Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Selam herkese .. Evet artık Eylül de hayırlısı ile diyorum.. Tam düşündüğüm gibi bir başlık açmışsınız teşekkür ederim. Lütfen listeye beni de ekler misiniz BAT 17 Eylül.... Nisandan beri ha bu ay ha gelecek bu ne kardeşim yaaa. Allah ım sana teslimiz :)) bekliyoruz yavrucakları )

hey allahım ne güldüm bu silkmek lafına,arkadaşlar konu dışında ama bişiy sorucam,bugün 21.gündü ve hsg sonucunuda değerlendirdi dr. sol tüpünü açmak için uğraşmışlar zorlanmış ilaçtan pişmiş gibi laflar etti adam ama şuan sağ tüpün açık bu bile yetreli gebelik için dedi.ne yani sol tüpüm iptalmi artık dedim yok oda açık görünüyo dedi.ben evhamdanmıdır nedir bişey anlamdım,sizce sol tüpüm hsg filmi çekilirken deforme mi oldu ohalde bile gebelik gerçekleştirirmi sol tüp ne dersiniz????

aynen canım geçmişi okuyunca gördüm...kusura bkama olur mu:13:

ne kusru cnm. ama hagi yontemle yumurta gunjnu belirledigini yazmamissin.

bilgilerine gore 30 gunde adet oluyrsun. yani 10-20. gunler senin icin verimli gunler.
tahmini yumurtlama zamaninda adetinden itibaren 13-14-15-16. gunlerden biri.
bir de senin suan 19. gunun. adettin ilk gununu 1 sayiyoruz. yani pazarda 16. gunundu.

simdik adet uzun olunca yumurtlamada gec oluyr. nedense senjn 16. gun yumirtladigini dusundum ben.

ayrica akintinin fazla olmasi henuz gebelkk kaynaklk olamaz. daha cok erken. dedigim gibi adetinden itibaren 20. gun de senin icin verimli gun. belki daha yumurtlamadin bile. onun icin akintilarin Artti.

Amannnn kiss kocan isini bitirince kendin silkelenseydin calkadaydin kalcayi ayaklari dikip beklemiyonuz mu o ara ayaklari duvara koyun dizleri doksan derece kirin sonra calkalayin

jimnastik hocası gibisin kızz hem zayıflarızda biraz o hareketleri yapıncaa

koydum valla ocağa...türk kahvesi kız küçücük fincan
çay içmiştim bugun...
kahvenin zararı ne ki...:26:

Tamolarak bilmiyorum..
hamile kalma icin ne yapmali diye bi yazi okumustum.. fransada.. kahveyi birakin azaltin diyodu..

Sen bilirsin..
afiyet olsun..

filim çekilirken ilaç mı veriliyo,bu nası bi filimki sol tüpüne zarar veriyoo...
bu pişik geçermiymiş peki
zarar derken nası bi zarar
ben aslında pek anlamam canım o yüzden seni yönlendirmek istemem

filim çekilirken ilaç mı veriliyo,bu nası bi filimki sol tüpüne zarar veriyoo...
bu pişik geçermiymiş peki
zarar derken nası bi zarar
ben aslında pek anlamam canım o yüzden seni yönlendirmek istemem

hsg (rahim filmi),ilaç veriyolar vajinadan tazyikle yapışıklık varsa tüplerde açılsın die.zarar derken: valla inşallah bi zararauğramamışımdır midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmam inşallah:44: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…