inşallah canım topikte önce kim hamile kalırsa tahlile giderken ayağını sürüye sürüye gitsin de peş peşe şenlenelim
demi ya hamile kalsakta nazlanma sırası bide bize gelse
sağolasın canım aklıma takılan olursa sorarım mutlakaa...bu ayy güzel haberlerinizi verin eylülde hormonlarım düzelirse bende başlıcam çalışmalara düzelmezse ekime kalır.. hayırlısını diliyorum hepimizee
ve işte bnde gldm ama eylül ayı içn degllll szi kskandmmmmmm eski grubum oldgu içinnnnn:111:
canımm merhaba ben hiç karar aşaması yaşamadım bilmiyorum hep evlendiğimden beri istiyorum ama olmuyorr nasip bu işler ama eminimki gelen bebek rızkıyla gelir bakma olayına gelince ondada annelik içgüdüsüne güveniyorum umarım en çok nasıl olmasını istiyorsan öyle olsun
Ahh ahh sorma biz ilk evlendik bi ev alalim ondan sonra bebek dusunuruz dedik evi aldik cok sukur sonrada calisiyorum bebek olursa kismetse 6 ay ucretsi izne cikicam en azindan o zaman odeyecegimiz kredi icin birikim yapalim dedik ehh cok sukur o da oldu simdide aldı bi korku bebis oldugunda nasil olucak esimle aram nasil olucak falan tuhaf tuhaf korkular iste bazen diyorm ki hani supriz bebisler oluyo ya kazara keske oyle olsa nasibimiz der sevinirim ama karar vermek zor =) ama bi yandanda sonucta olup olmayacagini bilmiyorum yani belki uzun bir sure bekleyede biliriz onu dusununcede hemen korunmayi birakmak istiyorum bakalim galiba eylul benimde donum noktam olucak =) Alahim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin
Elaaaaaaaaammmmmmm hosgeldinn inşallah eylüle kalmazsin bebisin gelir gobusune.. bizi kiskanma biz eylulu bekliyoz( sana gerek kalmicak inş
Moralini yüksek tutki herseyin yolunda gitsin canim oylee ayrilmak yok bu topige beraber girdiysek hepberaber hamiş olup cikcaz:)) inşallah
Allah razı olsun canım ya.Geçmiş olsun sanada rabbim bir daha yaşatmasın.İnşallah rabbim dileyen herkese hayırlısı ile sağlıkla ,sıhhatle hayırlı evlatlar nasip etsin.Uğraşıyoruz bizde bebek için kocalarıda çatlatıcaz ama ne yapalım. :) Mantıklı bulduğum şeyleri denemeye çalışıyorum Rabbim belki vesile kılar dile.Allah kimseye dermansız dert vermesin.İnşallah bugünlerde geçicek de sıra bebişleri konuşmaya gelicek. :)
Bende bu karmaşalar içinde karar verdim sonra burayi okudukca baktimki bircok kisi sorun yasio hamilelik konusunda dedim biyerden baslamak lazim:)) nitekimki zatrn ilk ay olmadi
Kıızlaarrrr sizde benim gibi umutlar eylüle kaldi diyorsanız gelin birlikte paylaşalım yaşadıklarımızı.... eylulde göbüşler dolsun bebişler gelsin:)))) Batlarinizi yazarsaniz liste oluşturup birlikte takip ederiz..
kimyaci43__________________28 eylül
ooooo bi çok arkadaş burada bakalım biz transfer olacakmıyız,3 gün sonra belli olacak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşaallah, topiğiniz bol hamileli olsunböyle tek tek artıralım sayımızı
sewwgi merhaba, foruma yeni üye oldum. ağustos topiğinden takip ediyordum sizi. benim de umudum eylüle kaldı. bat ım 1 eylül. bu sefer çalışmalara başlamadan önce doktora gitsem mi diyorum? ya da hayırlısı diyip akışına bırakmak...
aminn inşallahh kızlarr ikinizde çok tatlısınız...
dualarım sizinlee bu ayyhadi bakalımmm ödevinize sıkı çalışın güzel haberlerinizi okucam buradan inşallah
Hosgeldin canim içinin rahat olmasi için doktora gitmen daha iyi tabiki ama ben ilk denemede gitmedim bakalim bundan sonrasında giderim herld.
aminn inşallahh kızlarr ikinizde çok tatlısınız...
dualarım sizinlee bu ayyhadi bakalımmm ödevinize sıkı çalışın güzel haberlerinizi okucam buradan inşallah
Kıızlaarrrr sizde benim gibi umutlar eylüle kaldi diyorsanız gelin birlikte paylaşalım yaşadıklarımızı.... eylulde göbüşler dolsun bebişler gelsin:)))) Batlarinizi yazarsaniz liste oluşturup birlikte takip ederiz..
petit84_____________________1 eylül
kimyaci43__________________28 eylül
canım yabenimde belli değil hala ama büyük ihtimal kalıcak günümü 12 gün gectim ama 6 gunde yaptırdığım kan testinde cıkmadı hala olmadım belki diorum ama olsa cıkardı dimi( umudum yok ama sırlerdeyım ..off off yani
allah ınsallah ıkımızede verırı hatta tum ısteyenlere nasıp eder ınsallh nur topu gıbı:dBenimde 2 gün gecti 3gun önce kan testi yaptirdim bendede negatif ama hala ne adet var ne bebek
inş dedgn gni olur cnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?