- 10 Nisan 2022
- 784
- 275
- 53
- 44
- Konu Sahibi Selinaysun
Amin inşallah çok sağoluncanım benim öncelikle çok geçmiş olsun,geçsin gitsin inşallah.
mucizelerin tek sahibi olan Rabbim dilerim sizi bu mübarek günde sevindirir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah çok sağoluncanım benim öncelikle çok geçmiş olsun,geçsin gitsin inşallah.
mucizelerin tek sahibi olan Rabbim dilerim sizi bu mübarek günde sevindirir.
Amin inşallah bize de böyle bir mucize nasip ederRabbim şifa versin yer gök dua üzerine tüm sevdiklerine bağışlasın inşallah abinizi
daha dün okudum yurt dışından kadının bir tanesi yüksekten düşüp komaya girmiş hatta doktorlar fişi çekilmeli diye aileye demişler aile yok demiş
6 ay sonra uyanmış
Rabbbimin mucizesi olmaz olur mu
İnşallah size de olur
Amin inşallahAcil şifalar dilerim.Umarım iyileşir.
Rabbım acil şifalar versin inşallah canımHerkese merhaba,
Abim 5 hafta önce kaza geçirdi. Yoğun bakımda. Boyun ve omurilikte kırık var. İlk zamanlar beyinde kanama da oldu. Durumu çok ağır olduğu için ameliyat da olamadı. Bilinci ala açılmadı. Doktorlar artık düzelmez bakım hastası diyorlar.
Biz kabullenmek istemiyoruz. 6 ay sonra bile bilinci açılıp iyilesenler varmış. Sizden ricam öncelikle dua etmeniz ve varsa mucize kurtuluş hikayeleri paylaşmanızı rica ederim. Belki birkaç ay daha hastanede kalırsa iyileşir . Lütfen yol gösterin![]()
AminÇok geçmiş olsun, Rabbim Şafi adıyla şifa versin tez zamanda..
Elimizden gelen herşeyi yapacağız yeterki ise yarasın.Sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer tedaviye evde devam edin denirse profesyonel yardım alın, makinesi cihazı falan olsun. İyi bakım olmazsa hayati tehlike oluşuyor. Bir de çok dua isteyin, özel dualar olduğunu duymuştum
Darısı abim e İnşallahRabbim hayırlısıyla sağlığına kavuşmayı nasip etsin.
Bir tanıdığımın kuzeni motor kazasından kurtuldu 1 yıl yoğun bakımda yattı sonra uyandı çok şükür. Şuan bir çok işini kendi yapabiliyor doktor ilerleyen zamanlarda yürüyebileceğini de söyledi. Allah’tan ümit kesilmez. Dua en büyük nimet.