canim benim insallah seninde hamile haberini duyucaz yakinda insallah Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallahbenmde 1 ekimde olmam lazım adet ama düzensiz oldugundan adetlerim beklentim yok çok istiyorum bu ayın sonunda çift çizgi görmek ama hep negatif oldugundan heveslenemiyorum allah kimseyi evladıyla evladsızlıkla sınamasın yinede acaba demeden edemiyorum inş gelecek hafta içinde buraya müjdeli haberle gelirim hepinizin allahım gönlüne göre versin
canim benim insallah seninde hamile haberini duyucaz yakinda insallah Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallah
1 ekimi sabirsizlikla bekliyorum insallah hamilesindir
Merhaba..uzun zamandir takipcinizim bende klomen kullaniyorum 3. Gunum salı günü dr ye gidip yumurta takibine başlanacak. .bende burdan olacakları aktaririm insallah allah hepimize nasip eder anne olmayi..[/QU]
Inwallah guzel haberler yazarsin..hayirli olsun canim...
İnşallah canım saol
canim sen keske kan baktiribta sokturucu alardin belki vardir birseylerMerhaba kızlar çarşamba gununden bu yana tarlusal kullanıyorum ama hala adet olmadim ama iki gündür kasiklarim adet olacakmisim gibi ağrıyor
canim sen keske kan baktiribta sokturucu alardin belki vardir birseyler
doktorun dedigine gore bende de kist var 3 mm kucuk yeni olusmus ama benim adetim hic gecikmez hep erken gelir kist adeti geciktirirmiki:26:Kan testi yapıldı canım 0,1 den küçük kist olmuş
doktorun dedigine gore bende de kist var 3 mm kucuk yeni olusmus ama benim adetim hic gecikmez hep erken gelir kist adeti geciktirirmiki:26:
kızlar ovulasyon testine adetin kaçıncı günü başlıyacaktık
Canim kadere inanıyoruz ve bebegimizin geleceği tarih belli ve her adet olduğumuzda 1ay daha yaklasıyoruz onun icin üzülme ne yapsak boş çünkü biz bi umut deniyoruz ve o tarihi hic bir şekilde degistiremeyiz ins ekim ayı bebeğinin gelecegi aydırlisteye giremeyenlerden de biri ben oldum...herkesin yuzu gulsun Inwallah her kes isteyine kavusur Inwallahhh.. hani derler ya gercekten inan olucak ve ya aklindan cikar olucak bu ay bu kadar inancla adet oldum.inanmasam olmuyor inansam olmuyor...vaz gectim desem de olmuyor hayir istiyorum desem de olmuyor bu is ne unutmakla ne inanmakla deyil geliceyi varsa ne tedaviyle ne ot bitkiyle deyil de sadece Allah ol derse geliyo...hamiwlere tebrikler Allah yavrularini bagislasin benim gibilerese sabr versinn Inwallah
mrb canım bir asilama oldum ben 7yumurtam vardi ama olmadi zaten gebelik oranida dusuk asilamanin
Canim kadere inanıyoruz ve bebegimizin geleceği tarih belli ve her adet olduğumuzda 1ay daha yaklasıyoruz onun icin üzülme ne yapsak boş çünkü biz bi umut deniyoruz ve o tarihi hic bir şekilde degistiremeyiz ins ekim ayı bebeğinin gelecegi aydır
Canim cok gecmis olsun.. Rabbim saglikli bir hamilelik nasip eylesin..
istersen araştırır canım yüzde 15-20 sans var asilsmada normal ilişkininde o seviyelerde....olmayinca olmuyo..asilama topikleri var bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?