• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutsuz yoğun bakım hastasi

Rabbim şifa versin yer gök dua üzerine tüm sevdiklerine bağışlasın inşallah abinizi
daha dün okudum yurt dışından kadının bir tanesi yüksekten düşüp komaya girmiş hatta doktorlar fişi çekilmeli diye aileye demişler aile yok demiş
6 ay sonra uyanmış
Rabbbimin mucizesi olmaz olur mu
İnşallah size de olur
Amin inşallah bize de böyle bir mucize nasip eder 🙏

Herkese merhaba,

Abim 5 hafta önce kaza geçirdi. Yoğun bakımda. Boyun ve omurilikte kırık var. İlk zamanlar beyinde kanama da oldu. Durumu çok ağır olduğu için ameliyat da olamadı. Bilinci ala açılmadı. Doktorlar artık düzelmez bakım hastası diyorlar.
Biz kabullenmek istemiyoruz. 6 ay sonra bile bilinci açılıp iyilesenler varmış. Sizden ricam öncelikle dua etmeniz ve varsa mucize kurtuluş hikayeleri paylaşmanızı rica ederim. Belki birkaç ay daha hastanede kalırsa iyileşir . Lütfen yol gösterin 🙏
Rabbım acil şifalar versin inşallah canım

Sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer tedaviye evde devam edin denirse profesyonel yardım alın, makinesi cihazı falan olsun. İyi bakım olmazsa hayati tehlike oluşuyor. Bir de çok dua isteyin, özel dualar olduğunu duymuştum

Rabbim şifa versin. 😔

Tedaviye evde devam edilecekse medikal destek alınması şart, sizin çabanızla olacak iş değil. Yatakta çevirmesi, beslenmesi, ilaçları uzmanı ayarlayıp verecek.

Bir süre bakıp, diğer doktorlardan görüş alıp ona göre karar verebilirsiniz.

Rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah. İmkansız değil mucizeler var elbet, bol bol dua edin can çıkmadıkça ümit kesilmez🙏🏻

Sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer tedaviye evde devam edin denirse profesyonel yardım alın, makinesi cihazı falan olsun. İyi bakım olmazsa hayati tehlike oluşuyor. Bir de çok dua isteyin, özel dualar olduğunu duymuştum
Elimizden gelen herşeyi yapacağız yeterki ise yarasın.

Rabbim hayırlısıyla sağlığına kavuşmayı nasip etsin.
Bir tanıdığımın kuzeni motor kazasından kurtuldu 1 yıl yoğun bakımda yattı sonra uyandı çok şükür. Şuan bir çok işini kendi yapabiliyor doktor ilerleyen zamanlarda yürüyebileceğini de söyledi. Allah’tan ümit kesilmez. Dua en büyük nimet.

Rabbim hayırlısıyla sağlığına kavuşmayı nasip etsin.
Bir tanıdığımın kuzeni motor kazasından kurtuldu 1 yıl yoğun bakımda yattı sonra uyandı çok şükür. Şuan bir çok işini kendi yapabiliyor doktor ilerleyen zamanlarda yürüyebileceğini de söyledi. Allah’tan ümit kesilmez. Dua en büyük nimet.
Darısı abim e İnşallah

Çok üzücü, Allah şifa versin. Böyle durumlarda insan tutunacak bir dal arıyor. Umudunuzu yitirmeyin.
Abinin çoluğu çocuğu var mı? Evde mi bakacaksınız diyor doktor?

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Çocukluk arkadaşım trafik kazası geçirdi , doktorlar umudunuzu kesin , bitkisel hayatta artık vs dediler hatta fiş çekmeye kadar ilerledi konu ailesi izin vermedi 5-6 ay kadar sonra gözlerini açtı , bilincii yerine geldi . Asıl olay zaten ondan sonra başlıyor , öncelikle evde bakım olacaksa , fizik tedavi olayını ertelemeyin lütfen , daha sonra yürümek vs zorlaşıyor .Hatta yoğum bakimda yatan hastalarada fizik tedavi uzmanı tutulduğunu duydum bir doktordan , çünkü ne kadar erken tedavi ilerleme o kadar iyi oluyor. Allah yardimciniz olsun umarım tez zamanda iyileşir.

Back
X