gecmisi okuyamadim(
hastamiz vardi. gece refekatci kaldim filan. cok yorgundum. sukur ii simdi evinde.
yeni birsey ogrendim. hemen yaziyrm. belki biliursunuzdur. basit birsey.
esimin kuzeni dr. bizim cocuklar dustu ya hep. eee simdi de olmuyr dedik. olur okur merak etmeyin dedi. esime dondu benden de utandi biraz. soguk kompres yapin. sperm hizina ii gelir dedi. bizde denedik. tam olarak nasil.olacak bilmiyrz tabj. kuzen olunca utandik sormadik. esimde aldi buz torbalari var ya ar ara toplam 3 dk tuttu pompislerine diyim siz anlayin.
ayy koptum bu buz olayına yaakızım buz koyunca oraya artık çalışmaz o heralde yada soğuktan kaçar spermler onun için hızlanırlar kaçııııııınnn kaçııııınnnnn viliviliviliii
koptuuuummmmm gulmekten ya. cok yasa emi sevdiklerinle :))
deli oyle buzu koyda beklet demedik. ya yandakilere koyacak zaten kendisine degil (utandim yine). daha da acik yazamam.
tutup cekti ara ara. oyle surekli tutulmaz zaten. hasta da olabilir hem. kiyamammmm..
Ay kizlaarrr öldürdünuz beni oku oku zor bitirdim. Bugun ark.ev tuttu onu temizlemeye gittik bi geldimki cosmussunuz valla yorgunluktan ölüyom ama okudum meraktan geçmişi. Kiz bu gece bide benım yimirtlama olasiliginin yuksek olduğu gece ama valka yorgunluk falsn demem calisma yapcaz mecbur
sevgiiiiiiiii durmak yok calışmaya devammmmmmmmmmm
söyleyene bak hele, sen bugün demiyormuydun çalışmicammm canım istemiyor diyee okudum tek tek yazdıklarınızı
ama bnm bgun ve dger gnler mik mik yaplması greken gnler bnde hc mik mik yapmk istemyorum bu aysevgye derken sana yakalandm beeeeee
ordan gaz vermesi kolay dimi çalışınnn çalışınn diye
şaka bi yana çalış kızz bir ay dahamı beklicen belki bebişin gelir bu ay, hani istemediğin zamanda olurya böyle şeyler hadi hadi bak sonra pişman oluşun
ne blm yaw bu ay hc istemymmmmm[/QUOT
O zaman bu ay insallah olur..
Kizlar calismalar basladisuan maci varmis durdu cok sukur..
(bebek bahane tabi)
sonra dedim silk beni ask.. bana ne dedi
Manyakmisin ??
ne blm yaw bu ay hc istemymmmmm
ben silk bni desemmi blemedmama bu ay yapmcktmmmmmmmm
sen bilirsin tabi canım birdahaki aya artık bütün enerjini, motivasyonunu toplayıp hızlı başlarsın
(bebek bahane tabi)
Manyakmisin ??
ölemi dyosun hemso yaaaaa tamam bn bi dşnyum bgun ve dger gnlr tahmnn yumurtlma gunmAman hemso..
bu ayi su ayi mi olurmus..
gencliginin kiymetini bil.. insan duramaz..:26::26:
(bebek bahane tabi)
Manyakmisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?