Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canim benim insallah seninde hamile haberini duyucaz yakinda insallah Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallah
1 ekimi sabirsizlikla bekliyorum insallah hamilesindir

canim benim insallah seninde hamile haberini duyucaz yakinda insallah Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallah
1 ekimi sabirsizlikla bekliyorum insallah hamilesindir

sağol canm inş amin amin amin

Merhaba bu sabah regl oldum ilk ay olumsuz oldu yaniii ... hamile olan arkadaslar saglikla kucaklarina alirlar insallah

iyi dilekleriniz için çok teşk. Allah razı olsun bende size dua ediyorum ve bu gün test yaptım sabah çok silikti ama ovulasyondan sonraki 12. gün olduğu içinmi öyledir acaba benim adet tarihim 29 eylül eklerseniz sevinirim bu arada gebe bir arkadaşımız burdaysa ona bir şey sormak istiyorum hamiş arkadaşlar biriniz cvp verirmisiniz benim sol kasık tarafında bir yere böyle hafif dokumadan biraz daha bastırma ama hafif bakıyorum sanki oraya iğne batıyor ama çuvaldız iğnesi gibi sonra bir daha bakıyorum orada bir şey yok az yan tarafına batıyor hani canım yanıyor diye elimi çekip oraya bakıyorum yine yok yer değiştirip duruyor ne bu anlamadım ve sol bacağım ağrıyor sol tarafıma yatıncada o tarafta batma ağrı oluyor bunlar gebelik belirtisimi yani öyle diye okudum ve biliyorum ama emin olmak istiyorum birde benim kartım yok netten kapı önünde ödeme yaparak alabileceğim gebelik testi varmı hani toplu uygun oluyorya ne olur cvp verin

Merhaba kızlar çarşamba gununden bu yana tarlusal kullanıyorum ama hala adet olmadim ama iki gündür kasiklarim adet olacakmisim gibi ağrıyor

listeye giremeyenlerden de biri ben oldum...herkesin yuzu gulsun Inwallah her kes isteyine kavusur Inwallahhh.. hani derler ya gercekten inan olucak ve ya aklindan cikar olucak bu ay bu kadar inancla adet oldum.inanmasam olmuyor inansam olmuyor...vaz gectim desem de olmuyor hayir istiyorum desem de olmuyor bu is ne unutmakla ne inanmakla deyil geliceyi varsa ne tedaviyle ne ot bitkiyle deyil de sadece Allah ol derse geliyo...hamiwlere tebrikler Allah yavrularini bagislasin benim gibilerese sabr versinn Inwallah

doktorun dedigine gore bende de kist var 3 mm kucuk yeni olusmus ama benim adetim hic gecikmez hep erken gelir kist adeti geciktirirmiki:26:

Canım doktorun dediğine göre yumurta patlamamış kist olmuş adetim o yüzden gecikmis ve akıntı çok fazla seffaf adet oldum diye gidiyorum akıntı var off bu ne biçim bir belirsizlik

Canim kadere inanıyoruz ve bebegimizin geleceği tarih belli ve her adet olduğumuzda 1ay daha yaklasıyoruz onun icin üzülme ne yapsak boş çünkü biz bi umut deniyoruz ve o tarihi hic bir şekilde degistiremeyiz ins ekim ayı bebeğinin gelecegi aydır

insallah canim ne guzel yazmissin.Insallah cok bekletmez minigim....Allah ol desinn

Benim kırmızılarda geldi iki gün önce ekime geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…