evt tavukları olan birine vermessem atıyorumKurtlanan pirinç ve bulgurları atar mısınız merak ettim bayanlar?
Kurtlanan pirinç ve bulgurları atar mısınız merak ettim bayanlar?
ben atmam.Güneşe koyarım giderler. :)))))))))))evt tavukları olan birine vermessem atıyorum
valla 1 kilo da olsa kurtlanan kurtlanıyor.Hiç kurtlanacak kadar çok pirincim ya da bulgurum olmadı benim
Nasıl anlamadım kabından çıkarıp güneşe mi serersiniz? Güneş görünce tamamı gidiyor mu?ben atmam.Güneşe koyarım giderler. :)))))))))))
Pişirir yerim .
Kurtlanan bakliyat iyidir .
bir tepsiye dökerim koyarım balkona hepsi çıkar gider. :))))))Nasıl anlamadım kabından çıkarıp güneşe mi serersiniz? Güneş görünce tamamı gidiyor mu?
Çok iyimiş ya burda pek olmuyor kurtlanma ama olsaydı atardımbir tepsiye dökerim koyarım balkona hepsi çıkar gider. :))))))
http://www.sofra.com.tr/Yazarlar/Esra Düzdağ/2013/03/05/boceklenen-bakliyattan-korkmayin
Aslında sizin yaptığınız daha doğru.ben atmam.Güneşe koyarım giderler. :)))))))))))
Pişirir yerim .
Kurtlanan bakliyat iyidir .
valla 1 kilo da olsa kurtlanan kurtlanıyor.
Bizim KAyseri de pek mümkün değil ama İstanbul ,İzmir,Antalya gibi yerlerde uzun süreli saklamak pek mümkün değil .
neler denemedim ki.Güneşe serme mantıklı ama ben yine de kurtlanmamasını tercih ederim.
Hiç bir bakliyatı çok almam , aldıklarımı da asla kendi ambalajlarında tutmam .
Hepsi cam saklama kavanozlarında durur.
neler denemedim ki.
Cam kapta denedim ,bez torbada denedim,tuzladım denedim.
Yok anacım nemli şehirlerde yine kurtlanıyor bir şekilde .
HA bir de şu var.Aldığımız yerlerde de kurtlanmış oluyor ,temizliyorlar .
onu bilmiyorum .Çok iyimiş ya burda pek olmuyor kurtlanma ama olsaydı atardımöğrendiğim iyi oldu teşekkürler.yazıyı okurum da unda da olur mu ? Kayseride una güve düştü diyorlar böyle küçük böcek, oda çıkıp gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?