Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ah bide bana sor
ben 43 kiloyum kocam 85 kilo nefes alamıyorum valla
aaaaa ayni bennnn ama kocisim daha kiloluuuu

bnmkde guya dyete bsladı azck göbusu cktı dye

ne diolardı hakkınızda

çıkıp direk sen ne dion bee desedin ya.. nasılsa artık şefin mefin değil

esrammm kimseyle kotu olmak istemem ben gidecekse gitsin bahane aramasın çıkcam cikcam diodu bir yıldır bahanesi olduk sanırım ins en kisa surede giderler gurultuleride kesilmiş olur iki oğlu var uzun bi hol var evlerimizde hergun mac yapiyorlar sesi siz dusunun artik duvarlarimizda ince sanırım bagirismalari bizim evde yankılanıyor

ah sorma yaaa valla canım çıkıyo pestil oluyorum iyice. bide hemen ayrılmayın biraz öylece kalın diyolarya valla 60 a kadar zor sayıyorum

offff çok utandım

ayyy koptummmm :90::90: rezil oldum işyerinde kesin içlerinden deli die geçiriolar.. bilgisayara bakıp gülüyo die ..

warya öyle seye hc tahamml edemem grultye falan

kızlar sizle muahbbete doyum olmaz.. benim mesai doldu gidem daha yemek yapıcam 90larıda kaçırmamam lazım

sizleri kocamannnn öptüm yarın görüşmek üzere

warya öyle seye hc tahamml edemem grultye falan
artik sabır taşım çatlamak üzere benimde arada kadininda cocuklarina bagirmasi yok muuu sesi beynimi tirmaliyor.....

kızlar sizle muahbbete doyum olmaz.. benim mesai doldu gidem daha yemek yapıcam 90larıda kaçırmamam lazım

sizleri kocamannnn öptüm yarın görüşmek üzere
Güle güle esrammmm kolay gelsin

canım ya benim eşim ancak şekerli içer türk kahvesini o da olur mu ki :44:

canım ya benim eşim ancak şekerli içer türk kahvesini o da olur mu ki :44:

valla canım sert kahve deniyo ama sen 3 koyuyosan 2 ye düşür pek anlamaz o zaman

bu arada sen hamilemisin pek anlayamadım 1. hafta yazıyo

Son düzenleme:
senn ovi testi iyi snuc verrse hamş kalrsan bnde obr ay baslaym
insallah canim verirse sende yap cok kisi ovi yele hamile kaldi
insallah bu sefer baska yontemlerden de deniyicem
canim ya uzulme Allah verir cezasini o dr denilen kahrolasinin... insallah bebeginin yeri dolar eylulde

valla canım sert kahve deniyo ama sen 3 koyuyosan 2 ye düşür pek anlamaz o zaman

bu arada sen hamilemisin pek anlayamadım 1. hafta yazıyo

yok değilim de pek hevesliyim takvim hamilelik başlangıcını sat olarak alıyor ya ondan hamile diye gösteriyor daha çalışmalara bile başlamadık

bu arada sercemin alıntısından gördüm başına gelenlere üzüldüm, yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun vebali dr müsveddesinin boynuna...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende umudu eylüle kalmışlardanım kızlar. adetim üç gün geçti sevindim dün adet olunca bi saat ağladım valla hala mutsuzum çok üzgünüm
:2:

gecmisi okuyamadim (
hastamiz vardi. gece refekatci kaldim filan. cok yorgundum. sukur ii simdi evinde.

yeni birsey ogrendim. hemen yaziyrm. belki biliursunuzdur. basit birsey.
esimin kuzeni dr. bizim cocuklar dustu ya hep. eee simdi de olmuyr dedik. olur okur merak etmeyin dedi. esime dondu benden de utandi biraz. soguk kompres yapin. sperm hizina ii gelir dedi. bizde denedik. tam olarak nasil.olacak bilmiyrz tabj. kuzen olunca utandik sormadik. esimde aldi buz torbalari var ya ar ara toplam 3 dk tuttu pompislerine diyim siz anlayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…