umutsuz,yorgun..ya yine olmaz ise...

umudumsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
2.475
1
0
Diğer
kızlar 3 ay önce ilk tüp bebek denemem olumsuz sonuçladı..10.günde test sonucum sıfır çıktı..dr un dediğine göre ilk andan itibaren hiç tutunma olmamış yani..ekimde yenisini yapmak istiyoruz..ama çok korkuyorum..ya yine olmazsa nasıl kendimi toparlayacam..ya ilk denemsinde sonuç sıfır olupta ikincisi tutan varmı...hani ilk sonuç 0 dan yüksek çıksa umudum olacak ama dr bileşaşırdı sonuca hiç tutunma olmamış dedi..lütfen birileri bana cevap versin..benim durumumda olup ikincisi olumlu olan varmı...

canım ya çok üzüldüm inan allah kimsenin uğraşını boşa çıkarmasın , inşallah bu gelişi kalıcı olur ....
sizin sorun neydi? embriyo kaliten falan nasıldı canım?

ay hic boyle doktor duymadim canim, o nasil bir sacmalik hic tutunma olmamis en azindan ise yaramaz dusukle sonuclancak bir hamilelik olsaydi mi demek istiyor? ayrica burda negatif alan herkesin 0 di sonucu ve kimse boyle bir sey duymadi doktorundan.
tup bebegi de biraz normal sorun olmayan hamile kalabilen bir cift gb dusun onlar ilk denediklerinde pozitif olmuyor ve hicbir doktor aa niye ilkinde hamile kalmadiniz cok sasirdim demiyor.
bence sen ilk olarak doktorundan suphelen. canini hic sIkma, ilkinde olmayip ikincisinde olan bircok kadin var. bak benim ilk tup denemem kimyasalla sonuclandi deger 18 cikti sonra yukseldi biraz ve dusuk oldu uc bes gune. sonra dondurulmuslarla denedim simdi de pozitif kese gorundu ama belki de ici bos, haftaya sonuclanicak oyleyse bu da husran demek. ve asil sorun sende degil bende olucak. oyle hamile kalip kalip dusuk yapmak kalamamaktan daha buyuk bir sorun. keske benimde sadece negatif olsaydi pozitif gorup dusuk yapmak inan cok yipratici konuya sanirim doktorun yuzunden cok yanlis bakiyorsun.gonlunu ferah tut ve ikinci denemeni iyi bir merkezde mantikli seyler soyleyen bir doktorla dene. Insallah en yakin zamanda Rabbim yuzunu guldurur.

canım cevap yazdığın içi çok çok teşekkür ederimm..birinin destek olduğunu bilmek çok güzel..çünkü hiç kimseyle paylaşamıyorum bu derdimi..eşim üzülmesin diye açamıyorum bile...
canım sorun eşimde sperm sayısı çok çok düşük ilk testte 50 bindi..sonra keçiboynuzu kürü ile 1 ülyon oldu ve yüzde on harektet elde edildi..3.gün 8 hücreli embriyo transfer edidli..yani herşey çok yolundaydı.dr bile çok olumlu bakıyordu..siz bankosunuz diyordu..ama malesef olmadı olmadı...
senin kaçıncı denemen ve sorun ne..çok sağol cevap yazdığın için..

özlem 80 çokçok teşekkür ederim canım cevabın için..evet haklısın..resmen depresyona girdim zaten dr.un o lafından sonra..canım ya inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın..hamilelerin duaları kabul olur, lütfen benim içinde dua et bu mübarek günde...bu arada sizin sorun neydi..sperm sayısındanmı?

umudumsun kimseyle paylaşamıyoruz bu sorunları evet bazen eşimizle bile... eee bizde burada bu yüzden varız değil mi? adaşıma katlıyorum o nasıl bir dr tepkisidir öyle?
ya zaten 1 sperm ve 1 yumurta bu işi bitiriyor ama işta illa milyon olması şart :))
benimde 8 hücreli kondu 26sı test günüm bakalım biz ne yaşayacağız:)
sende dr la bir daha konuş ve tatmin olmazsan merkezini değiştir bence...

