ahhhh isinlanma olsaydi hemencik gelirdim angaraya gerci şimdi ciksam yola 4saate ordayim
Karsi komsum ya ne fesat insanlar var yaaa defolup gidecek bi turlu gidemedi
ama cohh seviom kocisimiii yimisacik pambih gibiiimkocişlere laf yooooooooooookk
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
Karsi komsum ya ne fesat insanlar var yaaa defolup gidecek bi turlu gidemedi
ama cohh seviom kocisimiii yimisacik pambih gibiiim
:78:
fesat insanlardan nfret ederm yaaaaaaa naptı gcklar sana
Ust komsumla kocam ve benim hakkimda konustuklarini duydum apartman arasinda ölür musun öldürür musun......daha oncede aynı isyerinde calisirken sefimdi kendisi yapmadigini koymadi ama evlenincede burnumun dibinde bitti
ama 3gundur diyet yapio bakalim nire kadar dayanacakpambih pambihhhhhhh
Ust komsumla kocam ve benim hakkimda konustuklarini duydum apartman arasinda ölür musun öldürür musun......daha oncede aynı isyerinde calisirken sefimdi kendisi yapmadigini koymadi ama evlenincede burnumun dibinde bitti
ama 3gundur diyet yapio bakalim nire kadar dayanacak
bkmaaaa öleeeeee
bu klasik pozisyon mahfetti beniiiiiii.....eziliyoruuummm kocisim biraz siskodaaaayiteeeerrr disemmmm vaaa
bnmkde guya dyete bsladı azck göbusu cktı dye
su aralar ayrilma asamasindalar bi suru dedikodu cikmis haklarinda onlarla ilgili ama tam anlamadım meseleyi bizden mi biliyorlar dicem de kimsenin etlisine sutlusune karismayan bi aileyiz gelip gitmeyiz nie konusum ben onunla ilgiliaaaa ne knusuyolardkı kocanla
ah bide bana sor
ben 43 kiloyum kocam 85 kilo nefes alamıyorum valla
ah bide bana sor
ben 43 kiloyum kocam 85 kilo nefes alamıyorum valla
benimkide her akşam yemekten sonra başlar diete sabah kavaltısıyla son bulur dieti:90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?