- 30 Ocak 2021
- 3.013
- 5.342
- 108
Bende aynı şeyi düşünüyorum ya neden yok çünkü olamaması içinYa benim doktorumda beni bekletti yaşin erken bekle dedi zaten 5 ay dogum kontrol verdi hormonlrimi dengelesin diye ama gercekten ise yaradi yaptigi tedavi 6 ayda akisina birak dedi sonra gittim tekrar iki ay dogum kontrol verdi cnki degerlerim gene bozulmustu buda 14 ncu ayim iste tedaviye baslayalim dedik bende ikinciyi denerim ama diyicem hsg cekinmek istiyorum die o cok kafama takiliyo cnki ya tuplerim kapaliysa bosu bosuna bir ay daha gitcek ve yipranicam bakalim ne diycek
 ya tüplerdeyse sorun
 ya tüplerdeyse sorun  beklemek hakikaten zor evet yaşımız çok büyük değil ama zaman da gidiyor. Benim 4,5 yıl oldu evleneli artık herkes bekliyo bu da beni geriyor
 beklemek hakikaten zor evet yaşımız çok büyük değil ama zaman da gidiyor. Benim 4,5 yıl oldu evleneli artık herkes bekliyo bu da beni geriyor 

hissediyorum o da çok merak ediyor olacak mı diye
 hissediyorum o da çok merak ediyor olacak mı diye 

inşallah canım inşallah benim de öresim var da işte umutlanmak istemiyorum
 inşallah canım inşallah benim de öresim var da işte umutlanmak istemiyorum  Bu arada ya doktor bana bugün ve perşembeyi de değerlendir demişti. Ya be bu günlerde hamile kalsam Cumartesi görmemin imkanı yok. Acaba test için acele etmesek mi napsak kafam karıştı
 Bu arada ya doktor bana bugün ve perşembeyi de değerlendir demişti. Ya be bu günlerde hamile kalsam Cumartesi görmemin imkanı yok. Acaba test için acele etmesek mi napsak kafam karıştı  yani o kadar ihtimal varken bi tutturamadık aylardır tüü bize. Benim iğne günü 19,17 ve 12 lik üç yumurtam vardı canım. Dr zaten 12lik de büyür demişti
 yani o kadar ihtimal varken bi tutturamadık aylardır tüü bize. Benim iğne günü 19,17 ve 12 lik üç yumurtam vardı canım. Dr zaten 12lik de büyür demişti  ama batı beklemek hakikaten mantıklı gibi
 ama batı beklemek hakikaten mantıklı gibi  

sen cok aktif değilsin biz zuzucumla konusuyoz koca topikte valla millete bildirim gidiyosa oflayip duruyolardir
 sen cok aktif değilsin biz zuzucumla konusuyoz koca topikte valla millete bildirim gidiyosa oflayip duruyolardir bakmadım tarihe ama iğneyi vurulalı 6 gün oldu. Bilerek bakmadm tarihe bakınca belirti arıyorum diye. Üçümüzün yakın tarhleri bakalım napacağız bu ay
 bakmadım tarihe ama iğneyi vurulalı 6 gün oldu. Bilerek bakmadm tarihe bakınca belirti arıyorum diye. Üçümüzün yakın tarhleri bakalım napacağız bu ay