slm canım benimde bata 6 gün falan var hem karın ağrısı hemde akıntı oldu bugün akıntı dolgun beyaz ve yapışkan neden olurki acaba
elimdeyken daha iyi gözüküyor kızlar.t nin aşağısında.belkide bna öle geliyodur bilemiyorum
valla cnm bilemiyrm ki. ben de ayni bekleyisteyim
cnm ben goremedimm ama sen canli halini daha iyi gorursun. bir test daha yapsaydin keske.
Eki Görüntüle 790565 Eki Görüntüle 790566 Eki Görüntüle 790567
kizlar ben emin olamadim. bir de siz bakin bakalim. ikinci cizgi var mi yok mu?
Eki Görüntüle 790565 Eki Görüntüle 790566 Eki Görüntüle 790567
kizlar ben emin olamadim. bir de siz bakin bakalim. ikinci cizgi var mi yok mu?
elimdeyken daha iyi gözüküyor kızlar.t nin aşağısında.belkide bna öle geliyodur bilemiyorum
cuteeeeeee
annem burdan ben bile gördüm yaaaa var galiba sende biþeyler
ay çok heyecanlandým caným yaaa hadi bakalým pazartesi testi tekrar et olurmu inþallah bebiþin geliyodur inþallah
Bebegim silik cizgi gorugorum evet :) hayirlisi olsun hakkinda pazartesi tekrarla bakalim muhtemelen koyulasir :) darisi bize yarini bekliyorum :)
simdik kuzularim. olay aynen soyle oldu. ben kaset tipi yerine yanlislikla strip tipi test almisim. nasil boseymis bakayim dedim sabah. neyse yaptim. bir sure sonra c cikti. t cikmayinca biraktim bakkala gidip geldimm bakayim dedim aaaaa t pembe. tabi foto da pembe gozukmuyr tam olarak. ama cok net goruyorum ben. esim de oyle. bir test daha yaptim onda da t nin yeri belliydi. yani daha cokkkkkk erken oldugu icin umitlenmek istemedim. ama size de demeden yapamadim. kismet diyelim ne deyim :)
simdik kuzularim. olay aynen soyle oldu. ben kaset tipi yerine yanlislikla strip tipi test almisim. nasil boseymis bakayim dedim sabah. neyse yaptim. bir sure sonra c cikti. t cikmayinca biraktim bakkala gidip geldimm bakayim dedim aaaaa t pembe. tabi foto da pembe gozukmuyr tam olarak. ama cok net goruyorum ben. esim de oyle. bir test daha yaptim onda da t nin yeri belliydi. yani daha cokkkkkk erken oldugu icin umitlenmek istemedim. ama size de demeden yapamadim. kismet diyelim ne deyim :)
ikincidede gördüüne göre sorun yok canım geçen aylarda bende bi 10 dk sonra ikinci çizgiyi görmüştüm ama olmadı. inşallah bebişin seninledir senin testi görünce bende heveslendim
Cuteee senin bata daha cok var.cikarmi bugunlerde yapilinca.bende mi yapsam
amin cnm.
sen dur biraz. ben yaptim cunku hicbir ilac igne vs kullanmadim. ama sen igne oldun. yaniltmasin test senin. acik daha bekle cnm.
bende yapacagimdan degil. cidden sadece testi merak ettim.
bi de hep bu ay cok erken yumurtladigimi dusunmustum. eger test tekrarinda yine pembe cikarsa demekki baya erken yumurtladim. yoksa bu kadar erken t cikmazdi diyrm. erken gebelik testi degil bu normal test cunkum
Cuteee senin bata daha cok var.cikarmi bugunlerde yapilinca.bende mi yapsam
kuşum zaten ben hemen yapmam çünkü doktor iğneden sonraki ilk ilişkiden itibaren say 12. gün kan testi yaptır varsa çıkar demişti yarın tam 12 gün olacak ama ben eğer adet olmazsam çarşamba falan yaparım diyorum hem erken gebelik testi var elimde bir günden bişey olmaz gösterir heralde varsada yoksada
anammmm. bilmiurm ki cnm. iste ben de sadwce testi merak ettigim icin yaptim. belki hatali. daha bekleyecegim tabiki. sen de bekle bati canim.
oh oh... bitirmissin cnm sen gunleri masallah. insallah pozitifte olur.
ben erken gebelik yapmadin. normal tets bu yaptigim.
Bende hicbir belirti yok.hafif bir bulanti var o da havalardan..sence en azindan akintim artmasi gerekmezmi.senin tecrüben var bilirsin cnm.
evet farkli cnm. genelde yumurtlamadan 7 gun sonra sonuc verir. ama baya pahali. onun icin netten al alacaksan sakin eczaneden alma.Erken gebelik testi farklimi? Yani alirken erken gebelik testi mi dicez.ben hep normal test alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?