Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

iyi aksamlar kizlar...liste duzenlenmiw qaliba hamiw olmayanlar cikarilmiw arka arkaya hamileler ne kadar guzel gorunuyor keske o sirayi bozmadan biz isimlerimizle doldura bilsek Tanrim dualarimizi duysun o sevinci yawatsin o mucizeyi yawatsin hepimizi sevindirsin bu adet gunlerinde Inwallah sevincden aglariz,yine olmadi diye degil. Inwallah o listede hic isim silinmeden hepimiz gobuwlu resmimizle susleyelim nooolur Allahiiiiimmmmm noooooooolllllluuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa....sadece ol desen sadece izin versennnn sadece sen sadece sen istesen.....

canlarım benim bat en geç 22iydi dünde tet yaptım tek çizgi hala regl olmadım 10,30 da randevu aldım doktordan acaba kist falan mı oluştu niye gecikiyorum ya

ee burda kimsecikler kalmamiw hamileler mayis anneleri topigine adet olanlar ekim hazirliklarina....biz nereye gidicez acabaaaaa.....kimse yooookmuuuuuuuuuuuuuuuuu ????????????????

Ya kızlar adetim 23 dü ama ben hala adet olmadım dün feci adet belirtim vardı ama bugün yok bide test aldım yaptım ama bu yeni gebelikte bebek idrar testinde hemen çıkmazmış bide ilk sabah birikmiş idrarada olması gerekirmiş ben yaptım ama ikinci idrarda negatif çıktı adet te olmadım bana yardım edin ya kafam allak bullak oldu offfff

inşallah cnaım bekliyoruz bakalım heyecanla inşallah bizde güleriz

canlarım benim bat en geç 22iydi dünde tet yaptım tek çizgi hala regl olmadım 10,30 da randevu aldım doktordan acaba kist falan mı oluştu niye gecikiyorum ya

kızlar inş hamiş olduğunuz için gecikmiştir dualarım sizinleeee

merhaba kızlar geciken adetimin 4. günüydü doktora gittim taestlae yaptı 3,5 cm lik kistim varmış gebelik yok fsh :3,72 çıktı Estradiol:441 çıktı doktor adet söktürücü verdi adı tarlusal adetin 3. günü gel bu testi tekrarlayalım dedi

ufff yaa benim adet geliyooo....... belim agriyor gogus sis adet habercilerim benim oh ohhh ne kadar guzell......................13.ayim da tirt cikti yaaaaaa..moral 0.

13 ay klomenle mi denediniz ne zorlu bi süreç ya ben daha ilk aydan umutsuzluga kapıldım.Allahım isteyenleri çok bekletmez inş

yok canim 6 7ay kendiliyinden bekledim klomenla sadece 2ay denedim ama ben gunde 1tane kullandim yetmedi bana sonra doktor deyiwtirdim ve bu ay bana puregon vurmuwtu 1tane buyudu yumurtam ama olmadi buyuk ihtimal...seninde mi yumurtlama sorunun var?? kac clomen atiyon 1gune??

seninle aynı durumdaydım son ana kdr ümidimi kaybetmedm 1 poset gebelik testi harcadım nerdeyse ama malesef ki bugün regl oldum inş sen hamilesindir.bekledikce ve istedikce kıymetleniyor galiba.hayırlısı ile bizde çok beklemeden çift çizgi görebiliriz inş

inwallah inwallah en kisa zamanda hayirlisiyla cift cizgi sahitleri oluruzzz

yaaa ben cok cesaretsizim yaaa....pedimi koydum hazir sanki yolunu bekliyorum hic istemesem de..korkudan tuvalete bile gidemiyorum ya olduysam gorursem yine yikilirim amaa nolur Allahim gelmesinnnn bu adet gelmesi nooooluuuuurrrr

Merhaba nzf benimde 23tu daha olmadim 2 gun gec oluyodum ama bugun de yok test yaptim negatif cikti dun benim de belirtilerim bi geliyo bi gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…