Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bebek düşünüyorsanız ertelemeyin bence arkadaşlar.3 gebelik kaybı yaşadım en sonuncusu Ocak ayındaydı.bekledim biraz ama yapışıklıkla oluşmuş kürtajdan dolayı 1hafta oldu hitoroskopi yaptırdım.umarım düzelmiştir.adet olduktan sonra son kontrolle birlikte bende Eylül ayında hamile kalmak istiyorum.umarım Eylül hepimize uğurlu gelir.

Evet bende ondan korktuğum icin karar verdim bian once hayırlısı olsun ins.bu gebeliginde sorun yasamazsin canim

merhaba kızlar benimde umudum eylüle kaldı .....hakkımızda hayırlısı artık

bende eylülde başlayacağım kısmet olursa kimyasal gebelk geçirmiştim benide eklermesin benim bat 6 eylül

Gecmis olsun daisy_izmir. evet haklisin ertelememek lazim.
İsterseninanma , folik asit e basladim ben. ama hayatimda jinekologa gorunmedim hic. smear testi de yaptirmak gerekir sanirim.
Sewwgi senin anladigim kadariyla reglin hala gecikmis durumda. insallah bu ay surpriz olur sana:)

Evet canim ya hala olmadim ama 3gun once kan testim negatif çıktı ondan bi ümidim yok

Folik asite başlamış olman çok güzel.Ama jinekologa gitmelisin.Tamam çok sevimli bir durum değil ama mecburuz.Korkmana yada çekinmene gerek yok bir kere gidincede alışıyorsun.Umarım hiçbir sorunun yoktur canım.Smear testini çok duydum ama yaptırmadım henüz doktorumda yapılmalı falan diye uyarmadı neden acaba bir sorarım bende onu bakalım.Hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah canım.

Canım geçmiş olsun.Benimde bir kaybım var.Allah bir daha yaşatmasın.Rabbim sağlıkla ,sıhhatle hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin.Kürtajdan sonra bende çok korktum tıkanıklık yada yapışıklık olurmu diye ama şimdilik bilmiyorum.Eğer bir kaç aya olmazsa onun içinde kontrol olurum.İnşallah gerek kalmaz canım tekrar geçmiş olsun.

Arkadaşlar birazda kendimden bahsedeyim.Henüz regl olmadım ama hazırlıklara başladım bu ay ilk defa ovulasyon testi ile çalışıcaz bakalım hayırlısı.Sipariş vermiştim baktım kargoya teslim etmişler bu bile beni heyecanlandırdı.Şu adetim bir başlasa bal çörekotu falanda başlıcam eşimede çakşır kökü denemeye başladım bugün ama korkuyorum.Duyan kullanan varmı?Ben genelde olumlu şeyler okudum ama kocamada kıyamam birşey olmasın :) İlk öncelik can sağlığı çünkü.Eğer sizinde bildiğiniz denediğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

Ohh oh ne güzel planli gidiyosun biz bu ay oyle plansiz başladık bakalim bende adettrn sonra ovi testi istiyorum hangi markayi aldin hic fikrim yok onla ilgili

Ohh oh ne güzel planli gidiyosun biz bu ay oyle plansiz başladık bakalim bende adettrn sonra ovi testi istiyorum hangi markayi aldin hic fikrim yok onla ilgili

Ay evet canım ya rabbim inşallah birşeyleri vesile kılar diye birşeyler bulup duruyorum :) markası Laboquick canım yazdım ama sakıncası varmı bilmem bende ilk defa alıyorum.Ama deneyen arkadaşlara sormuştum onlarda bu markayı almışlar bir topik vardı bununla ilgili.Hatta aldığım siteyide sağolsun oradan arkadaşlar söyledi.Bugün daha parayı yatırdım hemen korgaya vermişler.Bayramdan önce gelmez diye düşünüyorum ama inşallah gelir.Bir sürüde gebelik testi sipariş ettim aynı markadan inşallah bende memnun kalırım.

Ayyyy ins kiz yeterki hamile kalayim ayagimi kaldirmadan giderim valla bol bol hamis olsun topigimiz:)))

amin canım inşallah senin günün geçmiş belki mucize olur geç döllenme olur nasip belki oluverir benimde bugün 34.günüm 30-35 arası olurum ayın 3 ü gibi bekliyordum ama olmadı daha inşallah olmaz ama umudum yok bu aydan nedense hayırlısı diyelimmm

Hele bi hamile olsam varya ne nazlar ne nazlar o günleri bekliyorum:)) simdi ben onun etrafinda dönüyorum, o zmn kocisimm benim etrafimda dönecek ayyy çok heyecanlii:))))

valla çok güzel bi duygu kısa dönemde olsa tatmıştım Allah ım kucağımıza almayı büyütmeyi okutmayı herşeyi nasip etsin Rabbim kimseyi evllatla sınamasın inş.

önceliklerimiz farklı oluyor hak veriyorum ama eminim bebek olursa yuvan cennete döner ben öyle düşünüyorum en azından

mrb canım kürtajdan sonra rahimde yapışıklığın bi belirtisi falan varmı bende kürtaj oldum ama 15gün sonra kontrolde sorun yok dedi doktor ama reglim üç aydır yeni düzene giriyo ilk reglim 42.günde ikinci reglim38.günde 3.reglim 33. günde oldu bu ay 34.günüm ama olmadım düzene giriyor derken tekrar bozulacak gibi sanki off off ne zormuuşş bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…