Umutsuzmu,boşanmalımıyım

önce istekliydi ilk 1 haftamız başarısızlıkla sonuçlandı,1 hafta sonra ilişki yaşadık,ondan sonra eşim bir kaç defa başarısız oldu,sonra sorunları geçti ama isteksizleşti,bende isteksizleştim,üstelik ben bir şey de hissetmiyorum ilişkiden

Kadının cinselliğe hazır olması,bir bakışla,bir tatlı sözle,bir dokunuşla başlar.
Yatağa girmeden yakınlık olmamışsa,yatağa girdikten sonra hazır hissetmesi zordur.
Eşin sana ilgi göstermiyorsa,sadece yatakta acele cinsellik yaşıyorsanız,kendini isteksiz hissedebilirsin.

Eşinin isteksiz olması,başarısızlık korkusundan olabilir.
Birbirinize yakınlık ve çekim hissetmiyorsanız,kimyanız tutmuyordur belki.

Evlilikte cinsellik önemli.Cinsel tatmin yaşamayan kişiler mutsuz ve agresif olurlar.Hem birbirlerine karşı,hem çevrelerine karşı.
Bu kadar asık suratlı bir toplum olmamızın temelinde bunun yattığını düşünüyorum.

Bu sorunu halletmeden,tam anlamıyla mutlu ve uyumlu olabilmeniz zor görünüyor.
Başka sebepten görünen tartışmalarınız bile aslında bunun gerginliğinden kaynaklanabilir.

Insan sevişemiyor diye boşanir mi hiç.evlilik arkadaşlık ve kardeşliktir...sex te son noktasıdır.

Öyle mi? diyelim adam trafik kazası geçirdi, felçli ve bir daha sevişemeyecek.cinsellik olmadan olmaz mı? boşanmak mı gerekir?
Ya da diyelim ki herhangi biriniz depresyona girdi, aklına sevişmek ya da herhangi birşey gelmiyor.ama diğer bütün paylaşımları yerine getiriyorlar.:24:
öncelik sex olamaz olmamalı.
öncelik, dostluk, arkadaşlık, merhamet anlayış olmalı.
ben evliliğe çok farklı bir gözle bakıyorum.:19:
evlilik ömür boyu dostluktur bence.:38:
ve herşeyi sağlıkla paylaşmaktır.hödö hödö seviştikten sonra iş bitince hiç bir konuda anlaşamıyorsan napıcaksın o evliliği.... hayır mı gelir.:ssz:
Evlilik birbirine sarılmaktır.Ömür boyu her şartta, her zorlukta.İki tarafın savaş vermesidir.Belediye bunu tesciller bana göre.

ama bu arkadaşın eşi ne felçli nede depresyonda
öyle bir durum olsa insan zaten anlayış gösterir
ama diğer arkadaşların dediği gibi 1 yıl bu tür sorunları olan erkekler için az bir süre
ve kesinlikle bir üroloğ desteği gerekiyor
inanın doktorlar bu tür sorunları olan kişileri çok kısa sürede iyleştirebiliyyorlar

öyle mi? Diyelim adam trafik kazası geçirdi, felçli ve bir daha sevişemeyecek.cinsellik olmadan olmaz mı? Boşanmak mı gerekir?
Ya da diyelim ki herhangi biriniz depresyona girdi, aklına sevişmek ya da herhangi birşey gelmiyor.ama diğer bütün paylaşımları yerine getiriyorlar.:24:
öncelik sex olamaz olmamalı.
öncelik, dostluk, arkadaşlık, merhamet anlayış olmalı.
Ben evliliğe çok farklı bir gözle bakıyorum.:19:
Evlilik ömür boyu dostluktur bence.:38:
Ve herşeyi sağlıkla paylaşmaktır.hödö hödö seviştikten sonra iş bitince hiç bir konuda anlaşamıyorsan napıcaksın o evliliği.... Hayır mı gelir.:ssz:
Evlilik birbirine sarılmaktır.ömür boyu her şartta, her zorlukta.iki tarafın savaş vermesidir.belediye bunu tesciller bana göre.

