- Konu Sahibi mutluluk06
-
diğer sorunlar bir şekilde halledilir
ama cinsellik evlilik için çok önemli bir unsur bence
bu konuyla ilgili eşinizle konuştunuzmu
cinsel isteksizlik derken hiç mi birlikte olmuyorsunuz:44:
hiç detay vermemişsiniz ki. ne desin insanlar?
canım diğer 2 konunu da okudum şuana kadar 3 konu açmışsın üçünde de hep aynı şeyleri yazmışsın aynı dertten muzdaripsin... eşim sürekli geziyor falan diyorsun ya acaba hayatında başka birileri mi var ondan mı sana karşı isteksiz davranıyor diye bir soru geldi aklıma...gerçi yeni de evliymişsiniz ama erkeklere belli olmaz...
iki arada bir derede kaldım,mutlu değilm,eşim beni çok sevdiğini söylüyor,bende seviyorum ama olmuyor bir soğukluk sebebini anlamadığım
benim yeni evlilere tavsiyem şu eğer evliliğinizde mutlu değilseniz çocuk yokken boşanın kocam belki düzelir diye beklemeyin çünkü değişmiyorlar maalesef
tabii ufak tefek sorunlar için boşanılsın demiyorum ama ortada büyük sorunlar varsa hiç eşinizi düzeltmek için uğraşmayın insan karşısındakini adam edene kadar ki çoğu zamanda olmuyorlar ömrü gidiyor olan kadına oluyor zaten kadın ruhen ve fiziken çöktükten sonra adam düzelse ne olur ki
madem seviyor sevginin bütünü cinsellikle başlıyor formalite icabı ilişkiye giriyoruz demişsin heycan yok demişsin.. yeni evlisiniz bilakis cinsellik hayatınızın çok iyi olması lazım..tuhafffeşinizle psikoloktan yardım alabilirsiniz ki sanırım sizde de isteksizlik var öyle yazmışsınız sizin isteksizliğiniz eşininden dolayı mı?
bende isteksizlik yok ama ilişkde bir şey hissetmiyorum
mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım eşimdeki cinsel isteksizlk,benim cinsel olarak hiç bir şey hissetmemem,bunlar düzelebilecek şeyler mi,yoksa bir daha düzelmz mi,sizce boşanmalımıyım,ilerde daha büyük şylere yol açar mı,bir yıl oldu,beni surekli evde bırakıp dışarı çıkması,kayınvalidemin yaptıkları,1 yıldır evliyim severek evlendim bu arada
siz biraz heyecan yaratsanız esinizin bu anlamda dikkatini cekseniz ?
bu konuda da sizin caba gösterdiğiniz görüsünü görmedim ben:26:
mrb arkadaşlar daha öncede konu açmıştım eşimdeki cinsel isteksizlk,benim cinsel olarak hiç bir şey hissetmemem,bunlar düzelebilecek şeyler mi,yoksa bir daha düzelmz mi,sizce boşanmalımıyım,ilerde daha büyük şylere yol açar mı,bir yıl oldu,beni surekli evde bırakıp dışarı çıkması,kayınvalidemin yaptıkları,1 yıldır evliyim severek evlendim bu arada
ben hiç bir şey hisettmiyorum cinsel anlamada nasıl heyecan yaratabilirim ki,bir de neden uğraşmam gerekiyoki kendiliğinden neden olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?