annam kız sen ice ezilmişin yaaaaaaa
aaaaa ayni bennnn ama kocisim daha kiloluuuuah bide bana sor
ben 43 kiloyum kocam 85 kilo nefes alamıyorum valla
bnmkde guya dyete bsladı azck göbusu cktı dye
esrammm kimseyle kotu olmak istemem ben gidecekse gitsin bahane aramasın çıkcam cikcam diodu bir yıldır bahanesi olduk sanırım ins en kisa surede giderler gurultuleride kesilmiş olur iki oğlu var uzun bi hol var evlerimizde hergun mac yapiyorlar sesi siz dusunun artik duvarlarimizda ince sanırım bagirismalari bizim evde yankılanıyorne diolardı hakkınızda
çıkıp direk sen ne dion bee desedin ya..nasılsa artık şefin mefin değil
ah sorma yaaa valla canım çıkıyo pestil oluyorum iyice. bide hemen ayrılmayın biraz öylece kalın diyolarya valla 60 a kadar zor sayıyorum
offff çok utandım
ah sorma yaaa valla canım çıkıyo pestil oluyorum iyice. bide hemen ayrılmayın biraz öylece kalın diyolarya valla 60 a kadar zor sayıyorum
offff çok utandım
aaaaa ayni bennnn ama kocisim daha kiloluuuu
esrammm kimseyle kotu olmak istemem ben gidecekse gitsin bahane aramasın çıkcam cikcam diodu bir yıldır bahanesi olduk sanırım ins en kisa surede giderler gurultuleride kesilmiş olur iki oğlu var uzun bi hol var evlerimizde hergun mac yapiyorlar sesi siz dusunun artik duvarlarimizda ince sanırım bagirismalari bizim evde yankılanıyor
artik sabır taşım çatlamak üzere benimde arada kadininda cocuklarina bagirmasi yok muuu sesi beynimi tirmaliyor.....warya öyle seye hc tahamml edemem grultye falan
Güle güle esrammmm kolay gelsinkızlar sizle muahbbete doyum olmaz.. benim mesai doldu gidem daha yemek yapıcam90larıda kaçırmamam lazım
sizleri kocamannnn öptüm yarın görüşmek üzere
aaaaa ayni bennnn ama kocisim daha kiloluuuu
ay btun agrlgnı brakyodur
ayyy koptummmm :90::90: rezil oldum işyerinde kesin içlerinden deli die geçiriolar.. bilgisayara bakıp gülüyo die ..
kızlar sizle muahbbete doyum olmaz.. benim mesai doldu gidem daha yemek yapıcam90larıda kaçırmamam lazım
sizleri kocamannnn öptüm yarın görüşmek üzere
canım ya benim eşim ancak şekerli içer türk kahvesini o da olur mu ki :44:evet canım kahve sert türk kahvesi spermleri harekete geçiriyo ilişkiden 1 saat önce içilirse.
bu çok kullanılan bi yöntem aslında özelllikle bu sitede çoğu kişi bu yöntemi tavsiye ediyo
bana doktorumda söyledi ilişkiden en az 1 saat önce kahve içir diye
canım ya benim eşim ancak şekerli içer türk kahvesini o da olur mu ki :44:
insallah canim verirse sende yap cok kisi ovi yele hamile kaldisenn ovi testi iyi snuc verrse hamş kalrsan bnde obr ay baslaym
insallah bu sefer baska yontemlerden de deniyicemŞükür canım bende iyim iste hsg telâşı başladı bu sefer korkuoooommm tirsak tirsak dolasiommm.......
Canim insan cok umutlaninca regl olduğunda çok üzülüyor insan....ovu testini kullan uns ise yarar sende canim
Ins en kisa zamanda ela kisceeemmm hele sen bi git gel esinle dr ohhhins sorun çıkmaz kafan rahat devam edersin
canim ya uzulme Allah verir cezasini o dr denilen kahrolasinin... insallah bebeginin yeri dolar eyluldebir sorun artık yok canım.