aynen katılıyorum sıze bende ben de esımle uc ay ılıskıye gırmek ıstemedım ve bunu canım ıstemedığini ve bunalımdaydım yenı doğum yapmıstım ve esım benı benn ısteyene kadar bekledı ve hıcte sorun yapmadı sarılıp kardesce uyuduk uc ay ve o tabıkı ıstıyodu ama sen ıstemeyınce zaten otamatıkman ındı derdı ve gulup yatardık sonra nemı oldu pskolğa gıttım ve bıraz konusunca her sey duzeldı bencede konu sahıbı arkads gıtsın hemen bır pskolağa umarım gecıcı bıseydır ıkı tarafınkı de hayatta en guzel sey ıyı ve anlayıslı bır koca :10::10::10::10:

aynen katılıyorum sıze bende ben de esımle uc ay ılıskıye gırmek ıstemedım ve bunu canım ıstemedığini ve bunalımdaydım yenı doğum yapmıstım ve esım benı benn ısteyene kadar bekledı ve hıcte sorun yapmadı sarılıp kardesce uyuduk uc ay ve o tabıkı ıstıyodu ama sen ıstemeyınce zaten otamatıkman ındı derdı ve gulup yatardık sonra nemı oldu pskolğa gıttım ve bıraz konusunca her sey duzeldı bencede konu sahıbı arkads gıtsın hemen bır pskolağa umarım gecıcı bıseydır ıkı tarafınkı de hayatta en guzel sey ıyı ve anlayıslı bır koca :10::10::10::10:

canım ben giderimde,eşi,m gelmez onun bu uzaklığı beni uzaklaştırdı.yoksa ben eşime dokunduğumda bile heyecanlanırdım,normalde gün içinde defalarca öper sarılır,ben uyurken öper ama

çok titiz acaba benden tiksiniyor mu.öyle bişey olabilir mi

bence sizin arkadaşlarında dediği gibi oturup iyice konuşmanız lazım ne istediğiniz söyleyin onada sorun neden böyle oldugunu açık açık en ince ayrıntısına kadar konuşmak istediğinizi bu sorunu halletmedende bundan vazgeçmeyeceginizi söyleyin mutsuzluğunuzdan bahsedin anlamasını ve bir çözüm yolu bulmanız gerektiğini söyleyin herhalde o kadr konuşmadan sonra birşeyler diyecektir değil mi ??

heyecan falan çok olmuyo,birde hiç bir şey hissetmiyorum cinsel ilişkiden,

ooo sende bu kadara takma.... kimsenin cinsel hayatı dört dörtlük değil. birtek zevk almayan sen değilsin... ...
cinsel hayatının kötü oldugunu düşünüyosun o yüzden bunalımlardasın.ve sorununda senden kaynaklı oldugunu düşünüyorum... eşine göre bir şey yok ama sen böyle olursan sorun tek taraflı olmaktan cıkıp 2 taraflı bir sorun haline gelecek...... cinsellikten kaynaklı içindeki bu yaşadıgın fırtınaları bu kadar eşine yanstımanı doğru bulmuyorum...

az önceki yorumumda sorunun sadece senden kaynaklı oldugunu söylemiştim ama şimdi bütün yazdıgın yorumları okuyunca fikrim değişti.. sorun 2 taraflı... eşindede ilk zamanlardaki başarısızlıgından kaynaklı bir korku var, başaramam endişesi var.. bence açık açık konusun.. eşini o an bir panik gördüğün an ona moral vermen lazım.. sorun yokmuş gibi, sorunun halledilecek birşey oldugunu söyleyin.hayatım şuan vücudun hazır değilse yarın olsun diyebilirsiniz.. yani çok anlayışlı bir kadın imajı çizmeniz gerek... erkeklerde cinsellik çok önemli.. başarısız olunca eşlerine rezil olduklarını düşünüyorlar ve o yüzdende psikolojik olarak cinsellikten uzaklaşıyorlar...

