Çivi çivi sökmüyor diye düşündüm ruh halimi iyice zedelemek istemiyorum hemde nasıl bulucam ki bu öyle ha deyince bulunacak bişey değil yanlış tercih saha beter yapabilirDurumunuz gayet normal yeni ilişkisi biten bir insansınız, bence terapiye bile gerek yok.
Durumdan kurtulmak istiyorsanız;
1 Yeni sevgili
2 Yeni sevgili yapın
3 Yeni sevgili bulun
İnanki bu çiviyi bu çivi söküyor. O sökülen çivinin İzi bile kalmıyor.Çivi çivi sökmüyor diye düşündüm ruh halimi iyice zedelemek istemiyorum hemde nasıl bulucam ki bu öyle ha deyince bulunacak bişey değil yanlış tercih saha beter yapabilir
Tamam Allah size yazmış karşınıza biri çıkmış ben nerden bulayım ki ? O da varİnanki bu çiviyi bu çivi söküyor. O sökülen çivinin İzi bile kalmıyor.
Şimdi 33 yaşındayım.Benim geçmişte (13 yıl önce) nişanlımla ayrıldığımda aynı ruh içerisindeydim, ondan başka biriyle asla mutlu olamam gibi geliyordu, düşüncesi bile bana çok uzaktı. Artık yaşamak için bi sebebim yoktu, hayallerimin hepsinin üstünü örtmek zorunda kalmıştım, kendimi mahvolmuş perişan hissediyordum kiiii şimdiki eşimle tanıştım.
iyiki onunla ayrılmışım da İyiki eşimle tanışmışım şükürler olsun 11 yıldırda evliyim.
Bazen dışarda o eski nişanlımı görürüm ne haber diye selamlaşırım ve inan 1 gram birşey hissetmiyorum, hala evlenememişevlensin hatta çok mutlu olsun diye gönülden istiyorum. Eşimle sevgiliyken de görürdüm onu, düşün o zamandan ilgim bitmişti ona.
Ama ayrıldığımızda ilk zamanlar bende yaşayan bir ölüydüm.
Bunu yaşayan biri olarak kendine bu haksızlığı yapma diyorum.
Bende bu umutsuzluktan kurtulmak İçin gönlüme su serpilsin diye açtım konuyuBir süre kendinizi dinleyin kendi kendinize kalın.Tamamen iyileşmeden kimseyi almayın hayatınıza hem size yazık olur hem karşınızdakine..Kader kısmet işleri hiç belli olmuyor zaten.
Canim bende umut hikayesi istediğin kadar var. Ben kadere o kadar inaniyorumkii. Hele Allaha samimi dua etmelere. Aglayip izdirap çekip ama sonradan ayrildigi için sukredenler de var. Bir topikde de anlatmisdim. Bir arkadasimin 5 seneljk ilişkisi bitti kiz perişan. O siralar sinavlara hazirlaniyordu. Ustune ustluk sinavdan kaldi, geçemedi ( uzmanlik sinavi) , sonra o siralar ailesi biriyle tanişdirdi ve o tanisdirdiklari erkek ' bu kiz benim tipim değil' diyerek kizin gururunu kirdi, sonra bir kaç hafta sonra ayrildigi sevgilisinin nisanlandigini duydu. Mutlu mesut fotograflarini izledi. Evde kimse yokken bogazi yirtilircasina ağladiğini soylerdi. Hatirliyorum kucuk lokmayi bile su içmeden yutamazdi. Hep bir düyüm vardi boğazinda. Düşunsene hepsini peş peşe yaşadi. Evlerinde de hep anne babasi kavgaliydi. En yakin arkadaslari evliydi. Yani kizin teselli ala bileceyi kimse yokdu. Eve gitmek bile istemiyordu. Ilk once o kizla kendini kiyasla bakalim hanginiz daha kotu durumdaydiniz. Ama o acilari yaşarken hep içtenlikle dua ederdi. Yakinindakilar ' dualar seni daha kotu yapiyor birak artik dua etmeyi' derlerdi. Ama o ' ben Allaha dua etmeyi seviyorum, asla bana dualarimdakini vermedi diye ne duayi birakirim ne de Allaha inancimi' derdi. Ve Allah ona oyle bir kapi açdiki. Şu an bir cerrahla evli. Kocasi çok yakisikli aşiri sadık biri. Taniyanlar hep soyler bir yalniş hareketi olmadi bir kiza dönüp bakmadi. 