inşallah cnaım bekliyoruz bakalım heyecanla inşallah bizde güleriziyi aksamlar kizlar...liste duzenlenmiw qaliba hamiw olmayanlar cikarilmiw arka arkaya hamileler ne kadar guzel gorunuyor keske o sirayi bozmadan biz isimlerimizle doldura bilsek Tanrim dualarimizi duysun o sevinci yawatsin o mucizeyi yawatsin hepimizi sevindirsin bu adet gunlerinde Inwallah sevincden aglariz,yine olmadi diye degil. Inwallah o listede hic isim silinmeden hepimiz gobuwlu resmimizle susleyelim nooolur Allahiiiiimmmmm noooooooolllllluuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa....sadece ol desen sadece izin versennnn sadece sen sadece sen istesen.....
canlarım benim bat en geç 22iydi dünde tet yaptım tek çizgi hala regl olmadım 10,30 da randevu aldım doktordan acaba kist falan mı oluştu niye gecikiyorum ya
Ya kızlar adetim 23 dü ama ben hala adet olmadım dün feci adet belirtim vardı ama bugün yok bide test aldım yaptım ama bu yeni gebelikte bebek idrar testinde hemen çıkmazmış bide ilk sabah birikmiş idrarada olması gerekirmiş ben yaptım ama ikinci idrarda negatif çıktı adet te olmadım bana yardım edin ya kafam allak bullak oldu offfff
merhaba kızlar geciken adetimin 4. günüydü doktora gittim taestlae yaptı 3,5 cm lik kistim varmış gebelik yok fsh :3,72 çıktı Estradiol:441 çıktı doktor adet söktürücü verdi adı tarlusal adetin 3. günü gel bu testi tekrarlayalım dedi
ufff yaa benim adet geliyooo....... belim agriyor gogus sis adet habercilerim benim oh ohhh ne kadar guzell......................13.ayim da tirt cikti yaaaaaa..moral 0.
13 ay klomenle mi denediniz ne zorlu bi süreç ya ben daha ilk aydan umutsuzluga kapıldım.Allahım isteyenleri çok bekletmez inş
Ya kızlar adetim 23 dü ama ben hala adet olmadım dün feci adet belirtim vardı ama bugün yok bide test aldım yaptım ama bu yeni gebelikte bebek idrar testinde hemen çıkmazmış bide ilk sabah birikmiş idrarada olması gerekirmiş ben yaptım ama ikinci idrarda negatif çıktı adet te olmadım bana yardım edin ya kafam allak bullak oldu offfff
yok canim 6 7ay kendiliyinden bekledim klomenla sadece 2ay denedim ama ben gunde 1tane kullandim yetmedi bana sonra doktor deyiwtirdim ve bu ay bana puregon vurmuwtu 1tane buyudu yumurtam ama olmadi buyuk ihtimal...seninde mi yumurtlama sorunun var?? kac clomen atiyon 1gune??[/QUO
1 senelik evliyim ben adetlerm biraz düzensiz oldugundan bu durumdan şüphelendiğm için artık bebek yapalım dedik doktor takibinde korktgm gibi yumurtalam düşük çıktı. bu ay ilk denememizdi klomenle 2 tane kullandım günde 1 yumurta gelişti.ama tutturamadık
seninle aynı durumdaydım son ana kdr ümidimi kaybetmedm 1 poset gebelik testi harcadım nerdeyse ama malesef ki bugün regl olduminş sen hamilesindir.bekledikce ve istedikce kıymetleniyor galiba.hayırlısı ile bizde çok beklemeden çift çizgi görebiliriz inş
yok canim 6 7ay kendiliyinden bekledim klomenla sadece 2ay denedim ama ben gunde 1tane kullandim yetmedi bana sonra doktor deyiwtirdim ve bu ay bana puregon vurmuwtu 1tane buyudu yumurtam ama olmadi buyuk ihtimal...seninde mi yumurtlama sorunun var?? kac clomen atiyon 1gune??[/QUO
1 senelik evliyim ben adetlerm biraz düzensiz oldugundan bu durumdan şüphelendiğm için artık bebek yapalım dedik doktor takibinde korktgm gibi yumurtalam düşük çıktı. bu ay ilk denememizdi klomenle 2 tane kullandım günde 1 yumurta gelişti.ama tutturamadık
bende de ayni sorun vardi adet duzensizliyi her ay zamaninda olmasi icin gebeliye engel olmayan ilac kullandim bikac ay ama olmadi bende doktora gidince yumurta tembelliyi ve pko var dedi bi kac da hormon bozuklugu onlari duzeltdik wukur ama yumurta tenbelliyi iwte follikul buyutmuyor mecburen destek verdi...bu ay cok umutluydum cunki 1 tane de olsa saglikliydi kismet iwte..sen neden korkuyorsunki ilk aydan masallah buyumuw sen tutdurmamiwsin qaliba))))) Inwallah gelecek ay olur inwallah
bende de ayni sorun vardi adet duzensizliyi her ay zamaninda olmasi icin gebeliye engel olmayan ilac kullandim bikac ay ama olmadi bende doktora gidince yumurta tembelliyi ve pko var dedi bi kac da hormon bozuklugu onlari duzeltdik wukur ama yumurta tenbelliyi iwte follikul buyutmuyor mecburen destek verdi...bu ay cok umutluydum cunki 1 tane de olsa saglikliydi kismet iwte..sen neden korkuyorsunki ilk aydan masallah buyumuw sen tutdurmamiwsin qaliba))))) Inwallah gelecek ay olur inwallah
evet büyümesi ve çatlaması cok iyi dedi doktor ama biz tutturamadık. Doktor sağlıklı bir insanda bile o ay gebe kalma şansı yüzde 20 dedi. Ama ben en yakınımda 2 arkadasımın tek denemede hamile kaldıgını biliyorum. Biz yüzde 20 ye giremedk. hayırlısı bakalım.
uzulme canim hayirlisi ne ise o olsun hepimiz icinn..
kızlar inş hamiş olduğunuz için gecikmiştir dualarım sizinleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?