Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hemen erken uyari yapayim. kimyasal yada benimki gibi dusuklerde ilk aylarda yumurta tarihi cok kayar. yani ben 27 gunde adet olurum iki dusukten sonrada hep 21. gun yumurtladi.. normali 14-15 benim. ona gore onlemini al cnm.

Amannnn kiss kocan isini bitirince kendin silkelenseydin calkadaydin kalcayi ayaklari dikip beklemiyonuz mu o ara ayaklari duvara koyun dizleri doksan derece kirin sonra calkalayin

gul gul öldum bu aksam ya.... ben her ikisinde de ne ayagimi diktim. ne silkelendim. sadece 1 saat sirt ustu yattim. hemen istedigim ay da gebe kaldim. ama nazar degdi bu kez 3. aydayim. henuz olmadi

Rabbimin izniyle bu sefer sağlıklı bi hamislik gecirirsin canim....pihtilasmaya bakildimi

slm kızlar bende 2 yıllık evliyim. haziranda korunmayı bıraktık ama o ay pek bilgili olmadığım için hemen kalktım ve banyo yaptım temmuzun 7.sinde regl oldum tatilde olduğum için tampon kullanmak zorunda kaldım gelince dr gittim iltahap olmuş bu ay ilaç kulllan deneme dedi 2 kere boş geçmedim :) reglm çok gecikti 9ağustosta oldum normalde 2gun once olurum hep şimdi yumurtlamayı 30gundenmi değerlendirsem 28mi acaba :)

ay gace gece öldürdünüz beni gülmekten kızım yaa kahvenin nasıl olduğudamı önemli sert olsun işteee böyle olacaksınız düşünmektennn

Diyorum yaa dusune dusune
herifi biz silkecez, kendimize buz tutucaz..

Son düzenleme:

canım bu otomatik hesaplamalar varya internette onunla hesapladım...siz nası haepalınyonuzki...

canım hesaplamaya göre 15. gündü yani pazar ama bende nedense daha geç oldunu düşünüyorum
adetlerimin uzun sürmesi yumurtlamyı geciktirirmi ki:26:
bugun 18. gün çalışmaya devamedim dimi ümitlendim vallayi şimdii
çünkü çok çalışamadık
akıntıımın fazla olmasını gebelik deyilde,yumurtlama günüm die düşündürüyor beni..
bu otomatik hesaplamalara gvenmiyim mi:26:

bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederimm

ooooooooooooooooffff ya olamaz....
fener 3 tane yemiş beee...şimdi bizim ki 5 karış suratla gelir
mikmik olmaz kesin ...
tuhhh

Diyorum yaa dusune dusune
herifi biz silkecez, kendimize buz tutucaz..

hemen hamişş kalsak bari iyice kafayı üşütmeden

ooooooooooooooooffff ya olamaz....
fener 3 tane yemiş beee...şimdi bizim ki 5 karış suratla gelir
mikmik olmaz kesin ...
tuhhh

kiz simdi tam sirasi bence..
bizim ki topcu oldugu icin..

boyle gunler kaybedince iyi mikmikler..
bi maci kaybetmis bizimle kendilerini avutuyolar..

yavas yavas yaklas sen ona..

Ohh silkelendim geldim gülmekten öldük ama:))) valla sırf komediyiz ya adamlarida kendimize benzettik yazzik oda ne desem yapio:))) kahve yapınca dioki buda kesin bebekle ilgilidir yoksa bu saatte kahve yapmassin sen dio:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…