ay hic boyle doktor duymadim canim, o nasil bir sacmalik hic tutunma olmamis en azindan ise yaramaz dusukle sonuclancak bir hamilelik olsaydi mi demek istiyor? ayrica burda negatif alan herkesin 0 di sonucu ve kimse boyle bir sey duymadi doktorundan.
tup bebegi de biraz normal sorun olmayan hamile kalabilen bir cift gb dusun onlar ilk denediklerinde pozitif olmuyor ve hicbir doktor aa niye ilkinde hamile kalmadiniz cok sasirdim demiyor.
bence sen ilk olarak doktorundan suphelen. canini hic sIkma, ilkinde olmayip ikincisinde olan bircok kadin var. bak benim ilk tup denemem kimyasalla sonuclandi deger 18 cikti sonra yukseldi biraz ve dusuk oldu uc bes gune. sonra dondurulmuslarla denedim simdi de pozitif kese gorundu ama belki de ici bos, haftaya sonuclanicak oyleyse bu da husran demek. ve asil sorun sende degil bende olucak. oyle hamile kalip kalip dusuk yapmak kalamamaktan daha buyuk bir sorun. keske benimde sadece negatif olsaydi pozitif gorup dusuk yapmak inan cok yipratici konuya sanirim doktorun yuzunden cok yanlis bakiyorsun.gonlunu ferah tut ve ikinci denemeni iyi bir merkezde mantikli seyler soyleyen bir doktorla dene. Insallah en yakin zamanda Rabbim yuzunu guldurur.