canim bazi doktorlar boyle siz bankosunuz kesin vs diye atiyor da atiyor, ne kadar gunah oysaki boole demeleri Allah nasip edicekki tutsun yoksa hemen hemen hepimize 8 hucreli guzel embroyolar veriliyor oyle olsa hepimiz hamile kaliriz. ben kimyasli iki 8 hucreli mukemmel gorunumlu embrolarla yasadim. yani hucre sayisi kesinligi ifade etmez sansin biraz daha iyi oldugunu gosterir sadece.
bak bu hamileligimde embroyolarim cok kotuydu hos gerci simdi de kesenin ici bos olabilir o risk cikti yani bebek olusamamis belki de. ama belki de normal bir gebelik ve eger oylyese Insallah, cok kotu halde embroyolarla hamile kaldim demektir.
gonlunu ferah tut. tup bebekte sperm sayisi onemli degil.
bizim sebepsiz infertelite gorunuste bir sorun bulunamiyor yani.

kızlar iyki varsınız ya gönlüme su serptiniz..ALLAH sizden razı olsun ve dilerim bırakmaz sizi bebişleriniz...ctavsiye edeceğiniz bir merkez varmı...trabzonlu olduğum için ve eve yakın ..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..inşallah güzel haberler verirsiniz, bebişlriniz dilerim sizinledir...

Son düzenleme:
canım benım ılk denemem olacak rabbım ızın verırse ekım aynda
benımde sorun esımde sperm azlıgı
bızımde ılk testte 170 bın cıktı
en son testte 2 mılyon
suan durum ne bılmıorum
hıcte onemlı deıl zaten
yeterkı 1 tane saglıklı bulunsun yeter bızım ıcın

rabbım senınde benımde tum muhammet ummetı ıcınde hayırlısını versın oncelıkle
dılerım bu son gıdısın olur tupe
yuce rabbım hayırlı bır evlat kondursun gobısıne
duamızı eksık etmeyelım bırbırmızden

esracım güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim..inşallah ALLAH boynumuzu büktürmez, kucağımızı boş bırakmaz....güzel haberlerini yazarsın inşallah buraya...

sağğol canım benim inşallah bebişler sıkı sıkı tutunur... bende karadenziliyim bu arada :)))
ben mayada yaptırdım çokta memnun kaldım sonuda öyle olur inşallah...

canım öncelikle geçmiş olsun.benim 3 tüp bebek denemesinin üçtaneside negatif .bende tedaviye başlamaya korkuyorum ama tek bizim başımızda degil kaç kişi var bizim gibi.11 denemsinde tutan var .umutsuz olma .rabbim bu yoldaki herkesin yar ve yardımcısı olsun ....

demetcim evet dediğin gibi negatif alınca insan yenisine korkuyor...negatifi alınca kendimi öle inandırdımki bir daha yaptıracak gücü kendimde bulamayacağıma..ama atamıyorum kafamdanda..elimden gelen herşeyide yapmak istiyorum..inşallah ALLAHım boynumuzu büktürmez...

özlemilker karadenizin neresindensin? ya bende anatolia ve mayayı çok düşündüm..ama kalacak yer sonra transfer sonrası yolculuk v.s.. sen ankaradamı yaşıyorsun? ve sizde sorun neydi sperm sayısıyla alakalımı?

sinopluyum canım bende:)) ailem ankarada yaşıyo nedenle sorun yaşamadım ama mayanın kendi misafirhanesi var zaten zorluk yaşamazsın fiyatlarda gayet uygundu... evet sperm ama sayı değil morfoloji bakalım inşallah kısmet olur hepimize:)

inşallah özlemciğim...güzel haberlerler vereceğine çok inanıyorum nedense inşallahta öle olur..meleğin seni hiç bırakmaz dilerim..

umudumsun benimde 1 ay önce 0 ile negatifimi aldım. ikincisini deneyceğiz. tabii ki umutluyum rabbim inşallah verecektir. sende olumlu düşün arkadaşım. benimde ekimin ilk haftasında transferim olacak. İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla hamiş kalır bebeklerimiz olur

umudumsun canım benim inşallah içine doğanlar doğrudur bunu çok istiyorum inan ve en kısa zamanda inşallah seninde güzel haberini almak nasip olur canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…