bence sizin arkadaşlarında dediği gibi oturup iyice konuşmanız lazım ne istediğiniz söyleyin onada sorun neden böyle oldugunu açık açık en ince ayrıntısına kadar konuşmak istediğinizi bu sorunu halletmedende bundan vazgeçmeyeceginizi söyleyin mutsuzluğunuzdan bahsedin anlamasını ve bir çözüm yolu bulmanız gerektiğini söyleyin herhalde o kadr konuşmadan sonra birşeyler diyecektir değil mi ??

canım ya defalarca konuştum,ama yok hiç birinde doğru düzgün bişey söylemedi yok bişey yok,deyip durdu

az önceki yorumumda sorunun sadece senden kaynaklı oldugunu söylemiştim ama şimdi bütün yazdıgın yorumları okuyunca fikrim değişti.. sorun 2 taraflı... eşindede ilk zamanlardaki başarısızlıgından kaynaklı bir korku var, başaramam endişesi var.. bence açık açık konusun.. eşini o an bir panik gördüğün an ona moral vermen lazım.. sorun yokmuş gibi, sorunun halledilecek birşey oldugunu söyleyin.hayatım şuan vücudun hazır değilse yarın olsun diyebilirsiniz.. yani çok anlayışlı bir kadın imajı çizmeniz gerek... erkeklerde cinsellik çok önemli.. başarısız olunca eşlerine rezil olduklarını düşünüyorlar ve o yüzdende psikolojik olarak cinsellikten uzaklaşıyorlar...

evet ondan da olabilir,psikoloğada gitmez bu

hiçbirşey hissetmiyorum demişsiniz :26:
o zaman sorun sadece eşinizde değil , eğer zevk alıyorum ama sonu gelmiyor eşim aceleye getiriyor deseydiniz o zaman eşiniz haksız derdim konuşun halledin derdim ama bence ortada bir sorun yok
size sadece zaman lazım , zamanla kendinizi tanıyıp hissetmeye başlayabilirsiniz.
sanırım evlenince cinsel yaşam hakkında biraz gerçek dışı bir beklenti içindeydiniz
çünkü bize öğretilen erkekler sürekli azıtıktır, buldukları fırsatı asla kaçırmazlar, sabah akşam cinsel ilişki isterler, azıcık bir dekolte bile kudurmalarına yeter:1::1::1:
bu şekilde öğretiliyor ama gerçek bu değil , bu sebeple yeni evlenen kadınlar hayal kırıklığına uğruyor eşim ilgisiz, beni beğenmiyor diye konu açıyorlar
oysa eşleri normal
siz de zamana bırakın, zamanla alışacaksınız, duyularınız hassaslaşacak ve yönlendirmeyi bileceksiniz:34:

hiçbirşey hissetmiyorum demişsiniz :26:
o zaman sorun sadece eşinizde değil , eğer zevk alıyorum ama sonu gelmiyor eşim aceleye getiriyor deseydiniz o zaman eşiniz haksız derdim konuşun halledin derdim ama bence ortada bir sorun yok
size sadece zaman lazım , zamanla kendinizi tanıyıp hissetmeye başlayabilirsiniz.
sanırım evlenince cinsel yaşam hakkında biraz gerçek dışı bir beklenti içindeydiniz
çünkü bize öğretilen erkekler sürekli azıtıktır, buldukları fırsatı asla kaçırmazlar, sabah akşam cinsel ilişki isterler, azıcık bir dekolte bile kudurmalarına yeter:1::1::1:
bu şekilde öğretiliyor ama gerçek bu değil , bu sebeple yeni evlenen kadınlar hayal kırıklığına uğruyor eşim ilgisiz, beni beğenmiyor diye konu açıyorlar
oysa eşleri normal
siz de zamana bırakın, zamanla alışacaksınız, duyularınız hassaslaşacak ve yönlendirmeyi bileceksiniz:34:

inşallah dediğiniz gibi olur,çok teşekkür ederim

Back
X