2 yildir evliler her gece el ele uyurlar, el ele dolaşirlar. Bir kere bile karisinin kalbini kirmadi ailesine ezdirmedi. Kiz ' ben oncekiyle ayrildiğim için, eşimle tanişdiğim için defalarca şukur namazi kildim dedi' dusune biliyor musun. Zamanla mahvoldugun bittiyin adamdan ayrildin diye sukretmek nedir. Yani dua et kardeşim ama karsilik beklemeden. Içten ettiğin dua zaten muhakkak seni bulacakdir. Hep mutlu ol. Onceki sevgilisini merak ediyorsan bir turlu anlaşamiyorlarmiş. Eşi gunlerle bazen eve gitmiyor. Çocuklari olmuyor diye kizi eziyor. Yani canim hayirlisi buymuş de. Ve duani asla eksik etmeArkadaşlar merhaba bilen bilir belki eski konulardan ilişkim bitti beni terk etti gitti ama bende inanılmaz bir umutsuzluk hakim belki olayın sıcağıyla canımın acısı yeni olduğu İçin bilmiyorum üzüntü çok ara ara ağlıyorum hep ama bir daha asla hayatımda istediğim gibi biri giremeyecek asla bir daha sevip Sevilemeyeceğim diye bir düşünce hakim oldu bana.Korkuyorum çok Allahtan Ümit kesmek de istemiyorum ama yaşamak için bir sebebim kalmamış gibi hissediyorum.Terapiye yeni başladım doktora da bahsedeceğim bu durumdan, ama bu duygudan ve fikirden uzaklaşmam İçin desteğinize umut hikayelerinize ihtiyacım var
Allah razı olsun bende her gece dua ediyorum Allah’a ama içimde intikam da var Allah’ın bildiğini saklayacak değilim umarım pişman olur her baktığı yerde görür içi yanar diyorum içimden biliyorum olayın sıcağıyla ama Allah’a yalvarıyorum diyorum bi bildiğin vardır senin bana daha güzel bir plan çizdiğin için böyledir diyorum.Bende üstüste yaşadım herşeyi bi senedir zaten sürekli kötü davranan biriydi benimde çok gururum kırıldı ama yalnızlıktan ve bağımlılığımdan sustum sürer belki dedim en son gitti .Şimdi de çok yalnızım işim de düzen tutmadı hepsi üstüste geldi Allah biliyor ya son bi senedir hiç ağız dolusu güldüğümü hatırlamam ama umudum var bazen bitiyor ama diyorum Allah’ımın bir bildiği vardır mucizeni göster sabahım olsun benim de artık.Hep böyle terkedilmek aldatılmak vs beni çok yıprattı artık bende mutlu olmak istiyorum 32 yaşındayım bende evimi barkımı kurmak istiyorum diyorum ben ne yaptım da bedelini ödüyorum affet diyorum hepCanim bende umut hikayesi istediğin kadar var. Ben kadere o kadar inaniyorumkii. Hele Allaha samimi dua etmelere. Aglayip izdirap çekip ama sonradan ayrildigi için sukredenler de var. Bir topikde de anlatmisdim. Bir arkadasimin 5 seneljk ilişkisi bitti kiz perişan. O siralar sinavlara hazirlaniyordu. Ustune ustluk sinavdan kaldi, geçemedi ( uzmanlik sinavi) , sonra o siralar ailesi biriyle tanişdirdi ve o tanisdirdiklari erkek ' bu kiz benim tipim değil' diyerek kizin gururunu kirdi, sonra bir kaç hafta sonra ayrildigi sevgilisinin nisanlandigini duydu. Mutlu mesut fotograflarini izledi. Evde kimse yokken bogazi yirtilircasina ağladiğini soylerdi. Hatirliyorum kucuk lokmayi bile su içmeden yutamazdi. Hep bir düyüm vardi boğazinda. Düşunsene hepsini peş peşe yaşadi. Evlerinde de hep anne babasi kavgaliydi. En yakin arkadaslari evliydi. Yani kizin teselli ala bileceyi kimse yokdu. Eve gitmek bile istemiyordu. Ilk once o kizla kendini kiyasla bakalim hanginiz daha kotu durumdaydiniz. Ama o acilari yaşarken hep içtenlikle dua ederdi. Yakinindakilar ' dualar seni daha kotu yapiyor birak artik dua etmeyi' derlerdi. Ama o ' ben Allaha dua etmeyi seviyorum, asla bana dualarimdakini vermedi diye ne duayi birakirim ne de Allaha inancimi' derdi. Ve Allah ona oyle bir kapi açdiki. Şu an bir cerrahla evli. Kocasi çok yakisikli aşiri sadık biri. Taniyanlar hep soyler bir yalniş hareketi olmadi bir kiza dönüp bakmadi. 2 yildir evliler her gece el ele uyurlar, el ele dolaşirlar. Bir kere bile karisinin kalbini kirmadi ailesine ezdirmedi. Kiz ' ben oncekiyle ayrildiğim için, eşimle tanişdiğim için defalarca şukur namazi kildim dedi' dusune biliyor musun. Zamanla mahvoldugun bittiyin adamdan ayrildin diye sukretmek nedir. Yani dua et kardeşim ama karsilik beklemeden. Içten ettiğin dua zaten muhakkak seni bulacakdir. Hep mutlu ol. Onceki sevgilisini merak ediyorsan bir turlu anlaşamiyorlarmiş. Eşi gunlerle bazen eve gitmiyor. Çocuklari olmuyor diye kizi eziyor. Yani canim hayirlisi buymuş de. Ve duani asla eksik etme
