Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ay kizlaarrr öldürdünuz beni oku oku zor bitirdim. Bugun ark.ev tuttu onu temizlemeye gittik bi geldimki cosmussunuz valla yorgunluktan ölüyom ama okudum meraktan geçmişi. Kiz bu gece bide benım yimirtlama olasiliginin yuksek olduğu gece ama valka yorgunluk falsn demem calisma yapcaz mecbur

Bu arada yontemlerinizede vayildim iyi güldüm okurken valka alemsiniz ha iyice şebeğe döndük valka bebek aşkına:))

ayy koptum bu buz olayına yaa kızım buz koyunca oraya artık çalışmaz o heralde yada soğuktan kaçar spermler onun için hızlanırlar kaçııııııınnn kaçııııınnnnn viliviliviliii

koptuuuummmmm gulmekten ya. cok yasa emi sevdiklerinle :))

deli oyle buzu koyda beklet demedik. ya yandakilere koyacak zaten kendisine degil (utandim yine). daha da acik yazamam.
tutup cekti ara ara. oyle surekli tutulmaz zaten. hasta da olabilir hem. kiyamammmm..

kızllar valla ben de geçmişi okuyayım dedim akşam oldu bitirene kadar :)
bizdede kaç gündür misafir vardı gelen giden bitmedi fazla bakamadım topiğe

1 eylülcüler nerdesiniz 10 gün kaldı ne alemdesiniz belirtisi çıkan varmı?? Bende tık yok ya! herzaman ağrıyan memişlerde de hiççç ağrı veya şişme yok

ay nebilim kız öyle okuyunca gülmekten öldüm bide ben herşeye bi espiri bulurum öyle şakadan takıldım sana

sevgiiiiiiiii durmak yok calışmaya devammmmmmmmmmm

söyleyene bak hele, sen bugün demiyormuydun çalışmicammm canım istemiyor diyee okudum tek tek yazdıklarınızı

ama bnm bgun ve dger gnler mik mik yaplması greken gnler bnde hc mik mik yapmk istemyorum bu ay sevgye derken sana yakalandm beeeeee

ama bnm bgun ve dger gnler mik mik yaplması greken gnler bnde hc mik mik yapmk istemyorum bu ay sevgye derken sana yakalandm beeeeee

ordan gaz vermesi kolay dimi çalışınnn çalışınn diye
şaka bi yana çalış kızz bir ay dahamı beklicen belki bebişin gelir bu ay, hani istemediğin zamanda olurya böyle şeyler hadi hadi bak sonra pişman oluşun

ne blm yaw bu ay hc istemymmmmm

Kizlar calismalar basladi suan maci varmis durdu cok sukur..
(bebek bahane tabi)

sonra dedim silk beni ask.. bana ne dedi

Manyakmisin ??

sen bilirsin tabi canım birdahaki aya artık bütün enerjini, motivasyonunu toplayıp hızlı başlarsın

warya bde böle tatlı tatlı karnmda mı kasgmdamı sancı var ama belli belrsz yumurtlma olblrmiki

Kizlar calismalar basladi suan maci varmis durdu cok sukur..
(bebek bahane tabi)

sonra dedim silk beni ask.. bana ne dedi

Manyakmisin ??

ay çok güldüm canım yaa valla tam anlamıyla rezil bir haldeyiz
düşünsenize ilk tanıştığımız zamanlar nasıldık kocalarımızla şimdi nasılız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…