Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kiz simdi tam sirasi bence..
bizim ki topcu oldugu icin..

boyle gunler kaybedince iyi mikmikler..
bi maci kaybetmis bizimle kendilerini avutuyolar..

yavas yavas yaklas sen ona..

bncede yandan yandan yaklas

canım bizimkinde tam terssi oluyoo...acayip sinirli oluyo

maç bitti nerdeyse gelir,bir süre yazamam....

çok sakin vede yavaş olmam gerekiyoo,inşallah ikna ederim

Ohh silkelendim geldim gülmekten öldük ama:))) valla sırf komediyiz ya adamlarida kendimize benzettik yazzik oda ne desem yapio:))) kahve yapınca dioki buda kesin bebekle ilgilidir yoksa bu saatte kahve yapmassin sen dio:))))

bnde smdi yapyarum kahve ufffff ne dyp içircem monbebe ye kocişi demş ya manykmsn dye kesn bzde duyarz

Ohh silkelendim geldim gülmekten öldük ama:))) valla sırf komediyiz ya adamlarida kendimize benzettik yazzik oda ne desem yapio:))) kahve yapınca dioki buda kesin bebekle ilgilidir yoksa bu saatte kahve yapmassin sen dio:))))

Cok guzel anilar olcak varya illerde bebegimiz kucagimizda olunca insallah hatirlariz bu gunleri..

hi hi
ELaammm buz tutun mu giizz??
:37
Rabbimin izniyle bu sefer sağlıklı bi hamislik gecirirsin canim....pihtilasmaya bakildimi

amin cnm. ikimizde de sorun cikmadi. dr.lar allahtan dedi. hasta olacaklarina dustuler dedi.

kuzu simdik anlasalim. 3 agustos adet olmussun. o gun 1. gun. bugun 21 agustos yani 19. gunun. guven bana usta oldum bu islerde.
otomatik hesaplahiciya guvenme hata yaparsin. ben hem ates olcuyrm hem de obulasyon testi. ama bu ay saldim cayira ayi..hic bisi yapmiyrm. akintilarindan dolayi yeni yumurtlayacagini dusunuyrm.

genel hesap su: 30 gunde adet oluyrsun.
30/3=10
30-10=20
yani adetten itibaren 10-20 gunleri arasinda birgun sen yumurtlarsi . bu aralikt gun asiri calirsan gebe kalirsin.

ir de kendimden ornek vereyim. benim adet 8 gun surdu 16. gun yumurtladim. 28. gun adet oldum.
diger adetim 3 gun surdu 12. gun yumurtladim. 25. gun adet oldum.

yani adet suresi yumurta gunjnu etkilr.

ooooooooooooooooffff ya olamaz....
fener 3 tane yemiş beee...şimdi bizim ki 5 karış suratla gelir
mikmik olmaz kesin ...
tuhhh

cnm sen de deki: kocacim fenerin yerine gel golu sen at de

canım bizimkinde tam terssi oluyoo...acayip sinirli oluyo

maç bitti nerdeyse gelir,bir süre yazamam....

çok sakin vede yavaş olmam gerekiyoo,inşallah ikna ederim

ayyy hadi hadi !! kolay gelsin simdiden.. sen hemen kahve teklif et !!
silkelenmeyi unutma.
kahve.
buz.
kalcalari kaldiriyoruz
kalcalariz saliyyoruz..

ufff beni basnzdan attnz ahanda gdyorum yarn grusuruz canlarm bna iyi mik mikler sze iyi geceler

deme kiz oyle..
kal istersen cok guzel sohbet ediyoduk..

ben senin icin diyorum.. yanlis anlama hemserimm..

ama sen genede git calis..

yarin gorusurz !!

kolay gelsin

ayyy tatlm bnm hsgldn aramza inş bu ay kmse kırmzı kart yemcek

hayirlisi canim..
hosgeldin..

Hosgeldin canım valla eylül topiği olarak enerjimiz yüksek o yüzden bu ay bol hamiş haberi alacak gibiyiz bakalım:))
bana eylülde de yok kızlar yumyum donemi narkoz yicem korunmaliyim
sewwgim yaziver benim bati canım 14 eylül
belki Eylül'ünikinci yarısında hamis kalırım ben de belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…