Birde imkansız geliyor şuan bana bu hikayeler sonra nasıl o insan karşısına çıkıyor nerden buluyor vs diye ben zaten asosyalin biriyim o yüzden imkansız geliyor yeni birini tanımak hayatıma almakCanim bende umut hikayesi istediğin kadar var. Ben kadere o kadar inaniyorumkii. Hele Allaha samimi dua etmelere. Aglayip izdirap çekip ama sonradan ayrildigi için sukredenler de var. Bir topikde de anlatmisdim. Bir arkadasimin 5 seneljk ilişkisi bitti kiz perişan. O siralar sinavlara hazirlaniyordu. Ustune ustluk sinavdan kaldi, geçemedi ( uzmanlik sinavi) , sonra o siralar ailesi biriyle tanişdirdi ve o tanisdirdiklari erkek ' bu kiz benim tipim değil' diyerek kizin gururunu kirdi, sonra bir kaç hafta sonra ayrildigi sevgilisinin nisanlandigini duydu. Mutlu mesut fotograflarini izledi. Evde kimse yokken bogazi yirtilircasina ağladiğini soylerdi. Hatirliyorum kucuk lokmayi bile su içmeden yutamazdi. Hep bir düyüm vardi boğazinda. Düşunsene hepsini peş peşe yaşadi. Evlerinde de hep anne babasi kavgaliydi. En yakin arkadaslari evliydi. Yani kizin teselli ala bileceyi kimse yokdu. Eve gitmek bile istemiyordu. Ilk once o kizla kendini kiyasla bakalim hanginiz daha kotu durumdaydiniz. Ama o acilari yaşarken hep içtenlikle dua ederdi. Yakinindakilar ' dualar seni daha kotu yapiyor birak artik dua etmeyi' derlerdi. Ama o ' ben Allaha dua etmeyi seviyorum, asla bana dualarimdakini vermedi diye ne duayi birakirim ne de Allaha inancimi' derdi. Ve Allah ona oyle bir kapi açdiki. Şu an bir cerrahla evli. Kocasi çok yakisikli aşiri sadık biri. Taniyanlar hep soyler bir yalniş hareketi olmadi bir kiza dönüp bakmadi. 2 yildir evliler her gece el ele uyurlar, el ele dolaşirlar. Bir kere bile karisinin kalbini kirmadi ailesine ezdirmedi. Kiz ' ben oncekiyle ayrildiğim için, eşimle tanişdiğim için defalarca şukur namazi kildim dedi' dusune biliyor musun. Zamanla mahvoldugun bittiyin adamdan ayrildin diye sukretmek nedir. Yani dua et kardeşim ama karsilik beklemeden. Içten ettiğin dua zaten muhakkak seni bulacakdir. Hep mutlu ol. Onceki sevgilisini merak ediyorsan bir turlu anlaşamiyorlarmiş. Eşi gunlerle bazen eve gitmiyor. Çocuklari olmuyor diye kizi eziyor. Yani canim hayirlisi buymuş de. Ve duani asla eksik etme
Canım, benim gözüm kördü, kaldırıp kafamı hiç bakmamıştım ki etrafıma,Tamam Allah size yazmış karşınıza biri çıkmış ben nerden bulayım ki ? O da var
Canim seni çok iyi anliyorum. Dizilerdeki gibi büyük buluşmalara gerek yokki. Mesela o arkadaşim arkadaşinin düyünunde tanişdi. Eşi gordu beyendi işini falan buldu kizin. Sonra da çok beyefendi gibi tanismak istediyini soyledi. Kismet bu işler. Sen hemen sonuç almak istiyorsun ama sabretmek gerekli muhakkak. Dogru insanla dogru zamanda karsilasmak, ayni ortamda bulunmaniz için zaman lazim. Mesela bir ornek de vereyim. Teyzemin kizi 33 yaşina kadar bir çok umutsuz asklar yaşadi. En son 28 yaşinda iliskisi bitti. Ondan sonra depresyonlar falan. Kimse de istemeye de gelmedi o zamndan sonra. Çunki eski sevgilisinin ailesiyle kavgali ayrildilar diye artik akrabalarda da duyuldu. Neyse 33 yaşina kadar evde oturdu çalismiyorduda. Sonra bir ulkeler gezen arkadasi tatilde vyanaydi galiba giderken seni de goturelim falan dedi. Neyse kabul etti. Düşun sadece bir haftalik gitti ve orada yaşayan bir Azerbaycanliyla tanişdi. Sonra Azerbaycana geri dondu teyzemin kizi. Ama numaralarin almislardi. Oylesine 3-5 ay telefonda konusdular sonra o çocuk geldi ve bir ay kadar burda kaldi o sirada gorusduler. Artik etle tirnak gibi olmuşlardi. Tam kafa denkleri yani. Sonra da iste evlendiler. Kiz vyanada universite okudu orda yaşiyorlar. 