- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 323
Kaç gunde bır adet oluyorsun canım bugun 23. gunun mu? ilk önce kendın test yap derım..
canım sonucunu yazmamıştırsın inşallah gönlünce olmuştur
canım ya benimde geçti günüm ne yapacağımı şaşırdım 21-22 si benim bat 21 test negetifti
gerek kalmadı kuzumm adet oldumm
aman bende dün hasta oldum kuzum ya bi yandanda üşütmüşüm 2 gündür serum yiyorum haplardan adetim geri kesildi gelmiyo şimdi
Merhaba..uzun zamandir takipcinizim bende klomen kullaniyorum 3. Gunum salı günü dr ye gidip yumurta takibine başlanacak. .bende burdan olacakları aktaririm insallah allah hepimize nasip eder anne olmayi..[/QU]
Inwallah guzel haberler yazarsin..hayirli olsun canim...
Eylülde hiç mutlu haber alan olmadı mı
mutlu haber alanlar gitdi hamile topiklerine geriye bizler kaldik ama hala kimseden tik yok.....hayirlisi diyelim bawka care yok...eylulun son 4gunu Inwallah bu 4gun sans getirir de geri kalan her kes hamileyim diye yazar Inwallahhhhh
ben bugün yine klomene basladım reglimin 3.günü.günde 2 defa.her gecen ay insanın umutları azalıyor mu ne.ben ekim topiğine geciyorum.allahım bu ay bize mutlu bi haber getirsin inş hayırlısıyla.
Bata son 1 dun sabah ve bu sabah bi agrim oldu regl olucak gibi ama gecti bi belirtim yok goguslerde bi dolgunluk var ama her regl yasadigim bi durum o yuzden regl olmayi bekliyorumm kismet ekime artikk insallahh bi an once olup bitsede onumuze baksak.. bu arada vajinal muayeneden korksamda randevu aldim doktordan 7 ekim icin gebelik oncesi genel bi kontrol yaptirmak istiyorum benden haberler bu kadar
Canim yazmadin sonucu hayirdir ibs pozitiftir
ay pınarcım guldurdun benı ne guzel ya bende senın gıbı olabılsem keske kafaya takmasan...
hayırlısı inşallah vardır dualarım sizinle haberdar edin olurmu
canım sonucunu yazmamıştırsın inşallah gönlünce olmuştur
canim benim insallah hamilesindir egerki bunu hiss ediyorsan demekki anne olucaksin insaallah guzel haberler verirsinmrb arkadaşlar ben sizi en baştan berri takip ediyorum haziran temmuz ağustos ve şimdi eylül hiç yazmadım çünkü hiç umudum yoktu benim miyomlarım vardı ama ben bazı tedavilerle lüçülmelerini sağladım ve bu ay hiç nir ay olmadığı kadar umutluyum neden bilmiyorum hiç bir ay hissetmediklerimi hissediyorum o yüzden yazmak istedim takvime bakmayın evlendiğimden belli hissetmediğim şeyleri hissettiğim için hevesle yaptım inş. kaldırmak zorunda kalmam ve kasıklarımda batalar var bazen biyle dokunduğumda iğne batar gibi oluyor az önce yazarken sol kasığımın üst kısmına bıcak saplanır gibi oldu tabii daha hafif o kadarda değil ve yarın olmadı pazar günü en geç geceye doğru olmam gerek 15 gece birde yumurtladım sizce yarın sabah yapsam çıkarmı bir kaç gündür sanki adetmişim gibi kasıklarımda ağrım var lütfen cvp bu arada hamileleri tebrik ediyorum herinizin hamileyim yazdığımda sizinle ağladım sevinçten inanın ve olmayanlar umutları yitirmeyin benim miyomun büyüklüğünü ve doktorların dediği şeyleri bilseniz ben umudumu yitirmedim ve sonunda ikisi kayboldu biri bayağı küçüldü ve işte şimdide değişik hissediyorum hepinizi en baştan berri takip ediyorum yazmasanda sorularınıza kendi kendime cvp veriyorum üzülüyorum seviniyorum ve şimdide sizinle dertleşiyorum
mutlu haber alanlar gitdi hamile topiklerine geriye bizler kaldik ama hala kimseden tik yok.....hayirlisi diyelim bawka care yok...eylulun son 4gunu Inwallah bu 4gun sans getirir de geri kalan her kes hamileyim diye yazar Inwallahhhhh
malesef bende dün kırmızı kart yedim ekim topiği ne taşındımmutlu haber alanlar gitdi hamile topiklerine geriye bizler kaldik ama hala kimseden tik yok.....hayirlisi diyelim bawka care yok...eylulun son 4gunu Inwallah bu 4gun sans getirir de geri kalan her kes hamileyim diye yazar Inwallahhhhh
mrb arkadaşlar ben sizi en baştan berri takip ediyorum haziran temmuz ağustos ve şimdi eylül hiç yazmadım çünkü hiç umudum yoktu benim miyomlarım vardı ama ben bazı tedavilerle lüçülmelerini sağladım ve bu ay hiç nir ay olmadığı kadar umutluyum neden bilmiyorum hiç bir ay hissetmediklerimi hissediyorum o yüzden yazmak istedim takvime bakmayın evlendiğimden belli hissetmediğim şeyleri hissettiğim için hevesle yaptım inş. kaldırmak zorunda kalmam ve kasıklarımda batalar var bazen biyle dokunduğumda iğne batar gibi oluyor az önce yazarken sol kasığımın üst kısmına bıcak saplanır gibi oldu tabii daha hafif o kadarda değil ve yarın olmadı pazar günü en geç geceye doğru olmam gerek 15 gece birde yumurtladım sizce yarın sabah yapsam çıkarmı bir kaç gündür sanki adetmişim gibi kasıklarımda ağrım var lütfen cvp bu arada hamileleri tebrik ediyorum herinizin hamileyim yazdığımda sizinle ağladım sevinçten inanın ve olmayanlar umutları yitirmeyin benim miyomun büyüklüğünü ve doktorların dediği şeyleri bilseniz ben umudumu yitirmedim ve sonunda ikisi kayboldu biri bayağı küçüldü ve işte şimdide değişik hissediyorum hepinizi en baştan berri takip ediyorum yazmasanda sorularınıza kendi kendime cvp veriyorum üzülüyorum seviniyorum ve şimdide sizinle dertleşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?