allah ınsallah ıkımızede verırı hatta tum ısteyenlere nasıp eder ınsallh nur topu gıbı:d
Bebek düşünüyorsanız ertelemeyin bence arkadaşlar.3 gebelik kaybı yaşadım en sonuncusu Ocak ayındaydı.bekledim biraz ama yapışıklıkla oluşmuş kürtajdan dolayı 1hafta oldu hitoroskopi yaptırdım.umarım düzelmiştir.adet olduktan sonra son kontrolle birlikte bende Eylül ayında hamile kalmak istiyorum.umarım Eylül hepimize uğurlu gelir.
Evet bende ondan korktuğum icin karar verdim bian once hayırlısı olsun ins.bu gebeliginde sorun yasamazsin canim
İnşallah canim ama bu sefer akillandim umitlenmicem gelirse surpriz olsun
Kıızlaarrrr sizde benim gibi umutlar eylüle kaldi diyorsanız gelin birlikte paylaşalım yaşadıklarımızı.... eylulde göbüşler dolsun bebişler gelsin:)))) Batlarinizi yazarsaniz liste oluşturup birlikte takip ederiz..
petit84_____________________1 eylül
kimyaci43__________________28 eylül
tatlmmm dogm gnün ktlu olsun inş dger dgum gunnu bebişinle kutlarsn
bende eylülde başlayacağım kısmet olursa kimyasal gebelk geçirmiştim benide eklermesin benim bat 6 eylül
Gecmis olsun daisy_izmir. evet haklisin ertelememek lazim.
İsterseninanma , folik asit e basladim ben. ama hayatimda jinekologa gorunmedim hic. smear testi de yaptirmak gerekir sanirim.
Sewwgi senin anladigim kadariyla reglin hala gecikmis durumda. insallah bu ay surpriz olur sana:)
Gecmis olsun daisy_izmir. evet haklisin ertelememek lazim.
İsterseninanma , folik asit e basladim ben. ama hayatimda jinekologa gorunmedim hic. smear testi de yaptirmak gerekir sanirim.
Sewwgi senin anladigim kadariyla reglin hala gecikmis durumda. insallah bu ay surpriz olur sana:)
Bebek düşünüyorsanız ertelemeyin bence arkadaşlar.3 gebelik kaybı yaşadım en sonuncusu Ocak ayındaydı.bekledim biraz ama yapışıklıkla oluşmuş kürtajdan dolayı 1hafta oldu hitoroskopi yaptırdım.umarım düzelmiştir.adet olduktan sonra son kontrolle birlikte bende Eylül ayında hamile kalmak istiyorum.umarım Eylül hepimize uğurlu gelir.
Arkadaşlar birazda kendimden bahsedeyim.Henüz regl olmadım ama hazırlıklara başladım bu ay ilk defa ovulasyon testi ile çalışıcaz bakalım hayırlısı.Sipariş vermiştim baktım kargoya teslim etmişler bu bile beni heyecanlandırdı.Şu adetim bir başlasa bal çörekotu falanda başlıcam eşimede çakşır kökü denemeye başladım bugün ama korkuyorum.Duyan kullanan varmı?Ben genelde olumlu şeyler okudum ama kocamada kıyamam birşey olmasın :) İlk öncelik can sağlığı çünkü.Eğer sizinde bildiğiniz denediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
Ohh oh ne güzel planli gidiyosun biz bu ay oyle plansiz başladık bakalim bende adettrn sonra ovi testi istiyorum hangi markayi aldin hic fikrim yok onla ilgili
Ayyyy ins kiz yeterki hamile kalayim ayagimi kaldirmadan giderim valla bol bol hamis olsun topigimiz:)))
Hele bi hamile olsam varya ne nazlar ne nazlar o günleri bekliyorum:)) simdi ben onun etrafinda dönüyorum, o zmn kocisimm benim etrafimda dönecek ayyy çok heyecanlii:))))
Ahh ahh sorma biz ilk evlendik bi ev alalim ondan sonra bebek dusunuruz dedik evi aldik cok sukur sonrada calisiyorum bebek olursa kismetse 6 ay ucretsi izne cikicam en azindan o zaman odeyecegimiz kredi icin birikim yapalim dedik ehh cok sukur o da oldu simdide aldı bi korku bebis oldugunda nasil olucak esimle aram nasil olucak falan tuhaf tuhaf korkular iste bazen diyorm ki hani supriz bebisler oluyo ya kazara keske oyle olsa nasibimiz der sevinirim ama karar vermek zor =) ama bi yandanda sonucta olup olmayacagini bilmiyorum yani belki uzun bir sure bekleyede biliriz onu dusununcede hemen korunmayi birakmak istiyorum bakalim galiba eylul benimde donum noktam olucak =) Alahim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?