2 çocuklari var. Gercekten mutlular oyle gostermelik değil. Sence o çocukla burda tanişma ihtimalleri varmiydi? Çunki o orda yaşiyor orda büyümüş yani bu kiz olmasa ulkeye geri donmiycekdi. Şimdi geçmise gulup geciyor. Dizi gibi. Ama sabret hersey duzelicekBirde imkansız geliyor şuan bana bu hikayeler sonra nasıl o insan karşısına çıkıyor nerden buluyor vs diye ben zaten asosyalin biriyim o yüzden imkansız geliyor yeni birini tanımak hayatıma almak
Nerden ne gelir belli olmaz tabi Allah’a tam güvenmek gerek ama şuan zorlanıyorum işte üzülüyorumCanim seni çok iyi anliyorum. Dizilerdeki gibi büyük buluşmalara gerek yokki. Mesela o arkadaşim arkadaşinin düyünunde tanişdi. Eşi gordu beyendi işini falan buldu kizin. Sonra da çok beyefendi gibi tanismak istediyini soyledi. Kismet bu işler. Sen hemen sonuç almak istiyorsun ama sabretmek gerekli muhakkak. Dogru insanla dogru zamanda karsilasmak, ayni ortamda bulunmaniz için zaman lazim. Mesela bir ornek de vereyim. Teyzemin kizi 33 yaşina kadar bir çok umutsuz asklar yaşadi. En son 28 yaşinda iliskisi bitti. Ondan sonra depresyonlar falan. Kimse de istemeye de gelmedi o zamndan sonra. Çunki eski sevgilisinin ailesiyle kavgali ayrildilar diye artik akrabalarda da duyuldu. Neyse 33 yaşina kadar evde oturdu çalismiyorduda. Sonra bir ulkeler gezen arkadasi tatilde vyanaydi galiba giderken seni de goturelim falan dedi. Neyse kabul etti. Düşun sadece bir haftalik gitti ve orada yaşayan bir Azerbaycanliyla tanişdi. Sonra Azerbaycana geri dondu teyzemin kizi. Ama numaralarin almislardi. Oylesine 3-5 ay telefonda konusdular sonra o çocuk geldi ve bir ay kadar burda kaldi o sirada gorusduler. Artik etle tirnak gibi olmuşlardi. Tam kafa denkleri yani. Sonra da iste evlendiler. Kiz vyanada universite okudu orda yaşiyorlar. 2 çocuklari var. Gercekten mutlular oyle gostermelik değil. Sence o çocukla burda tanişma ihtimalleri varmiydi? Çunki o orda yaşiyor orda büyümüş yani bu kiz olmasa ulkeye geri donmiycekdi. Şimdi geçmise gulup geciyor. Dizi gibi. Ama sabret hersey duzelicek
Senin sağlıklı bağlanma problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kaliteli ilişkinin ön şartı mutlu bir yalnızlık. Romantik ilişki gerçekten şart değil. Mutluluğu 3. Kişi de ararsanız çok üzülürsünüz. Çünkü başkasının hareketlerini kontrol edemeyiz. Bence doğa yürüyüşleri yapın. Çiçekti böcekti insanın içi yaşama isteği ile doluyor. Erken uyanın gün doğumunu izleyin. Deniz, göl varsa yakınınızda kitabınızı alın kıyısında oturunArkadaşlar merhaba bilen bilir belki eski konulardan ilişkim bitti beni terk etti gitti ama bende inanılmaz bir umutsuzluk hakim belki olayın sıcağıyla canımın acısı yeni olduğu İçin bilmiyorum üzüntü çok ara ara ağlıyorum hep ama bir daha asla hayatımda istediğim gibi biri giremeyecek asla bir daha sevip Sevilemeyeceğim diye bir düşünce hakim oldu bana.Korkuyorum çok Allahtan Ümit kesmek de istemiyorum ama yaşamak için bir sebebim kalmamış gibi hissediyorum.Terapiye yeni başladım doktora da bahsedeceğim bu durumdan, ama bu duygudan ve fikirden uzaklaşmam İçin desteğinize umut hikayelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?