Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Moralini yüksek tutki herseyin yolunda gitsin canim oylee ayrilmak yok bu topige beraber girdiysek hepberaber hamiş olup cikcaz:)) inşallah

ve işte bnde gldm ama eylül ayı içn degllll szi kskandmmmmmm eski grubum oldgu içinnnnn:111:

Elaaaaaaaaammmmmmm hosgeldinn inşallah eylüle kalmazsin bebisin gelir gobusune.. bizi kiskanma biz eylulu bekliyoz( sana gerek kalmicak inş

Ahh ahh sorma biz ilk evlendik bi ev alalim ondan sonra bebek dusunuruz dedik evi aldik cok sukur sonrada calisiyorum bebek olursa kismetse 6 ay ucretsi izne cikicam en azindan o zaman odeyecegimiz kredi icin birikim yapalim dedik ehh cok sukur o da oldu simdide aldı bi korku bebis oldugunda nasil olucak esimle aram nasil olucak falan tuhaf tuhaf korkular iste bazen diyorm ki hani supriz bebisler oluyo ya kazara keske oyle olsa nasibimiz der sevinirim ama karar vermek zor =) ama bi yandanda sonucta olup olmayacagini bilmiyorum yani belki uzun bir sure bekleyede biliriz onu dusununcede hemen korunmayi birakmak istiyorum bakalim galiba eylul benimde donum noktam olucak =) Alahim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin

Bende bu karmaşalar içinde karar verdim sonra burayi okudukca baktimki bircok kisi sorun yasio hamilelik konusunda dedim biyerden baslamak lazim:)) nitekimki zatrn ilk ay olmadi

Moralini yüksek tutki herseyin yolunda gitsin canim oylee ayrilmak yok bu topige beraber girdiysek hepberaber hamiş olup cikcaz:)) inşallah

aminn inşallahh kızlarr ikinizde çok tatlısınız...
dualarım sizinlee bu ayy hadi bakalımmm ödevinize sıkı çalışın güzel haberlerinizi okucam buradan inşallah

ooooo bi çok arkadaş burada bakalım biz transfer olacakmıyız,3 gün sonra belli olacak hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşaallah, topiğiniz bol hamileli olsun böyle tek tek artıralım sayımızı

sewwgi merhaba, foruma yeni üye oldum. ağustos topiğinden takip ediyordum sizi. benim de umudum eylüle kaldı. bat ım 1 eylül. bu sefer çalışmalara başlamadan önce doktora gitsem mi diyorum? ya da hayırlısı diyip akışına bırakmak...

İnşallah transfer olmazsin canim bebis haberini bekliyoruzzz

Hosgeldin canim içinin rahat olmasi için doktora gitmen daha iyi tabiki ama ben ilk denemede gitmedim bakalim bundan sonrasında giderim herld.

dualarım sizinlee bu ayy hadi bakalımmm ödevinize sıkı çalışın güzel haberlerinizi okucam buradan inşallah

Ayy canim sende çok tatlisin bu ay senden de bekliyorum bi calisma)

Hosgeldin canim içinin rahat olmasi için doktora gitmen daha iyi tabiki ama ben ilk denemede gitmedim bakalim bundan sonrasında giderim herld.

Arkadaşlar doktora ertelemeden mutlaka gitmelisiniz.Hamile kalmanıza engel olmasa bile Allah korusun bebeğin gelişimini sıkıntıya sokacak bir gelişim olabiliyor rahimde.Belkide ilaçla kıs sürede geçebilecek basit birşeyin sizi üzmesini istemem.Folik asitede başlamış olmanız gerekir.Umarım sorunsuz,sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Çok sağol canım.Sende öylesin hatta ben buradaki tüm arkadaşların samimiyetine ve iyi niyetine inanıyorum.Benim adetim henüz gelmedi yarın büyük gün Bakalım bir gelsin bitsin maça başlıcaz :) İnşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize.Sende beklediğin sürede kür falan denemiyormusun?ben kısmetse adetin 2.günü bal çörekotu tarçına başlıcam azcıkta kendimize baklalım dimi maçlar uzun çünkü :)

canım yabenimde belli değil hala ama büyük ihtimal kalıcak günümü 12 gün gectim ama 6 gunde yaptırdığım kan testinde cıkmadı hala olmadım belki diorum ama olsa cıkardı dimi( umudum yok ama sırlerdeyım ..off off yani

Benimde 2 gün gecti 3gun önce kan testi yaptirdim bendede negatif ama hala ne adet var ne bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…