Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annesizlik ... Bu acıyla başa çıkmanın yolları nelerdir küçük yaşta ev sorumluluğu almak..
Hayata olumsuz bakıyorum hep kötü şeyleri çekiyorum... var mi benim gibi olanlar
Başınıs sağolsun Rabbim sabır versin.
5 sene önce annemi kaybettim. Ama hayat bir şekilde devam ediyor evet o acı hiç geçmeyecek ama zamanlada kabuk bağlayacak.
Şunu unutma evin sorumluluğunu almak zorunda değilsin Sen o evin annesi değil kızısın bunu unutma.
Hayata da pozitif bak gerekiyorsa piskolojik destek al.
Sana en büyük tabsiyem sürekli anılara gömülme çünkü sana bir faydası yok.
Google fotoğraf hatırlatmalarını kapat ya da instagram. Yani unut demiyorum sadece bazı şeylerin sürekli yarana tuz basmasına izin verme.
Sonuç olarak
Annesini kaybeden ne ilk kişisin ne de son kişi olacaksın.
Annesizlik ... Bu acıyla başa çıkmanın yolları nelerdir küçük yaşta ev sorumluluğu almak..
Hayata olumsuz bakıyorum hep kötü şeyleri çekiyorum... var mi benim gibi olanlar
Başınıs sağolsun Rabbim sabır versin.
5 sene önce annemi kaybettim. Ama hayat bir şekilde devam ediyor evet o acı hiç geçmeyecek ama zamanlada kabuk bağlayacak.
Şunu unutma evin sorumluluğunu almak zorunda değilsin Sen o evin annesi değil kızısın bunu unutma.
Hayata da pozitif bak gerekiyorsa piskolojik destek al.
Sana en büyük tabsiyem sürekli anılara gömülme çünkü sana bir faydası yok.
Google fotoğraf hatırlatmalarını kapat ya da instagram. Yani unut demiyorum sadece bazı şeylerin sürekli yarana tuz basmasına izin verme.
Sonuç olarak
Annesini kaybeden ne ilk kişisin ne de son kişi olacaksın.
Allah razı olsun bende aynı zamanda kaybettim siz nasıl yaptinz benim hiç umudum kalmadı ya hasta bilr oldum stresten olan bana olduama kardeşlerime iç gudubet olarak bakıyorum tek kurtuluş olarak evlilik olur bilmiyorum yani yoksa çok bağlıyım
Allah razı olsun bende aynı zamanda kaybettim siz nasıl yaptinz benim hiç umudum kalmadı ya hasta bilr oldum stresten olan bana olduama kardeşlerime iç gudubet olarak bakıyorum tek kurtuluş olarak evlilik olur bilmiyorum yani yoksa çok bağlıyım
Canım senden yaşca büyüğüm muhtemelen yaşında verdiği olgunlukla bazı şeyleri kabul etmek daha kolay sanırım
Annemin vefatından 2 sene somra evlendim ama yine de acısı hep içimde.
Yani sakın olaki annemin acısını unuturum diye evlenmek için evlenme.
Terapiye gitmen en doğrusu ben gittim çünkü ben de de evham oluşmuştu ya kardeşimle babamı da kaybedersen diye.
Çok daha faydasını gördüm.
Şunu unutma ölüm bir gerçek doğduk ve öleceğiz.
Şöyle düşün o zaman Annen senin bu depresif halini görse üzülmez mi?
Onun için bugünden itibaren bu ruh halini gerise bırak.
Canım senden yaşca büyüğüm muhtemelen yaşında verdiği olgunlukla bazı şeyleri kabul etmek daha kolay sanırım
Annemin vefatından 2 sene somra evlendim ama yine de acısı hep içimde.
Yani sakın olaki annemin acısını unuturum diye evlenmek için evlenme.
Terapiye gitmen en doğrusu ben gittim çünkü ben de de evham oluşmuştu ya kardeşimle babamı da kaybedersen diye.
Çok daha faydasını gördüm.
Şunu unutma ölüm bir gerçek doğduk ve öleceğiz.
Şöyle düşün o zaman Annen senin bu depresif halini görse üzülmez mi?
Onun için bugünden itibaren bu ruh halini gerise bırak.
Söyle soyleyim yalnız yapayalnızım gibi hissediyorum Bi desteğe ihtiyacım var ama suda var . Keyfim için pek bir şey yapmıyorum. Yani evliligi de belki mutlu olurum diye düşünüyorum bilmiyorum
Söyle soyleyim yalnız yapayalnızım gibi hissediyorum Bi desteğe ihtiyacım var ama suda var . Keyfim için pek bir şey yapmıyorum. Yani evliligi de belki mutlu olurum diye düşünüyorum bilmiyorum
evlilik öyle belki mutlu olurum diye bir şey değildir.
Yağmurdan kaçarken doluya da tutulabilirsin
Seni gerçekten seven anlayan biri ile evlenmen lazım şuan ki ruh halin sanki kendine tutanacak bir dal arıyorsun
Ama bunun için illa bir eşe gerek yok.
Hayatımızın her anında kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlar olacak bu evliliğin içide dahildir.
Senin yapman gereken öncelikle bu ruh halinden kurtulman için bir yardım alman lazım.
evlilik öyle belki mutlu olurum diye bir şey değildir.
Yağmurdan kaçarken doluya da tutulabilirsin
Seni gerçekten seven anlayan biri ile evlenmen lazım şuan ki ruh halin sanki kendine tutanacak bir dal arıyorsun
Ama bunun için illa bir eşe gerek yok.
Hayatımızın her anında kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlar olacak bu evliliğin içide dahildir.
Senin yapman gereken öncelikle bu ruh halinden kurtulman için bir yardım alman lazım.
Öyle tabii ama bu devirde xor ya zaten ailem dışında kimse yardımcı olmuyor ki herkes ilgi bekliyor benden .. yardım almayi keşke önceden düşünseydim bide ben çok seçici biriyim bu da kötü bir özellik yaaa