Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım sonucunu yazmamıştırsın inşallah gönlünce olmuştur

canım ya benimde geçti günüm ne yapacağımı şaşırdım 21-22 si benim bat 21 test negetifti

aman bende dün hasta oldum kuzum ya bi yandanda üşütmüşüm 2 gündür serum yiyorum haplardan adetim geri kesildi gelmiyo şimdi

Merhaba..uzun zamandir takipcinizim bende klomen kullaniyorum 3. Gunum salı günü dr ye gidip yumurta takibine başlanacak. .bende burdan olacakları aktaririm insallah allah hepimize nasip eder anne olmayi..

Bata son 1 dun sabah ve bu sabah bi agrim oldu regl olucak gibi ama gecti bi belirtim yok goguslerde bi dolgunluk var ama her regl yasadigim bi durum o yuzden regl olmayi bekliyorumm kismet ekime artikk insallahh bi an once olup bitsede onumuze baksak.. bu arada vajinal muayeneden korksamda randevu aldim doktordan 7 ekim icin gebelik oncesi genel bi kontrol yaptirmak istiyorum benden haberler bu kadar

mutlu haber alanlar gitdi hamile topiklerine geriye bizler kaldik ama hala kimseden tik yok.....hayirlisi diyelim bawka care yok...eylulun son 4gunu Inwallah bu 4gun sans getirir de geri kalan her kes hamileyim diye yazar Inwallahhhhh

ben bugün yine klomene basladım reglimin 3.günü.günde 2 defa.her gecen ay insanın umutları azalıyor mu ne.ben ekim topiğine geciyorum.allahım bu ay bize mutlu bi haber getirsin inş hayırlısıyla.

vajinal muayene korkutucu deyilki canim ama Inwallah hic gerek kalmaz hala adet olmadiysan umut var hala...Inwallah guzel haberler yazarsin

Canim yazmadin sonucu hayirdir ibs pozitiftir

ay pınarcım guldurdun benı ne guzel ya bende senın gıbı olabılsem keske kafaya takmasan...

hayırlısı inşallah vardır dualarım sizinle haberdar edin olurmu

canım sonucunu yazmamıştırsın inşallah gönlünce olmuştur

Kizlar cevap yazamadigim icin ozur dilerim. Agir bir enfeksiyon gecirdim. Test sonucum ilk gun negatifti ama doktor olabilir daha regline cok var dedi. 2 gun sonra tekrar acile gittim fenalastigim icin ilac vermeden test yaptilar yine bu sefer tam negatif cikti yani yok bu ay. Ama kafama takmadim cok. Cunku 2.denememizdi. Ve acele etmiyoruz. esim de ayni sekilde. Hersey allah'in takdiri. O ne zaman isterse olacak :) Kursa baslayacagim icin bu ay ara veriyorum. Cunku eger olur da hamile kalirsam tam sinav ayima denk geliyor. Hepinizi cok seviyorum. Yoldas oldunuz bana. Ben safak saymasam da sizlerle ayni heyecani paylasacagim. Allah'im hepinizin gonlune gore versin. Yurekten isteyen herkese Allah zamani geldiginde veriyor , yeter ki stres yapmayip inancimizi yitirmeyelim! Moral cok onemli. Opuyorum sizleri. Sevgiyle kalin!

mrb arkadaşlar ben sizi en baştan berri takip ediyorum haziran temmuz ağustos ve şimdi eylül hiç yazmadım çünkü hiç umudum yoktu benim miyomlarım vardı ama ben bazı tedavilerle lüçülmelerini sağladım ve bu ay hiç nir ay olmadığı kadar umutluyum neden bilmiyorum hiç bir ay hissetmediklerimi hissediyorum o yüzden yazmak istedim takvime bakmayın evlendiğimden belli hissetmediğim şeyleri hissettiğim için hevesle yaptım inş. kaldırmak zorunda kalmam ve kasıklarımda batalar var bazen biyle dokunduğumda iğne batar gibi oluyor az önce yazarken sol kasığımın üst kısmına bıcak saplanır gibi oldu tabii daha hafif o kadarda değil ve yarın olmadı pazar günü en geç geceye doğru olmam gerek 15 gece birde yumurtladım sizce yarın sabah yapsam çıkarmı bir kaç gündür sanki adetmişim gibi kasıklarımda ağrım var lütfen cvp bu arada hamileleri tebrik ediyorum herinizin hamileyim yazdığımda sizinle ağladım sevinçten inanın ve olmayanlar umutları yitirmeyin benim miyomun büyüklüğünü ve doktorların dediği şeyleri bilseniz ben umudumu yitirmedim ve sonunda ikisi kayboldu biri bayağı küçüldü ve işte şimdide değişik hissediyorum hepinizi en baştan berri takip ediyorum yazmasanda sorularınıza kendi kendime cvp veriyorum üzülüyorum seviniyorum ve şimdide sizinle dertleşiyorum

canim benim insallah hamilesindir egerki bunu hiss ediyorsan demekki anne olucaksin insaallah guzel haberler verirsin

mutlu haber alanlar gitdi hamile topiklerine geriye bizler kaldik ama hala kimseden tik yok.....hayirlisi diyelim bawka care yok...eylulun son 4gunu Inwallah bu 4gun sans getirir de geri kalan her kes hamileyim diye yazar Inwallahhhhh

hiç olur mu ben takip ediyorum sizi fırsat buldukça işe başladım ondan tüm sayfaları okuyamıyorum...umarım herkes bebeğine tez zamanda kavuşur ama inanın ki kızlar mutlu haberi aldıktan sonra da beklemeler bitmiyor kese görme bebek görme kalp atışı duyma 12. ayı atlatma mide bulantılarının geçmesini bekleme test sonuçlarını bekleme cinsiyetini öğrenmeyi bekleme tekmeleri duymayı bekleme.......liste uzayıp gidiyor...Allah'ım herkese en hayırlı en doğru zamanda versin evladını en doğrusu böyle dua etmek sizleri seviyorum Allah yar ve yardımcınız olsun....

malesef bende dün kırmızı kart yedim ekim topiği ne taşındım ama arada burayada bakıyorum hayırlısı diyelim

Inwallah hamilesindir canimmm...

kızlar bu ay benim 24. günümde geldi kırmızılar ve 3 gün sürdü az geldi sizde öyle oldu mu neden acaba böyle oldu

benmde 1 ekimde olmam lazım adet ama düzensiz oldugundan adetlerim beklentim yok çok istiyorum bu ayın sonunda çift çizgi görmek ama hep negatif oldugundan heveslenemiyorum allah kimseyi evladıyla evladsızlıkla sınamasın yinede acaba demeden edemiyorum inş gelecek hafta içinde buraya müjdeli haberle gelirim hepinizin allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…