Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ahhhh isinlanma olsaydi hemencik gelirdim angaraya gerci şimdi ciksam yola 4saate ordayim

Karsi komsum ya ne fesat insanlar var yaaa defolup gidecek bi turlu gidemedi

fesat insanlardan nfret ederm yaaaaaaa naptı gcklar sana

fesat insanlardan nfret ederm yaaaaaaa naptı gcklar sana

Ust komsumla kocam ve benim hakkimda konustuklarini duydum apartman arasinda ölür musun öldürür musun......daha oncede aynı isyerinde calisirken sefimdi kendisi yapmadigini koymadi ama evlenincede burnumun dibinde bitti

Ust komsumla kocam ve benim hakkimda konustuklarini duydum apartman arasinda ölür musun öldürür musun......daha oncede aynı isyerinde calisirken sefimdi kendisi yapmadigini koymadi ama evlenincede burnumun dibinde bitti

aaaa ne knusuyolardkı kocanla

ne diolardı hakkınızda

çıkıp direk sen ne dion bee desedin ya.. nasılsa artık şefin mefin değil

aaaa ne knusuyolardkı kocanla
su aralar ayrilma asamasindalar bi suru dedikodu cikmis haklarinda onlarla ilgili ama tam anlamadım meseleyi bizden mi biliyorlar dicem de kimsenin etlisine sutlusune karismayan bi aileyiz gelip gitmeyiz nie konusum ben onunla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…