Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım bende pko var ocakta gebe kaldım martta boş gebelik die kürtaj oldum üç aydır korunma vardı bu ay bitti soğan suyu içtim polen kullandım ovulasyon testi yaptım beklemedeyim ama umudum yok bu aydan

Insallah sorunsuz hamile kalirsiniz canlar eylulde. Bu mubarek gecede dualarim hepiniZ icin olacak

Ayyyyy vajinal muayne demeyin banaaaaaaaaa yaa kabusum oldu çıktı, nefret ediyorummmm

Bende 1 yıllik evliyim bu sorulari cok sordum kendime ama bebis o kdr cok istiyorumki karar verdikten sonra o kafandaki tüm sorular gidiyo xanim Allahim hayirlisini versin sanada istediğin zaman beklemeden hemen kavusursun inşallah

kan tedavisi ne oluyor

hımmm inşallah düzelmiştir

İnşallah yaw, oruç tutamazdım eskiden çok halsiz kalıyordum bu yüzden ama bu yıl sıkıntı yaşamadım, belki de sıkıntı yoktur ama baktırmakta fayda var :44: önemli olan müstakbel bebişimin sağlığı:)))

canımm merhaba ben hiç karar aşaması yaşamadım bilmiyorum hep evlendiğimden beri istiyorum ama olmuyorr nasip bu işler ama eminimki gelen bebek rızkıyla gelir bakma olayına gelince ondada annelik içgüdüsüne güveniyorum umarım en çok nasıl olmasını istiyorsan öyle olsun

oooohhh bol bol yedir eşine inşallah bu ay meleğin göbüşüne konar canımm Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıcakla gelsin miniğin inşallah..ben kürtaj olalı 40 gün oluyor..sorunum çok ama Allahtan ümit kesilmezz inşallah bu ay sizin sonrada benimde olacakkk

Hosgeldin canim aklina takilan ne olursa sorabilirsin elimizden geldigince cevaplarız.. simdiden kolay gelsin))

sağolasın canım aklıma takılan olursa sorarım mutlakaa... bu ayy güzel haberlerinizi verin eylülde hormonlarım düzelirse bende başlıcam çalışmalara düzelmezse ekime kalır.. hayırlısını diliyorum hepimizee

Allah razı olsun canım ya.Geçmiş olsun sanada rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah rabbim dileyen herkese hayırlısı ile sağlıkla ,sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin.Uğraşıyoruz bizde bebek için kocalarıda çatlatıcaz ama ne yapalım. :) Mantıklı bulduğum şeyleri denemeye çalışıyorum Rabbim belki vesile kılar dile.Allah kimseye dermansız dert vermesin.İnşallah bugünlerde geçicek de sıra bebişleri konuşmaya gelicek. :)

Bende 1 yıllik evliyim bu sorulari cok sordum kendime ama bebis o kdr cok istiyorumki karar verdikten sonra o kafandaki tüm sorular gidiyo xanim Allahim hayirlisini versin sanada istediğin zaman beklemeden hemen kavusursun inşallah

ve işte bnde gldm ama eylül ayı içn degllll szi kskandmmmmmm eski grubum oldgu içinnnnn:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…