Umutlu anneler (bir dayanişma sayfasidir)

Ben taze olacaktim aslinda 23 tane toplaninca doktorum riske atmak istemedi
Su toplar diye ki daha once başıma geldi
3. Gun embriyosu transfer oldum
Kaliteli olduğu 3.gun ve 5.gün belli olur bolunmesine göre karar veriyorlar
Peki bi tanemi transfer edildi senin bi haftan kalmis ne guzel zaman nasil geciyo peki yatiyomusun islerini yapiyomusun su toplamasinin nedeni polip falanmi oldu

Peki bi tanemi transfer edildi senin bi haftan kalmis ne guzel zaman nasil geciyo peki yatiyomusun islerini yapiyomusun su toplamasinin nedeni polip falanmi oldu
Ben 1 tane istediğim için 1 tane kondu
Bende hafif pko var ondan kaynakli
Gunlerim ilk 3 gün yattim şimdi ayaktayim ağır is yapmiyorum sadece
transferden sonra günler hic gecmiyor sanki saatleri sayiyorum artik
Bundan öncekiler de bütün belirtileri yaşadım
3 negatifim var bunda bel ve sirt agrisi disinda hiçbirşey yok
cokta korkuyorum aslinda

Allahim gonlunuzdekini hayirli eyleyip omrunuze nasip etsin umutlu ve mutlu olmaniz bence avantaj saglayacaktir eminim zordur beklemek ama az daha sabir

Allahim gonlunuzdekini hayirli eyleyip omrunuze nasip etsin umutlu ve mutlu olmaniz bence avantaj saglayacaktir eminim zordur beklemek ama az daha sabir
Çok teşekkür ederim umarim sizde güzel
sonuclar alip bu zorlu ama güzel bekleyişe sizde katılırsınız

Haberi aldim arkadaslar sizede yazmak istedim 8 yumurta toplanmisti 6si dollenmis cok mutlu oldum Allahim devaminida hayirla sonlandirsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize cumartesi sabah 10da transfer yapacaklar ac tok farketmez dediler

Haberi aldim arkadaslar sizede yazmak istedim 8 yumurta toplanmisti 6si dollenmis cok mutlu oldum Allahim devaminida hayirla sonlandirsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize cumartesi sabah 10da transfer yapacaklar ac tok farketmez dediler
Sevindim canim allah gonlune gore versin ınsallah sende 3. embriyosu olacaksin galiba ac tok farketmiyor idrara sıkışık olman lazim sadece çokta abartma su içmeyi son 40 dk kala icmeyi birak tranferden sonra 1 saat yatman gerekiyor yoksa iskence oluyor beklemesi

Cok tesekkurler evet 3ncu gun embriyosunu transfer edecekmis doktorum kaliteli dedi ama tabi anlamiyorum evet sıkışık gel ama cokta sıkışma dedi arayi bulurum insallah

Sende durumlar nasil evde test yapacakmisin kan testine gitmeden eger evde internetin varsa sana guzel bi kore dizisi onerebilirim alhambra gunlukleri diye arastirirsan bulursun helede netflix varsa cok daha kolay canim

Sende durumlar nasil evde test yapacakmisin kan testine gitmeden eger evde internetin varsa sana guzel bi kore dizisi onerebilirim alhambra gunlukleri diye arastirirsan bulursun helede netflix varsa cok daha kolay canim
Benim sadece belimde agri var canim başka da bir belirtim yok cokta korkuyorum aslinda yine negatif almaktan bu 4.artik
Canim benim 6 yasinda bir kizim var onun için pek diziye filme zamanm kalmiyor tesekkur ederim yinede

Benim sadece belimde agri var canim başka da bir belirtim yok cokta korkuyorum aslinda yine negatif almaktan bu 4.artik
Canim benim 6 yasinda bir kizim var onun için pek diziye filme zamanm kalmiyor tesekkur ederim yinede
Ben ilk bebegin sanmistim insallah bu kez tutar uzulme stres yapmamaya calis hem kizinla vakit gecirirken anlamazsinda zamanin nasil gectigini peki ilk bebegin normal yollarlami oldu simdi sebebi neymis ?

Merhaba benim de 2 negatifim var. Ama neden negatif oluyor bilmiyorum. Size bununla ilgili bi açıklama yapıldı mı yada araştırıldı mı sebebi

Merhaba benim de 2 negatifim var. Ama neden negatif oluyor bilmiyorum. Size bununla ilgili bi açıklama yapıldı mı yada araştırıldı mı sebebi
Bazen nedeni maalesef bilinmiyor
ama ben doktorumun hatasi diyorum çünkü yumurtalarimi cok erken topladi 13.gunumde 16 17mm di yumurtalar normalde 19 20mm olmasi gerekiyor buyuzden tam kaliteli değildi bunda doktorumu değistirdim yapilmasi gereken herşey yapildi nasip artik
Rahim filmi, histeroskopi yaptirdiniz mi

Rahim filmi 2 defa çektirdim ancak histeroskopiye gerek görmüyorlar. Bu ayki adetimde dondurulmuş embriyo transfer edilecek haliyle yine tutmazsa korkusu taşıyorum. Sebepsiz infertiliteyiz

Kızlar ben de geldim aranıza 5 yıllık evli 29 yaşında yumurtası çok ama kalitesi sıfır durumda. 3 tüp bebek denemesi elde var sıfır. Artık gücüm kalmadı sanırım hiç çocuğum olmayacak bu düşünce beni öldürüyor sanırım en umutsuz ümitsiz vaka benim aranızda

Ben de 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim tek tüpüm yok alındı geçen hafta, endometriozis hastasıyım... hiç tüp denememiz olmadı geçici menopozdayım eylül ayında çağırdı doktorum. Başıma neler gelecek bilmiyorum endişeliyim heyecanlıyım korkuyorum umutsuzum karmakarışık duygular. Belki hiç anne olamayacağım bilmiyorum; vardır rabbimin bir bildiği ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…