canım bende pko var ocakta gebe kaldım martta boş gebelik die kürtaj oldum üç aydır korunma vardı bu ay bitti soğan suyu içtim polen kullandım ovulasyon testi yaptım beklemedeyim ama umudum yok bu aydan
Canım bebiş için doktorlar bana bir sorunun yok diyor çok şükür şimdilik.Ama eşim varikoselden ameliyat oldu sayımız yükselsin diye bekliyoruz inşallah ama denemekte sakınca yok bu süreçte.Ben sorun yok denmesine rağmen belki vesile olur diye kısmetse bu ayki adetimden sonra bal,çörekotu,tarçın yemeyi düşünüyorum.Eşimede keçiboynuzu suyu yapıyorum.Tabi fındık,ceviz,badem yine keçiboynuzu pekmezi falan takviye ediyorum.Rabbim en kısa zamanda sileyen herkese nasip eder inşallah.
Sewgicimmm ben geldim
benim batım 28 eylül sizin kızlar
ben eylülde çalışmalara başlıcamm şöyle kenarda duruyim sizi izliyim bari
Canım, gebelik düşünüyorsun ya, hemen Folidoce hapa başla tatlım.
Gebelik planlayan her kadın hemen folik asit takviyesine başlamalı çünkü.
Bu yazdığım hap B12 takviyesi olan tek folik asit hapı.
B12 folik asiti destekleyen ve tutan bir vitaminmiş çünkü...
Folik asit özellikle gebeliğin ilk 4 haftasında büyük öneme sahip, bebeğin beyin ve omurilik rahatsızlığına karşı...
12. haftaya kadar da devam ediliyor zaten bu hapa, ama ilk 4 hafta çok önemli, hamilelik 4. haftada anlaşıldığı için kaçırmamak lazım... Onun için de gebelik planlayan anne adayları 2 ay önceden başlarlar folik asite...
Hatta geçenlerde okudum, gebelik planında eşler de folik asit takviyesi yapmalıymış tıpkı bizler gibi, sperm kaliteleri için, o yüzden eşin de başlasa iyi olur, sen yine bi araştır eşlerin de folik asit kullanımının önemini, göreceksin zaten
Ayrıca gebelik planı öncesinde reglinin 2. veya 3. günü (mutlaka bu iki günden birinde) jinekoloğa gidip vajinal muayene ile yumurtalarının durumuna ve hormon tetkiklerine baktırmanda fayda var. Sonuçta planlı bir gebelik düşünüyorsunuz, ön inceleme yapılmasında fayda var...
İnşallah bebeklerin çok bekletmeden sizinle olur
Merhabalar 2 sene 2 aylik evliyim yavas yavas bebis hazirliklarina basliyoruz ama bir yandanda korkuyorum erkenmii bakabilecekmiyiz yetebilecekmiyiz bir bebegin sorumlulugunu alabilecek kapasitedemiyiz bazenn amann bu kadar dusunmee diyorum bazende iste yine korkular ...degisik duygular karar asamasi biraz zor oluyo =(
Oo benim agustoscularda geldihosgeldiniz kizlarr. Pinarcim batin belliyse yazalim, ben hala adet olmadim bat belli degil
Benim umutlar kasıma kaldı arkidişimmm :26: Daha hapımı bitirceeeeeeeeeeem, doktora gitceeeeeeeeeeemmmm, sora doktor bana folik asit vercekkkkk, bide kan tedavisi belkiiiiiiiii... offfffffff çok işim varmış benim yaw :18: Sz doktora dnıştınız mı?
kan tedavisi ne oluyor
Canım bende kansızlık vardı, onun için... Yükselmişti en son ama 1 seneden beri baktırmadım hiç...
hımmm inşallah düzelmiştir
Insallah sorunsuz hamile kalirsiniz canlar eylulde. Bu mubarek gecede dualarim hepiniZ icin olacak
Al bendende o kadar.Söylemeden yapma özellikleri yok malesef.Ne yapalım çekicez mecburen.İnşallah hamile kalalımda sıra bize gelsin :)
canımm merhaba ben hiç karar aşaması yaşamadım bilmiyorum hep evlendiğimden beri istiyorum ama olmuyorr nasip bu işler ama eminimki gelen bebek rızkıyla gelir bakma olayına gelince ondada annelik içgüdüsüne güveniyorum umarım en çok nasıl olmasını istiyorsan öyle olsunMerhabalar 2 sene 2 aylik evliyim yavas yavas bebis hazirliklarina basliyoruz ama bir yandanda korkuyorum erkenmii bakabilecekmiyiz yetebilecekmiyiz bir bebegin sorumlulugunu alabilecek kapasitedemiyiz bazenn amann bu kadar dusunmee diyorum bazende iste yine korkular ...degisik duygular karar asamasi biraz zor oluyo =(
Canım bebiş için doktorlar bana bir sorunun yok diyor çok şükür şimdilik.Ama eşim varikoselden ameliyat oldu sayımız yükselsin diye bekliyoruz inşallah ama denemekte sakınca yok bu süreçte.Ben sorun yok denmesine rağmen belki vesile olur diye kısmetse bu ayki adetimden sonra bal,çörekotu,tarçın yemeyi düşünüyorum.Eşimede keçiboynuzu suyu yapıyorum.Tabi fındık,ceviz,badem yine keçiboynuzu pekmezi falan takviye ediyorum.Rabbim en kısa zamanda sileyen herkese nasip eder inşallah.
Hosgeldin canim aklina takilan ne olursa sorabilirsin elimizden geldigince cevaplarız.. simdiden kolay gelsin))
oooohhh bol bol yedir eşine inşallah bu ay meleğin göbüşüne konar canımmRabbim hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin miniğin inşallah..ben kürtaj olalı 40 gün oluyor..sorunum çok ama Allahtan ümit kesilmezz inşallah bu ay sizin sonrada benimde olacakkk
Bende 1 yıllik evliyim bu sorulari cok sordum kendime ama bebis o kdr cok istiyorumki karar verdikten sonra o kafandaki tüm sorular gidiyo xanim Allahim hayirlisini versin sanada istediğin zaman beklemeden hemen kavusursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?