Umutsuzlar kulübü:))

Canınızı sıkmayın benim eşim 12. Seferde devlete atandı. Pes etmeyin
Heves etmiştim baya artık istemiyorum galiba diyorlar ki bana "istemiyoruz işte almıyoz seni ne diye bu başvuru"
Devlet beni her atamada kaybediyor,sadık bir kalp bulursam yerleşmeyi düşünüyorum

Reactions: rpt
Amin amin canım benim ben de öyleyim. Keşke yakın olsak böyle kadınlar toplanıp dertleşip kahve içebilsek. Etrafımda çekinmeden derdiğimi anlatabileceğim,ileride bana koz olarak kullanmayacak kimse kalmadı. Bir burası var sizler de iyi ki varsınız
Öyle bende 6 senemi verdim. Şuan dipteyim. Sürekli dilimde olan tek dua Allah'ım benim gibi darda olan kimse yardım et. Bir çıkar yol göster..

Keske vallahi al benden de o kadar. Hangi sehirdesiniz

Şuan biraz daha iyiyim! Teşekkürler kızlar. Ferahladım... ister bir daha dene deyin,ister boşver. Ben kendimi iyi hissedeyim yeter ki. Bazı şeyler avucumdan kaymasın

Zaten bir daha başvurmam demeyin her şey zamanını bekler kaç sene sonra atanan insanlar var onları düşünün vazgeçmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…