Hele sukur geldiler galibaa..
simdiden iyi mikmiklenmeler silkelenmeler..
ohh benim çalışmalar bitti rahatım valla kös kös oturuyoz
ağustos ilk denememdi canım ama kimyasal gebelikmiş kaybettim, adetten beş gün sonra düşük oldu. bu ikinci deneme yani inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebişim
seninde inşallah ilk denemede sürpriz yapıp gelir de bekletmez canım
Amannnn kiss kocan isini bitirince kendin silkelenseydin calkadaydin kalcayi ayaklari dikip beklemiyonuz mu o ara ayaklari duvara koyun dizleri doksan derece kirin sonra calkalayin
tatlm kahveyı nasl yaptn kaca kac koydn smdi yapcm da
Rabbimin izniyle bu sefer sağlıklı bi hamislik gecirirsin canim....pihtilasmaya bakildimihemen erken uyari yapayim. kimyasal yada benimki gibi dusuklerde ilk aylarda yumurta tarihi cok kayar. yani ben 27 gunde adet olurum iki dusukten sonrada hep 21. gun yumurtladi.. normali 14-15 benim. ona gore onlemini al cnm.
gul gul öldum bu aksam ya.... ben her ikisinde de ne ayagimi diktim. ne silkelendim. sadece 1 saat sirt ustu yattim. hemen istedigim ay da gebe kaldim. ama nazar degdi bu kez 3. aydayim. henuz olmadi
ay gace gece öldürdünüz beni gülmekten kızım yaa kahvenin nasıl olduğudamı önemli sert olsun işteeeböyle olacaksınız düşünmektennn
tatlm kahveyı nasl yaptn kaca kac koydn smdi yapcm da
ne kusru cnm. ama hagi yontemle yumurta gunjnu belirledigini yazmamissin.
bilgilerine gore 30 gunde adet oluyrsun. yani 10-20. gunler senin icin verimli gunler.
tahmini yumurtlama zamaninda adetinden itibaren 13-14-15-16. gunlerden biri.
bir de senin suan 19. gunun. adettin ilk gununu 1 sayiyoruz. yani pazarda 16. gunundu.
simdik adet uzun olunca yumurtlamada gec oluyr. nedense senjn 16. gun yumirtladigini dusundum ben.
ayrica akintinin fazla olmasi henuz gebelkk kaynaklk olamaz. daha cok erken. dedigim gibi adetinden itibaren 20. gun de senin icin verimli gun. belki daha yumurtlamadin bile. onun icin akintilarin Artti.
hi hi
ELaammm buz tutun mu giizz??
ay gace gece öldürdünüz beni gülmekten kızım yaa kahvenin nasıl olduğudamı önemli sert olsun işteeeböyle olacaksınız düşünmektennn
hemen erken uyari yapayim. kimyasal yada benimki gibi dusuklerde ilk aylarda yumurta tarihi cok kayar. yani ben 27 gunde adet olurum iki dusukten sonrada hep 21. gun yumurtladi.. normali 14-15 benim. ona gore onlemini al cnm.
sağol canım ben akıntıdan felan anladım yımırtlama gününü inşallah yanılmamışımdır :44:
gul gul öldum bu aksam ya.... ben her ikisinde de ne ayagimi diktim. ne silkelendim. sadece 1 saat sirt ustu yattim. hemen istedigim ay da gebe kaldim. ama nazar degdi bu kez 3. aydayim. henuz olmadi
Diyorum yaa dusune dusune
herifi biz silkecez, kendimize buz tutucaz..
hemen hamişş kalsak bari iyice kafayı üşütmeden
ooooooooooooooooffff ya olamaz....
fener 3 tane yemiş beee...şimdi bizim ki 5 karış suratla gelir
mikmik olmaz kesin ...
tuhhh
hemen hamişş kalsak bari iyice kafayı üşütmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?