en başından anlatayım
ben şubatta hamile olduğumu öğrendim
aklımın ucundna bile geçmezken çocuğu hiç düşünmediğim bi anda hamile kaldım
tabi çok sevindim
idrar testini emin olmak için defa yaptım ikiside pozitif çıktı
sonra doktora gittim
dedim ben test yaptım pozitif çıktı
doktor hemen ultrasonla baktı
kesen yok belki yeni gebeliktir dedi
neyse kan testine gönderdi beni
sonuçlarımı telefonla öğrenecektim
telefon ettim ertesi gün
değerin 1608 bu değerde keseyi görmemiz lazımdı hemen gel dış gebelik var kürtaj olacaksın dedi
tabi ben ne dış gebelik duydum o zamana kadar nede kese nasıl görünür biliyorum
neyse ben ona inanmadım başka doktora gittim
o doktorda dış gebelik var iç kanaman başlamış hemen kürtaj olmazsan ölebilirsin tüpün patlamak üzere dedi
ölebilirsin deyince bende kürtaj oldum
hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem yarım saat sürdü
ve kürtajı hiç anestezisiz canlı canlı yaptı doktor müsvettesi
kürtaj olduğum halde kanda hamilelik devam ediyordu değerlerim yükseliyodu
bebeğim beni bırakmamak için sıkı sıkı yapışmıştı ama ben değerini bilemedim
neyse methotrexate vuruldum
sonra kürtajdan kaynaklanan rahim içi iltihaplanması oldu rahmim iltihap dolmuş aylarca onu yok etmek için türlü ilaçlar kullandım
iltihaplar kurumadı tüplerimin tıkanmış olduğunu söyledi doktor bu şekilde hamile kalmana imkan yok hsg yapacağız dedi
gün verdi smear da yapılacaktı aynı zamanda
ben tesadüfen başka bi doktora gittim dedim dış gebelik geçirdim muayene olmak istiyorum
o gittiğim doktor daha muayene sırasında bazı şeylerin ters olduğunu söyledi
meğersem benim dış gebelik geçirmeme imkan yokmuş rahmim çok aşağıdaymış
ve kullandığım ilaçların benimle en ufak bi alakası yokmuş
kürtaj esnasında yara olmuş ondan dolayı iltihaplarım kurumuyomuş
ben tabi inanmadım patoloji raporum yanımdaydı burda dış gebelik geçirdiğim yazıyomuş dedim
doktor baktı
üzgünüm hayatım ama sen dış gebelik geçirmemişsin rahim içindeki bebeğin alındığı yazıyo burda dedi
ben şok oldum ordan çıktım başka doktora gittim oda aynı şeyi söyledi
1 günde 8 farklı doktora gittim bunların 2 si prof.tu
herkes benim dış gebelik geçirmediğimi sağlıklı bebeğimin alındığını söyledi
gittiğim 2 doktorda meğersem mimli doktorlarmış ultrasondan falan anlamıyolarmış.
hsg ye hiç gerek yok tüplerin açık ve sağlıklısın zaten dış gebelik olsaydı tüplerinde deforme olurdu dediler
ben kürtaj olduğum günün gecesinde bi kız gördüm anne neden bıraktın beni hiçmi sevmedin neden verdin onlara diye ağlamıştı
ve ben dış gebelik geçirmediğimi öğrendiğim güne kadar hep aynı rüyayı gördüm
ilk öğrendiğim gece gördüm yine kızımı gelip sarıldı boynuma gördünmü benim dediğim doğruymuş kardeşlerime iyi bak dedi gitti
birdaha hiç görmedim
tam 7 aydır vicdan azabından ölüyorum hergün. içim içimi yiyiyo. hayatta pişman olduğum tek şey buydu
vicdanım hiç rahat değil
eğer tekrar hamile kalırsam bu sefer ona 4 elle sarılmak istiyorum ve ne olursa olsun ölüyosun deseler bile doğurmak istiyorum bebeğimi.
valla canım sert kahve deniyo ama sen 3 koyuyosan 2 ye düşür pek anlamaz o zaman
bu arada sen hamilemisin pek anlayamadım 1. hafta yazıyo
Bende umudu eylüle kalmışlardanım kızlar. adetim üç gün geçti sevindim dün adet olunca bi saat ağladım valla hala mutsuzum çok üzgünüm
:2:
üzülme kuzum yaa inşallah bu aya hepimiz hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?