siz bakin bakalim. ikinci cizgi var mi yok mu?
Selam kızlar nasılsınız
Hamilemiz var galiba:)) gülden hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah. Cute canım ben telefondan görüyorum.hafif de olsa:)) bata var zaten bence var sende de. Cimcimeemm yapsana bi test sen dee:))
Ama ovu testını dıyorum ben canım olurmuamiinnn inşallah canım bakalım belli olacak perşembe günü test yapacağım ben :18:
batın geçtiyse 3 ü 5 i farketmez canım saat kaçta yaparsan yap çıkıyor. sadece son 2 saatte fazla sıvı almamaya dikkat et
Canin hergun yapma derm ben sposlarin kalitesj dusyrmus illa yapacam dersende esjne bol.bol findik fistij bal tayli seftali fln.yedr.bnm.akkim bunlar geldi ama baska varsa arastr bakalm
Oyyy uzuldun canjn ama sglik olsun vakti gelmemis daha demek ki seb umudunu kaybetme canini.skma Rabbim.en kisa zamanda saglikli ozursuz bebkler nasil etsb jns cumlemize
Ama ovu testını dıyorum ben canım olurmu
kuzuuummmm yapmam ben test falan daha bata çok var ama en kötü dayanamazsam perşembe yaparım
Yapma kiz ozaman ama varsa soyle:)))
ayyy canım zaten yorucu oluyor gün aşırı kararı aldık ;-) canım ya bişey soracak adet çarşamba bitti çarşamba perşembe ilişki ondan sonra olmadı ama buğun pembemsi krem gibi akinti geldi neden olabilir sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?